Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 1080p gereksiz bence. 720p iyidir. 1080p bazen daha kalitesiz görüntü sunabiliyor tüm o çözünürlüğüne rağmen, gerçi çok tartışıldı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 720p candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 laptop monitör 15inc ve 1650*1050 çözünürlükte 1080p izlesem sorun çıkma olasılığı varmıdır. çıkarsa ne çıkar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 işlemci yetemeyebilir ekran kartı hd olmayabilir 15" te o filme yazık olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 8600 gt 512 ekran kartı var core2 duo 2.7 işlemci var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 bende eski bi sistem var 720p indirdim çok kaliteli geliyor gözüme. Daha hiç HD göremediğimden midir nedir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 ekran kartı hd desteklemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Ekran karti HD desteklemeli nedir alakasi yok, islemci iyi olsun yeter. Sey gibi olmus bu, zamaninda "WinXP sadece AMD XP serisi islemcilerle calisir" diyenler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 ben ekran kartımı değiştirince neden izliyebilmeye başladım acaba :( yaşadığım tecrübeden yola çıktım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Hd destekli ekran kartları hd videoların cpu üzerine binen yükünü kendi üzerlerine alıyorlar. Cpu iyiyse ekran kartında hd desteği yoksa da izlersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 benimkinde de yok ama izliyorum hoş bi şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 monitorun desteklemesi gerekiyor hd'yi diye biliyorum. gerekmesee zaten o kadar full hd tvler niye cıkar di mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Şimdi benim ps3'üm, Hd lcd tv'im var. 720p dvd ripleri pc'ye indirip onları nasıl ps3 ile izlerim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Lexius said: 8600 gt 512 ekran kartı var core2 duo 2.7 işlemci var sırf trilyonluk laptopunun olduğunu bilinçaltımıza yerleştirip kıskanmamızı için mesaj attığın nekadar bariz sdgfsddsgfsdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Monitorun desteklemesi ayri olay. Cektiginiz mkv dosyalari sonucta bildigin cozunurluge sahip 1280x720 gibi. Farketmez monitorunun ne oldugu bu durumda. 1024x768 ise ona gore scale eder, 1920x1200 ise ona gore upscale eder. Monitorun desteklemesi olayi baglayacagin aygitlar icin onemli. PS3 baglayacaksan HD cozunurlugunu native verebilmesi gerek falan filan fistik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Masquerade said: Şimdi benim ps3'üm, Hd lcd tv'im var. 720p dvd ripleri pc'ye indirip onları nasıl ps3 ile izlerim? rip izledikten sonra gercek hd kalitesi olmuyor ki, pc'de de izlesen aynı kalite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 öyle oluyor da pc başında izlemek olmuyor 3-4 kişi birden. lcd tv karşısına geçip yayıla yayıla seyretmek daha rahat olur. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 toggie said: Masquerade said: Şimdi benim ps3'üm, Hd lcd tv'im var. 720p dvd ripleri pc'ye indirip onları nasıl ps3 ile izlerim? rip izledikten sonra gercek hd kalitesi olmuyor ki, pc'de de izlesen aynı kalite. bence yine çok farkediyor. 720x576 dvd çözünürlüğündeki axxo dvdrip ile, 1080p rip arasında gerçekten çok büyük fark var. axxo dvdrip 800 mb civarı, 1080p hdrip 4.7 gb civarı ama çok sağlam fark var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Eger 1080p ekraniniz yada 1920x1200 cozunurluklu monitorunuz var ise 1080p ile DVD arasinda ki farka sasarsiniz. Dusuk cozunurluklerde de sasarsiniz ama yukarda ki kadar degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 tek olay cozunurluk degil, bitrate diye birsey var ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Deneyeyim diyim bir 1080p sample.avi indirdim çalıştırmadı pc, lanet ettim zengin işi şeyler. DVDripten devam : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mum_Chamber said: tek olay cozunurluk degil, bitrate diye birsey var ;) bitrate benim anlattigim olaydan farkli, bambaska bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/musicandvideo/hdvideo/contentshowcase.aspx burdan Pcnizde nasıl görüneceğinide deniyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 1080p taraftari degilim. iyi bir sistem ve iyi bi lcd monitor olmadiktan sonra hic bir degeri kalmiyor. ha ekipmaniniz varsa inanilmaz fark yaratiyor. zaten sinema, dizi felan gorsel seyler, aldigiz keyfi arttiriyor. bir suredir 720 izliyorum dizileri. tek sorun normal xvid'in 3 kati boyutu olmasi (350 mb diziler 1.1 gb kadar). 100 tane dizi takip edince feci trafik olusuyor ama kesinlikle degiyor. cogu release'de sample oluyor. onu bi indirip deneyin. zaten birkac kere izledikten sonra yeni formatiniza baglaniyorsunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar