Buyse Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 dh forumunda gördüm elemanın biri kafadan koparmış. "Arthas Şiirim Sana ! Sözleri Dinle Yerinde Duramazsın ! Geldi Arthas , Bir Gündüz Vakti ! Aldı Babasının Canını Seher Vakti ! Onuruna Yenilen Bir Şovalye idi ! Düştü Krallık Sonu Feci idi ! Bir Işıldı Görüldü Cok Feci ! Bunlar Forsakenler İdi ! Kaçtı Arthas Northlendeki Tahtına Ama Gelecek Olan Ebedi sonu idi ! İllidan Buda Sana ! Her Kız Sevilmez ! Böyle Bir Aşk İçin Hayat Verilmez ! Düştüğün Duruma bak Böyle Boynuzlar Testereyle bile Kesilmez ! Yeni İlhamlar Geliyo ! Medivh Sözüm Sana ! Kuş Olup Uçarsın ! Daldan Dala Konarsın ! Konduğun dal Thrall'ın ! Dikkat et kolunu Kırarsın ! Lady Jaina Lfım sana ! Kaçar Şehir Kurarsın ! Orkları Arkadaş Sanarsın ! Orklardan Sana Arkadaş Olmaz Çünkü Sen bir sazansın ! Thrall Lafım Sana ! Durnholde'den Kaçarsın Bulduğun Deliğe Başını Sokarsın Gromm gibisine laf Sokarsın Sonra Pişman Olur Ağlarsın ! Oniksiya ! Lafım Sana (onyxia) Girdin Bir Dama ! Kocaman Bir Dana ! Açınca Kanatlarını ! Oluyor Bir Ejderha ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 oy oy adam fena durumdaymış ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 jaina nınki güzelmiş baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 said: Her Kız Sevilmez ! Böyle Bir Aşk İçin Hayat Verilmez ! Düştüğün Duruma bak Böyle Boynuzlar Testereyle bile Kesilmez ! Bu iyiymiş asdasfsafsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 mani ye dönmüş bu .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 ahdhsa adam coşmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 eheheh fena deil yaf biraz edit le adam olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 illidan süper ya diğerleri kötü değil, ama vasat kalmış biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 güzel güzel:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 WoW.... play responsibly :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Başlığı editledim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Hehe illidan için olan süper olmuş boynuzlar asdf:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Remember to take all things in moderation (even World of Warcraft!) boşuna demiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 adam kırık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 haha cok iyi tebrik ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Doğru illidandaki boynuz başka kimde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Gangren said: Başlığı editledim :p ben de konumu niye sildiniz diye aglıcaktım bi ton son anda gördüm. :) benlen poleniğine girmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 sırf redif ya fos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpingo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Çok eski bir vent muhabbetinden sonra gaza gelin döktürdüğüm bu dizeleri bu başlığı okuduktan sonra sizlerlede paylaşmak istedim... Çinliler çinliler gariban çinliler Level kasar,farm yapar ucuz işçiler Gnomdur asıl charı,bilmezler battlegraundu Farmerdır gariban çinliler... * * * Dizersin totemleri köşe başına Purgelersin mage'i warsong gluchta (yazılışını unuttum:) Ölme şaman ölme ankh kullanırsın Resslersin kendini,tekrar dalarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ikinci dizeyi begendim baya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 bir ekşi sözlük klasiği; neden saçların beyazlamış arthas'ım sana da brill gibi çektiren mi var? görüyorum ki hergün zebanilerlesin, orc kanına susatıp, içtiren mi var? bir zamanlar jaina'yı deli gibi sevdin, o sana mana sen ona, hit point verdin yıllardır soruyorum, bu soruyu medivh'e arthas'ım kalimdor'a, sen niye geldin? katlanmayi bilmeyen frostmourne'u çekemez regeneration'ı olmayan, dalarana giremez ben de yanmışım, muradinle arkadaş kalimdor'un derdi, böyle bitmez arkadaş bir zamanlar jaina'yı deli gibi sevdin, o sana mana sen ona, hit point verdin yıllardır soruyorum, bu soruyu medivh'e, arthas'ım kalimdor'a, sen niye geldin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Son Parça harika :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar