Eralp Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Şimdiden sıkıldıysan ileride kesin bırakırsın, şimdiden bırak bence :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 ek paket falan yok mu? onlarla sos katsak falan.. olmuyor mu yine de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Yeni dlc geliyor baya orjinal http://img30.imageshack.us/img30/2251/aliensx.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Ben fallout2 deki bafamingo' muydu neydi onlardan bayağı tırsıyordum, herhalde bunlarla hiç oynayamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 dasaaa said: keşke oyun yavan, kuru tavuk eti lezzetsizliğinde olmasaymış. Yavan kuru tavuk eti çok lezzetlidir bi kere. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 dasaaa said: keşke oyun yavan, kuru tavuk eti lezzetsizliğinde olmasaymış. çok yavan geldi.. e postapocalypse öyle birşeydir zaten. kuru tavuk etidir, bayatlamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Türü tanımlayacak olsam "lezzetsiz" olarak tanımlamazdım. Öte yandan Fallout 3 lezzetsiz olarak tanımlanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 dasaaa said: adam gibi oynama imkanım olmamıştı.. baştan başladım oyun çok mu sıkıcı? 1saattir falan oynuyorum ve feci baydım. konu yok gibi geliyor ilk kısımda. öyle mi yoksa devamında bişiler yumurtluyorlar mı? birde arkadaşım çok katlı şehir yapmışsın. bravo.. bi adam gibi tırmanma yapmamışsın.. e o zaman o şehri ne diye öyle lavukça tasarladın? bana beth.'in level tasarımcılarını bulun, sırtlarında çeki çeki odun kırıcam! e obliviondada yokki, adamlarbide yeni feature mu ekliycekler!!1 acgozlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Bone said: dasaaa said: keşke oyun yavan, kuru tavuk eti lezzetsizliğinde olmasaymış. çok yavan geldi.. e postapocalypse öyle birşeydir zaten. kuru tavuk etidir, bayatlamıştır. hmm öbür oynadığım post apoc. oyunları sanırım murat kazanasmaz ile yol durumu raporuymuş.. oyun değilmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 ahah alien resmi, in your dreams zuhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 yeni dlc point lookout cikmis, oynayan varmi? forumlarda millet fena olmamis diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 o değil ben fallout 2 deki o parçalanma efectini çok severdim yakın mesafeden bozarla tarayınca ooofff.Silahların etkisini hiç beğenemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Bütün oyunda kafa patlıyor göz dağılıyor falan filan. Biz ölen adamın çığlığını duymak istiyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 yav oyunda kurşun sıkıntısı çeken bir ben mi varım? bir de megaton da armory'e giremiyorum nedense kurşun bulamıyorum laan. kabız olcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 point lookout'a baktım. Ufak bir harita, 5-6 görev. Eğer önceden silmişseniz tekrardan F3'ü kurmaya gerek yok, değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 kingpin said: yav oyunda kurşun sıkıntısı çeken bir ben mi varım? bir de megaton da armory'e giremiyorum nedense kurşun bulamıyorum laan. kabız olcam. Adamları sadece vats ile vurmaya çalış. Normal aksiyona girince dayanmıyor kurşun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 sürekli vats yemiyor ki a.c bitiyor. 2-3 kişi birden geliyor apışıp kalıyorsun. nerde o eski turn based yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Vurkaç yapıp, köşelerden faydalanıp sağa sola yatmak lazım. Bir de devamlı aynı tür silahı kullanıyorsan yetmiyordur doğaldır. Birkaç tane silah daha taşı yanında mermileri bittikçe değiştirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 tamam eralp sağolasın bi öyle deneriz. bir de level 4 karakter şu an için verebileceğim sağlam perkleri bir kenara yazabilir misin/iz? gerçi azar azar açılıyor perkler nedenini hala anlayabilmiş değilim. isim de eralp olunca yadırgıyor insan, başka nick alamadın mı ? dfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Clesk var aslında da, 2002' de nikimiz yokmuş napalım :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 hunting rifleımın mermileri bitiverince kendimi ne kadar yalnız hissettiğimi hatırladım bak. sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 river city'e irradited metrodan başka gidiş yok sanırım değil mi? içeri girdim mutanlardan kaçayım diye bi tane glowing ghoul geldi kendimi şaşırdım radyasyondan :) niye river city' e gidicem? bi tane velet vardı ona ana baba bulucam karıncalar yemişti hani :p o değil de adını unuttum bir metro istasyonunda da mutantlar ile bir bos elemanı kapışırken yardımcı oluyoruz o binalardan birinde power armor buldum 2 tane hemde aldım aç gibi yanımda taşıyorum. dfds çok ağrılık yapıyor oyunun ortalarına doğru mu eğitim alıcaz ona göre bırakıcam armoru falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Oyunun sonlarına yakın eğitim alıyorsun, yanında taşımana gerek yok çünkü eğitim aldığın yerde bedavaya veriyorlar. Ancak tesla armor bulursan bırakmayabilirsin enclave dışında bulunmuyor çünkü. Rivet city ye metrodan metroya girerek gideceksin, onun için de pusulandaki oku kullanman gerek. Eğer ok çıkmadıysa quest bölümünden o questi seçmen gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 ilk ve süper kötü exp. paket olan Operation Anchorage e girersen düşük levelda yaklaşık 6-7 level kazandırıyor + power armor giymeyi öğreniyorsun oyunun başında direk. the pitt ve broken steel expansionları nispeten güzel, level 30 da bazen tek seferde 2-3 tane, Tri-Beam Laser Rifle taşıyan super mutant overlord falan çıkıyor ilginç oluyor oyun baya :D ayrıca rivet city e sahilden gidilebiliyor, ben öyle gittim. bide eğer megatondaki bombayla ilgili questi yaparsan eşyaları koymak için ev veriyorlar, yanında taşımana gerek yok :) megatonu patlatırsan tenpenny towerda suit, patlatmazsan megatonda kulube :p oyunun ana senaryo kısa olduğu için bi yerden sonra onu boşverip yan questlere (25-26 tane) ve isimsiz questlere (60 tane falan) dalmak en iyisi, özellikle haritanın sağüstünde bi yerdeki canterbury commons mu ne kasaba var burdaki merchant yatırım questi, eğer yeterli paran varsa, normalde 150$ falan taşıyan dolaşan vendorlar bi anda 1000-2000$ a çıkabiliyorlar ( önce repair yaptırırsan 4-5k $ olabiliyor adamlarda) zaten ilk expansiondan gelen bazı itemları en yüksek % de sadece bu vendorlar repair edebiliyor. (bkz gauss rifle). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 $ mı? O da ne :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar