DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 small guns kesinlikle al. melee bayar bence,çünkü ilerde sana ateş eden senden kaçan bisürü düşmanın ortasında kalınca teker teker hepsini kovalamak yanlarına koşmak fln sıkıcı olabilir baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 okeydir, devam edeyim biraz boyle. bir de ya sinir oldum game of the year edition alirdim bilsem, 5 tane addon pack varmis. cok onemli olan var mi aralarinda boyle bug fixleyen falan, yoksa oyunu bitirdikten sonra alabiliyo muyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Ben bi okula girdim daha cikmadim. pek sarmadi beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 bugüne kadar oynadığım en güzel oyun budur =) çok fazla oyun oynadığımı iddia etmiyorum ama, baştan sona müthişti. yeni başlayan insanlara skill önerilerim small guns, speech, repair, lockpick, science, medicine. biraz da barter işe yarayabilir. sneak hiç kullanmadım gibi bişey, ve sonunda kodumu oturtan bi karakterim oldu =) speech oyunun baya kaderini belirliyo gibi bişey ya, çoğu quest'i kısa yoldan speech'le çözebiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Penthesilea said: okeydir, devam edeyim biraz boyle. bir de ya sinir oldum game of the year edition alirdim bilsem, 5 tane addon pack varmis. cok onemli olan var mi aralarinda boyle bug fixleyen falan, yoksa oyunu bitirdikten sonra alabiliyo muyuz O DLC'ler baya bi content ekliyor ama contetin çoğu gereksiz mothership zeta bok gibi anchorage bok gibi the pitt o kadar kötü değil,ilginç hatta. broken stell sayesinde level 30'a kadar çıkabiliyorsun ve yeni düşmanlar ekleniyor oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 önceki sayfadaki sorumu cevaplamamışsınız sinsiler :(:(:((:(::)()()(:):):() Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 DoGMeaT said: Penthesilea said: okeydir, devam edeyim biraz boyle. bir de ya sinir oldum game of the year edition alirdim bilsem, 5 tane addon pack varmis. cok onemli olan var mi aralarinda boyle bug fixleyen falan, yoksa oyunu bitirdikten sonra alabiliyo muyuz O DLC'ler baya bi content ekliyor ama contetin çoğu gereksiz mothership zeta bok gibi anchorage bok gibi the pitt o kadar kötü değil,ilginç hatta. broken stell sayesinde level 30'a kadar çıkabiliyorsun ve yeni düşmanlar ekleniyor oyunaabi peki crucial olan ne bunlar aralarinda. oyun bittikten sonra ekstra kontent degil de, ana hikayeye paralel ekstra content + karaktere ekstra ozellik (level perk falan) katabilecek bi expansion varsa direk alayim simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 hiç biri o kafada değil bütün dlcler oyuna vurdulu kırdılı 1 bölüm ekliyor zetada uzaylı,anchorage'da çinli dövüyorsun diyalog fln hak getire. pitt ilginç çünkü level design,karakter design fln ilginç en azından. broken steel oyundan sonra biraz daha devam etmeni sağlıyor oynamaya,level capı arttırıyor fln yoksa ana oyunu doğrudan değiştiren hiç bişi yok dlclerde. bence para vericeksen hiç biri değmez para vermeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 zeta bok gibi dedi herkes evet para vericem ya cok bisi degil ama expansionlar, 10 dolardan ucuzdu diye hatirliyorum, direk download ediyosun zaten live'dan. Pitt ve Broken Steel'i alicam o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 yahu guzel oyunlar oynasanıza... zaten az oyun oynuyomussunuz. yazık yahu size, üzülüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 abi fallout 3 cok guzel bi oyun, fallout 1 ve 2'den cok farkli olmasi kotu bi oyun olduguna gelmiyor. fanboyluk yapmayin :| oblivion bok gibiydi, ama morrowind takinda guzel bir bethesda oyunu olmus, ben de gayet egleniyorum oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 ben oynadım beyenmedım ondan kötü diyorum. fallout 2 en son 5-6 yıl once oynadım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Ben şimdi GNR binasına gittim. Kapıdaki combatta ordaki elemanlardan biri öldü ben de power armor'ını aldım, giyemiyorum ama atmak da istemiyorum. STR 6 olduğundan encumbered oldum. Satıcak şeylerim var ama encumbered iken şehirlerarası yol gidemezsinin diyo? Şimdi sırf bu faşist tavır yüzünden oyunu bıraktım ben. Bunun bi yolu var mı, yoksa oyuna devam etmek içn power armorı atmam mı gerekicek?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 hemen kaybolmaması lazım, yere atmadan önce save edip denersin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 containerlarda kayboluyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ben ilk oynayışımda çok eğlenmiştim hiçte kötü gelmedi şahsen bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Cuce said: containerlarda kayboluyomu? kaybolmuyor es3, es4, fo3'te. o sayede tonla ıvır zıvır stokluyordum. hatta yere atılsa bile kaybolmaması lazım, ev dekore ediliyordu öyle çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 abi tekrar oraya mı döncem power armor almak için sırf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 eee sen de çözüm beğenmiyorsun. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Ayrıca power armoru random encounterdan bile düşürdüğüm olmuştu. Taşıyamıyorsan salla nasılsa ilerde bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Power armoru fallout 1 2 gibi düşünme, giymeyi öğrenene kadar zibilyon tane daha bulacaksın. En yakın merchanta sat. Hatta o bulduğun nane büyük ihtimalle durability düşük olduğu için çok ucuza gidecektir, sen en iyisi at çöpe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Arkadaşlar Cube diye add-on denedim oyuna cube filmine benzer bir yer açıyor fakat burayı bitirince insan dışı silahlara sahip oluyorsunuz gerçi bitirene kadar kafayıda yiyorsunuz o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 yeni başladım. büyük umutlarla bekliyodum geçen sene pc yoktu bende ps3 vardı. o kadar çok kötülendi ki oyun almamıştım ps3'e o kadar parayı boşa sallamiym lan diyerek. yeni başladım şimdi keşke geçen sene alsaymışım çıktığında resmen üzüldüm. bundan sonrada patideki oyun değerlendirmelerini sallamamaya karar verdim. (arada belirteyim oyunu 1 senedir almamamın en büyük nedeni axedice'ın yaptığı yorumlar olmuştu) (bad influence mısın arkadaşım!?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Lütfen salla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 e sallamayın zaten, ben şahsen sallamıyorum ehu. en güzeli metacritic gibi siteler oyun alma konularında karar vermek için. tek bir forumda görüşler belli yönde eğimlenebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar