Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 3

arcane

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:

adam gibi oynama imkanım olmamıştı.. baştan başladım

oyun çok mu sıkıcı?

1saattir falan oynuyorum ve feci baydım. konu yok gibi geliyor ilk kısımda. öyle mi yoksa devamında bişiler yumurtluyorlar mı?

birde arkadaşım çok katlı şehir yapmışsın. bravo.. bi adam gibi tırmanma yapmamışsın..

e o zaman o şehri ne diye öyle lavukça tasarladın?

bana beth.'in level tasarımcılarını bulun, sırtlarında çeki çeki odun kırıcam!

e obliviondada yokki, adamlarbide yeni feature mu ekliycekler!!1
acgozlu
Sosyal ağlarda paylaş

river city'e irradited metrodan başka gidiş yok sanırım değil mi? içeri girdim mutanlardan kaçayım diye bi tane glowing ghoul geldi kendimi şaşırdım radyasyondan :) niye river city' e gidicem? bi tane velet vardı ona ana baba bulucam karıncalar yemişti hani :p o değil de adını unuttum bir metro istasyonunda da mutantlar ile bir bos elemanı kapışırken yardımcı oluyoruz o binalardan birinde power armor buldum 2 tane hemde aldım aç gibi yanımda taşıyorum. dfds çok ağrılık yapıyor oyunun ortalarına doğru mu eğitim alıcaz ona göre bırakıcam armoru falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun sonlarına yakın eğitim alıyorsun, yanında taşımana gerek yok çünkü eğitim aldığın yerde bedavaya veriyorlar. Ancak tesla armor bulursan bırakmayabilirsin enclave dışında bulunmuyor çünkü.

Rivet city ye metrodan metroya girerek gideceksin, onun için de pusulandaki oku kullanman gerek. Eğer ok çıkmadıysa quest bölümünden o questi seçmen gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk ve süper kötü exp. paket olan Operation Anchorage e girersen düşük levelda yaklaşık 6-7 level kazandırıyor + power armor giymeyi öğreniyorsun oyunun başında direk.

the pitt ve broken steel expansionları nispeten güzel, level 30 da bazen tek seferde 2-3 tane, Tri-Beam Laser Rifle taşıyan super mutant overlord falan çıkıyor ilginç oluyor oyun baya :D

ayrıca rivet city e sahilden gidilebiliyor, ben öyle gittim.

bide eğer megatondaki bombayla ilgili questi yaparsan eşyaları koymak için ev veriyorlar, yanında taşımana gerek yok :)

megatonu patlatırsan tenpenny towerda suit, patlatmazsan megatonda kulube :p

oyunun ana senaryo kısa olduğu için bi yerden sonra onu boşverip yan questlere (25-26 tane) ve isimsiz questlere (60 tane falan) dalmak en iyisi, özellikle haritanın sağüstünde bi yerdeki canterbury commons mu ne kasaba var burdaki merchant yatırım questi,

eğer yeterli paran varsa, normalde 150$ falan taşıyan dolaşan vendorlar bi anda 1000-2000$ a çıkabiliyorlar ( önce repair yaptırırsan 4-5k $ olabiliyor adamlarda) zaten ilk expansiondan gelen bazı itemları en yüksek % de sadece bu vendorlar repair edebiliyor. (bkz gauss rifle).
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...