Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 3

arcane

Öne çıkan mesajlar

bugüne kadar oynadığım en güzel oyun budur =) çok fazla oyun oynadığımı iddia etmiyorum ama, baştan sona müthişti.

yeni başlayan insanlara skill önerilerim small guns, speech, repair, lockpick, science, medicine. biraz da barter işe yarayabilir. sneak hiç kullanmadım gibi bişey, ve sonunda kodumu oturtan bi karakterim oldu =)

speech oyunun baya kaderini belirliyo gibi bişey ya, çoğu quest'i kısa yoldan speech'le çözebiliyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:

okeydir, devam edeyim biraz boyle.

bir de ya sinir oldum game of the year edition alirdim bilsem, 5 tane addon pack varmis.
cok onemli olan var mi aralarinda boyle bug fixleyen falan, yoksa oyunu bitirdikten sonra alabiliyo muyuz

O DLC'ler baya bi content ekliyor ama contetin çoğu gereksiz
mothership zeta bok gibi
anchorage bok gibi
the pitt o kadar kötü değil,ilginç hatta.
broken stell sayesinde level 30'a kadar çıkabiliyorsun ve yeni düşmanlar ekleniyor oyuna
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:

Penthesilea said:

okeydir, devam edeyim biraz boyle.

bir de ya sinir oldum game of the year edition alirdim bilsem, 5 tane addon pack varmis.
cok onemli olan var mi aralarinda boyle bug fixleyen falan, yoksa oyunu bitirdikten sonra alabiliyo muyuz

O DLC'ler baya bi content ekliyor ama contetin çoğu gereksiz
mothership zeta bok gibi
anchorage bok gibi
the pitt o kadar kötü değil,ilginç hatta.
broken stell sayesinde level 30'a kadar çıkabiliyorsun ve yeni düşmanlar ekleniyor oyuna
abi peki crucial olan ne bunlar aralarinda. oyun bittikten sonra ekstra kontent degil de, ana hikayeye paralel ekstra content + karaktere ekstra ozellik (level perk falan) katabilecek bi expansion varsa direk alayim simdi
Sosyal ağlarda paylaş

hiç biri o kafada değil
bütün dlcler oyuna vurdulu kırdılı 1 bölüm ekliyor
zetada uzaylı,anchorage'da çinli dövüyorsun diyalog fln hak getire.
pitt ilginç çünkü level design,karakter design fln ilginç en azından.
broken steel oyundan sonra biraz daha devam etmeni sağlıyor oynamaya,level capı arttırıyor fln
yoksa ana oyunu doğrudan değiştiren hiç bişi yok dlclerde.
bence para vericeksen hiç biri değmez para vermeye
Sosyal ağlarda paylaş

Ben şimdi GNR binasına gittim. Kapıdaki combatta ordaki elemanlardan biri öldü ben de power armor'ını aldım, giyemiyorum ama atmak da istemiyorum. STR 6 olduğundan encumbered oldum. Satıcak şeylerim var ama encumbered iken şehirlerarası yol gidemezsinin diyo? Şimdi sırf bu faşist tavır yüzünden oyunu bıraktım ben. Bunun bi yolu var mı, yoksa oyuna devam etmek içn power armorı atmam mı gerekicek??
Sosyal ağlarda paylaş

yeni başladım. büyük umutlarla bekliyodum geçen sene pc yoktu bende ps3 vardı. o kadar çok kötülendi ki oyun almamıştım ps3'e o kadar parayı boşa sallamiym lan diyerek. yeni başladım şimdi keşke geçen sene alsaymışım çıktığında resmen üzüldüm. bundan sonrada patideki oyun değerlendirmelerini sallamamaya karar verdim. (arada belirteyim oyunu 1 senedir almamamın en büyük nedeni axedice'ın yaptığı yorumlar olmuştu) (bad influence mısın arkadaşım!?)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...