Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kayserispor - Beşiktaş JK -- 02.11.2008 - 15:00

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

kayseriye bak ya.

mehmet topuz beşiktaş'ın ihtiyacı olan adam. ayrıca mustafa denizli bobo nobre değişikliğine mi gideceksin ya da holosko bobo bilmiyorum ama artık bobo'yu oynat be adam.

akşam antep nasıl olsa galatasarayı yener. trabzon 2-3 hafta sonra yarıştan kopar. biz yine alırız liderliği.
Sosyal ağlarda paylaş

Kermit orda ilk boku Serdar özkan yedi. Sıfıra inmeye çalışıyor adam press yapıyor arkan boş dön geri içeriye pas gelsin. Kaptırdığı top kontraataktan gol oluyordu aslında ama kayserili futbolcu açıyı kaybetti.
Sivok un da mallığı eklenince tabi.

Şu çaprazdan gelen ataklara vuruşlara feci zafımız var.Ordan inen adamı göremiyor bu defans anlamıyorum hala.
Sosyal ağlarda paylaş

Her zamanki gibi GS-FB arasında geçer yaış, bu sene geçen senenin aksine ibre ağır yönde GS'den yana. GS 2. yarı öncesi sağlam bir orta saha oyuncusu alırsa durum değişebilir tabii... Almasa da belli olmaz GS geçen sene nasıl şampiyon olarak favori FB'yi geride bıraktıysa bu sene de tersini FB yapabilir ama GS'deki ruh pek yok fenerde o yüzden daha zor.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
ohh iyi oldu bjk'nın kaybetmesi. :)

ayrıca ligin ilk haftalarında kayseri ile 0-0 kaldığımızda "olsun kayseri deplasmanında 1 puan iyidir hehe" diyen gs'li taraftarlara "puhaaaa" "zuhaaa" çeken bjk'lı taraftarlara da kapak olsun bu maç heheh.

fb berabere, bjk kaybetti. gider biz de antepe puan kaybederiz yine.

hayır bu kadar zoruna gittiğini söyleseydin bari öyle dalga geçmezlerdi ya senle
o değilde
tello s. özkan değişikliği nedir anlamadım yani
çıkar üzülmezi abi
çıkar şu adamı
şimdiye kadar naptı 35 yaşında yapcak hey allam ya
Sosyal ağlarda paylaş

Topuzun pası harikaydı GZ.
Namağlup vs diye konuşmaya başlamıştı bjk iyi oturdu.
GS berabere kaldı diye bıdıbıdı yapılıyordu Fener kendi evinde 4 yedi beşiktaş'ta yenildi demekki kayseride 1 puan iyiymiş.
Neyse Kayserispor güzel futbol oynuyor güzel de bir galibiyet aldılar. Ortasahada topuza eşlik edecek yaratıcı bir futbolcu eksiği var Kayseride birde öyle bir futbolcu bulabilirlerse herşey daha güzel olabilir anadolu ekibinin açısından.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:
Her zamanki gibi GS-FB arasında geçer yaış, bu sene geçen senenin aksine ibre ağır yönde GS'den yana. GS 2. yarı öncesi sağlam bir orta saha oyuncusu alırsa durum değişebilir tabii... Almasa da belli olmaz GS geçen sene nasıl şampiyon olarak favori FB'yi geride bıraktıysa bu sene de tersini FB yapabilir ama GS'deki ruh pek yok fenerde o yüzden daha zor.

gs fener arasında ancak 2.lik yarışı geçer kesinlikle şampiyon olcak ne kadro ne özveri var
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:
Masquerade said:
ohh iyi oldu bjk'nın kaybetmesi. :)

ayrıca ligin ilk haftalarında kayseri ile 0-0 kaldığımızda "olsun kayseri deplasmanında 1 puan iyidir hehe" diyen gs'li taraftarlara "puhaaaa" "zuhaaa" çeken bjk'lı taraftarlara da kapak olsun bu maç heheh.

fb berabere, bjk kaybetti. gider biz de antepe puan kaybederiz yine.

hayır bu kadar zoruna gittiğini söyleseydin bari öyle dalga geçmezlerdi ya senle
o değilde
tello s. özkan değişikliği nedir anlamadım yani
çıkar üzülmezi abi
çıkar şu adamı
şimdiye kadar naptı 35 yaşında yapcak hey allam ya

ah canıms nasıl da içerlemiş. :(

adamlar ezdi şimdi söze gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s said:
Daha derbiler oynanmadan nasıl şampiyonu belirliyorsunuz merak ediyorum.

Derbinin normal bir maçtan farkı yok ki? Kazanana 10 puan vermiyorlar derbide.

Şampiyonluk derbi sonucu değil genel lig sonucu elde ediliyor, şu andaki genel lig gidişanıta bakılarak da bir tahmin yürütülebilir bu yüzden.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:
gs fener yavaş şampiyon
trabzon yada bi anadolu klubü olacak bu sezon emin olun

buna kimse inanmazda...

ben denizli geldikten sonra ümidim gitti beşiktaştan ama
gs fener zor onu söyleyim

valla isteyen girsin benle iddaaya
beşiktaşın denizliyle şansı yok
fener zaten allahlık
gs napcağı belli değil saçma sapan yerlerde puan kaybediyo
trabzonda ersun yanal var ilk 15 hafta kondisyonu yükler sonra zaten 15 haftadan sonra sönecek oyuncular
en mantıklı tercihim Ankaraspor olacak bu sene.
teknik direktörü bile çok iyi Aykut Kocaman yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:
DoubleW said:
gs fener arasında ancak 2.lik yarışı geçer kesinlikle şampiyon olcak ne kadro ne özveri var

FB-BJK karması yapsan GS kadrosunu yakalayamaz şu anda kadroya bakıyorsak. Ama o kadroyu kullanamıyor işte takım. Gerek kötü yönetim gerek sakatlıklar falan, elde patlıyor.

Bende aynısını derim , fb-gs yi toplasan beşiktaşın ki gibi kadro yok diye ama uçuk laf yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...