Gazanfer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 lenovo n200 bi laptopım var. herşey çok şahane, çok memnunum. bi tek ekran kartı dandik: nvidia geforce go 7300 mümkünse ekran kartımı upgrade etmek istiyorum. donanım işinden pek anlamıyorum, notebook ekran kartları değişir mi bilemiyorum, biraz araştırdım nette, ama pek doyurucu bişey bulamadım. diyelim upgrade olmuyo, o zaman overclock yapmak istiyorum :) nette okuduğum kadarıyla benim karta overclock mümkün, ama riskli ve çok ısınıyo. bu konularda uygun rehber, tavsiye vs verebilecek olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 upgrade şansın yok maalesef. overclock da yalan olur gibi. laptoplarda zaten aletler sınırda çalıştırılıyor, ısınma problemleri falan oluyor normal fabrika çıkışı hallerinde bile. bir de oc i yapmak istersen fan vs. alman lazım, zor iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 okuduğum kadarıyla software bazında overclock yapıp sadece oyun oynarken çalıştırma olayları varmış. o olaylar nası oluyo da oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Hiç girme oc işine notebookta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 harici ekran kartları yolda. Hatta çıkmak üzere diye bir yazı da okumuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 asusun yakında çıkarıcağı external bi akrt var, ama pek bi işe yaramıycak gibi. çünkü hem çok hızlı kartlar olmıycak yine (usb ve expresscard veri transfer hızları yüzünden) hem de notebook monitöründe çalışamıycak, ayrı monitör istiycek, hem de ayrı güç kaynağı istiycek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 atinin notebook pazarı için hazırladığı harici ekran kartları var. yurtdışında satılıyor diye biliyorum. tek sorun usb kullanmaları ve usb nin band genişliğinin düşük olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Ya ATI olsun nvidia olsun harici kartlar için bir şeyler yapıyorlar, nvidia nın mx li bir olayı vardı mesela. Ama teoride kalıyor hepsi, şu an için yaygın bir upgrade yöntemi yok, dolayısıyla tartışmak da abes olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 niye firewire kullanmiyorlar usb'den iyidir en azindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 laptopların ekran kartı değiştirilmiyormu yav? Niyeki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 PrudenT said: niye firewire kullanmiyorlar usb'den iyidir en azindan Aslında hız olarak o kadar da farklı değil, sadece dedicated olduğu için ve hızı sabit kaldığı için müzik çevreleri bunu şeçer. En iyi PCMCIA ile olur bence, ama o da yavaş kalabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar