Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boğulmayan Bebekler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arattım ama bulamadım, umarım açılmamıştır.

http://www.childdrowningprevention.com/index.html

http://www.childdrowningprevention.com/home1.htm

Yav ben bu yaşıma geldim, böyle rahat yüzemiyorum nassinisatiim.
Mesaj tarihi:
dünyaya geldiklerinde yürümenin nasıl bişey olduğunu bile bilmiyorlar o yüzden yüzerken rahatlar :P
mesela doğdukları gibi havaya fırlatsalar uçucaklar ama gel görki insanların bilim seviyesi çok geride.
From Z-Pax by Zrot
Mesaj tarihi:
amerika'da sik gorulen bir trajedi cocuklarin havuza duserek bogulmasi olayi. sonucta bizim sehirlerimizin cok azi kalkinmis ve yine de metrekare basina dusen insan sayisinda dusuk oldugundan havuzlu ev mantigi villaya ya da malikaneye denk geliyor, onlar icin de "e bi bakici tutsunlar" diyoruz.

guzel bir proje, keskem herkes yapsa

bosphorus said:
nası eğitiolar. başarı oranı yüzde kaç acaba

%90 basariliymis, %10'u egitim zahiyatiymis :P
(salladim)
Mesaj tarihi:
Yahu hani 2 kulaç atıp duranları geçtim ama ilk çocuğun o şekilde durmasında anlam veremedim. Bunların vücudunda daha mı çok hava var yetişikinler göre?
O ilk çocukta kesin numara var; artık tulum mu şişme içinde bi şey mi var bilemem. Zira en azından ayaklar batar biraz öyle durdun mu.
Mesaj tarihi:
yalnız fiyatları çok uygun! şaşırtıcı derecede uygun hatta.. haftalık 100$ OHA gibi bi rakam olarak gözükebilir belki ama muhteşem bir sigorta ve çocuk için sağlıklı ve eğlenceli bir başlangıç olarak düşünüldüğünde bayağı makul fiyatlar
Mesaj tarihi:
Luriel said:
benim bildigim bebekler zaten yüzmeyi bilmiyo mu dogdukları zaman?

Biliyorlar. Hatta suda dogum muhabbeti var, anne karnina yakin bir ortam oldugundan sualtinda dogum daha kolay ve bebek icin daha risksiz. Velet bi anda ferah ortama geciyor, cigerlerini daha kullanmaya baslamadiklarindan bogulmuyorlar.
  • Yeni Oluştur...