Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

manken olmaya karar verdim

Llama

Öne çıkan mesajlar

Özgüven her koşulda, her şartta kendine güvenip, olur olmaz işlere girişmek demek değildir. Yapabileceğin işlere korkup giremiyorsan kendine güvenin yoktur, yapamayacağın işe tuzla koşuyorsan zararlı ve komik derecede abartı bir özgüven duygun var demektir. İkisini ayırmak lazım. Özetle, kişi kendine güvenirken sınırlarını da bilmelidir. Öyle bir belirteyim dedim, biraz karışmış sanki.

Sosyal ağlarda paylaş

kapışmayın kapışmayın..

dileyen manken olmak isteyebilir.. şirketin istediği gerekli şartları sağlayan da manken olabilir sonuçta..

tepişip durmayın! aaa..

ha, pati kızlarından manken olmak isteyen var ise hotmail'a eklesin, webcam açsınlar konuşalım.. [email protected]

bu olmazsa yagışıklıerkek@kadirinanır.com'dan ulaşın bana
Sosyal ağlarda paylaş

şurada iki sözcüğü yan yana getirmekten acizken, paticikin elit entelleriymişçesine takılanlar, kendi yazıları ortadayken, karalama defterinde, şurada burada, bilir kişi havasında güya eleştiri yapanlar, kendi gurubu dışındaki herkesi küçük görüp, her fırsatta ayar vermeye çabalıyanlar, herkesin her şeyi hakkında karar verici, yargılayıcı, eleştirici, suçlayıcı, cezalandırıcı mercii olma konusunda kendisinde sonsuz hak görenler; bu topicte de görevinizi hakkıyla(!) yerine getirmişsiniz. tam da kendinizden beklenildiği gibi davranmışsınız. bu kadar ayar manyağı olabilmeniz, direkt kendi öz güvensizliğiniz ile ilgili, bilesiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
Yapabileceğin işlere korkup giremiyorsan kendine güvenin yoktur, yapamayacağın işe tuzla koşuyorsan zararlı ve komik derecede abartı bir özgüven duygun var demektir. İkisini ayırmak lazım.

Bu ayrımda sıkıntı çekiyor arkadaş sadece. İlk durumda olsa belki de (muhtemelen) kimse dalga geçmezdi ama ikinci durumda kim olursa olsun burada dalga geçilmesi çok normal. Ha ben geçmem kendi adıma orası ayrı ama geçilmesi de gerekiyor bir yerde ki kişi "ulan bir gariplik mi var" diye en azından sorgulasın. Veya cici cici anlatılabilir de tabi aquatik'in yaptığı gibi ki onu daha bir tercih ederim ben.

Baggio güzel özetlemiş durumu kısacası. Bu ayar şeysini daha fazla uzatmamak lazım bence de.
Sosyal ağlarda paylaş

aquatik said:
şurada iki sözcüğü yan yana getirmekten acizken, paticikin elit entelleriymişçesine takılanlar, kendi yazıları ortadayken, karalama defterinde, şurada burada, bilir kişi havasında güya eleştiri yapanlar, kendi gurubu dışındaki herkesi küçük görüp, her fırsatta ayar vermeye çabalıyanlar, herkesin her şeyi hakkında karar verici, yargılayıcı, eleştirici, suçlayıcı, cezalandırıcı mercii olma konusunda kendisinde sonsuz hak görenler; bu topicte de görevinizi hakkıyla(!) yerine getirmişsiniz. tam da kendinizden beklenildiği gibi davranmışsınız. bu kadar ayar manyağı olabilmeniz, direkt kendi öz güvensizliğiniz ile ilgili, bilesiniz...

/sticky pls
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...