kermit Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 yeni başlıyo dizi heyecanla bekliyorum. Adanalı yani boru değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 adanalıyık Allah'ın adamıyık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 o senin görüşün dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 adanalıyı rizeli oynuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 garbage'dan tarzı yok ha topic'in. "dizi başlıyor, adanalı olm boru değil" Ok. bilmiyorum cidden başlıyor mu böyle bir dizi ama doğruysa; kabataslak konusunu, başrol oyuncularını, hangi kanalda saat kaçta yayınlacağını yazarsın da öğreniriz. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 gene tırt bir dizi daha bekliyor Türk halkını kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 çakır oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 havuzada atlamayı bilmiyor adanalı haa balıklama atlayım dedi göbekleme oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 böyle araba tamircilerimi olur yaa bembeyaz atlet pas yok kir yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Araba tamircisi değil,yıkamacılar Ben ilk bölümü beğendim de,uçak çok dandik olmuştu,bir de kızı olması gereksiz duygusallık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Kızı Adanalıya mı yamayacaklar Maraza mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 la ben bunun reklamında çok gülmüştüm. - türkiyede yalnızca bir çete var - o çeteyi durduracak bir tek adanalı var - peki adanalıyı kim durdurucak asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 ahuuahuha GTA vice citydeki radyoda duyduumuz saçma aksiyon filmi reklamları gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 MrLevie said: gene tırt bir dizi daha bekliyor Türk halkını kanımca. tırt ki ne tırt. İlk bölümde otobüsün 50 60'la gittiği yerde polis arabaları otobanda bir sağ bir sol böyle önüne geçmecemi geçmemecemi öyle birşey oynuyorlar. otobüsteki güya teröristlerin replikler oyunculuklar feci zaten. anca buraya kadar izleyebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Bugün tesadüfen denk geldim biraz baktım. İnanılmaz dandik bir yapım ve alışagelmiş üzere taklit.Bu da yeni moda dizi yerine artık filimleri taklit edip dizileştiriyoruz. Wasabi'nin resmen aynısı. Acı yeme olayı, kızı, konusu herşey direkt wasabi. Birde çatışma sahneleri o kadar kötüydü. Silahlar oyuncakmıdır nedir? Fransızı Türk yapmışlar, Japonyayı da Yunanistan olmuş bitmiş kötüde olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Nedir bu dizinin konusu ya? Geçen şöyle bi zaplarken kızın birini gördüm, konuşuyodu, tam o anda başka kanala geçtim, Japonca konuşuyomuş gibi geldi "nası lan?" diye geri döndüm başka sahneye geçmişti. Hala merak ediyorum sdfjklsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 evet wasabi yi yapmıs adamlar.yaratıcılık istiyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 hiç izlemem böyle dizi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 diziyi kızı görüpte izlemeye başladım zaten yunan kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Televizyon ile yüz yüze gelmen ailemi ziyaret ettikçe oluyor, mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 artık dizilerin çalması yerine direk yabancı filmlerin çakmaları üretiyoruz bunlada kalmayıp isim olarakta yaratıcı olamıyoruz abasi diye ad koyamamaları bile gelişme:P karamel diye dizi var ya filminden farkı daha çirkin bacaklı kızlar bu dizinınde tek farkı jean reno çakırdan daha yetenekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 gerilim filmlerinin coguda capon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 THARKAS said: adanalıyı rizeli oynuyor? oktay kaynarca malatyalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar