sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Arattım ama bulamadım, umarım açılmamıştır. http://www.childdrowningprevention.com/index.html http://www.childdrowningprevention.com/home1.htm Yav ben bu yaşıma geldim, böyle rahat yüzemiyorum nassinisatiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 vay pçler çok tatlılar ama =) Pazar günleri suya atlayan kıllı abiler gibi yüzüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Vay be tüylerim diken diken oldu :) bir garip oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 dünyaya geldiklerinde yürümenin nasıl bişey olduğunu bile bilmiyorlar o yüzden yüzerken rahatlar :P mesela doğdukları gibi havaya fırlatsalar uçucaklar ama gel görki insanların bilim seviyesi çok geride. From Z-Pax by Zrot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 nası eğitiolar. başarı oranı yüzde kaç acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 amniyotik sıvıda 9 ay yüzüyo zibidiler. öğrenmezlerse ayıp zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 çok iyiler hll olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 robot lan bu. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 amerika'da sik gorulen bir trajedi cocuklarin havuza duserek bogulmasi olayi. sonucta bizim sehirlerimizin cok azi kalkinmis ve yine de metrekare basina dusen insan sayisinda dusuk oldugundan havuzlu ev mantigi villaya ya da malikaneye denk geliyor, onlar icin de "e bi bakici tutsunlar" diyoruz. guzel bir proje, keskem herkes yapsa bosphorus said: nası eğitiolar. başarı oranı yüzde kaç acaba %90 basariliymis, %10'u egitim zahiyatiymis :P (salladim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Yahu hani 2 kulaç atıp duranları geçtim ama ilk çocuğun o şekilde durmasında anlam veremedim. Bunların vücudunda daha mı çok hava var yetişikinler göre? O ilk çocukta kesin numara var; artık tulum mu şişme içinde bi şey mi var bilemem. Zira en azından ayaklar batar biraz öyle durdun mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 dasaaa said: amniyotik sıvıda 9 ay yüzüyo zibidiler. öğrenmezlerse ayıp zaten bence de. lakin ayak hareketi feciydi ufakligin, tebrik ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 yalnız fiyatları çok uygun! şaşırtıcı derecede uygun hatta.. haftalık 100$ OHA gibi bi rakam olarak gözükebilir belki ama muhteşem bir sigorta ve çocuk için sağlıklı ve eğlenceli bir başlangıç olarak düşünüldüğünde bayağı makul fiyatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 İşte o çocuk büyüyecek Michael Phelps olucak bak o zaman milyon milyon dolarlar gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Bebeklerin yağ oranı çok daha farklı olgun insanlara göre o yüzden o kadar rahat sırtüstü duruyor olmalı ilk bebek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 yok yaw kıyafetinde var bi pislik suyun üstünde tutuyo inanmam yani askghasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 benim bildigim bebekler zaten yüzmeyi bilmiyo mu dogdukları zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 helal olsun valla. Gerçi panik yapmadıkça boğulmazsın durgun suda. Bebek te neoluyoz güzelmiş der panik yapmaz yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 pipi var o resimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 evet, o da yüzüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 sünnet olmuş heralde yanlış görmüyosam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 kermit said: sünnet olmuş heralde yanlış görmüyosam aynen... aferin ona... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 olmuş olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 bebek harikaymış. şu mavili olan, yidim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Luriel said: benim bildigim bebekler zaten yüzmeyi bilmiyo mu dogdukları zaman? Biliyorlar. Hatta suda dogum muhabbeti var, anne karnina yakin bir ortam oldugundan sualtinda dogum daha kolay ve bebek icin daha risksiz. Velet bi anda ferah ortama geciyor, cigerlerini daha kullanmaya baslamadiklarindan bogulmuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar