pronoit Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Overseer said: very hard da başlayım mı yoksa ufukta mod falan var mı? konuyu da taramaya üşendim belli başlı can alıcı modlar var mı zaten çıkmış, kesin yükle dediğiniz? benim şimdilik gördüklerim moddan öte skinler şunlar falan very hard başta yorabilir baştan diyim.hard ideal. benim tavsiyem dal direk ortamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
limbik Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Power Armor eğitimi nerden alınıyor? Fort Constantine'den Power Armor buldum giyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 citadel, main quest'e devam edersen oraya varacaksın. perk'i alınca kendi yoluna devam edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
limbik Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Sam said: citadel, main quest'e devam edersen oraya varacaksın. perk'i alınca kendi yoluna devam edersin.Eyvalla sağolasın. Bi de Replicated Man questinde androidi arayan adama yalan söyledim, adam Common Wealth'e gitti, quest bitti. Ama benim bildiğim quest orda bitmiyomuş, söz konusu android bulunuyomuş falan. Hatta sanırım android parçasını veren hatunla konuşmak gerekiyo. Ama bi kere parçayı bana verdikten sonra kayboldu hatun. Naslolacak?:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
count Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 limbik said: Sam said: citadel, main quest'e devam edersen oraya varacaksın. perk'i alınca kendi yoluna devam edersin.Eyvalla sağolasın. Bi de Replicated Man questinde androidi arayan adama yalan söyledim, adam Common Wealth'e gitti, quest bitti. Ama benim bildiğim quest orda bitmiyomuş, söz konusu android bulunuyomuş falan. Hatta sanırım android parçasını veren hatunla konuşmak gerekiyo. Ama bi kere parçayı bana verdikten sonra kayboldu hatun. Naslolacak?:S android river city denen geminin bir tarafı ana gövdeden ayrılmış durumda. kıyıdan yüzerek kopmuş bölüme su altından giriş yapıyorsun(boğulmamaya çalış tabi)birkaç mirelurk öldürüyor, sağda soldaki bubi tuzaklarına dikkat ediyorsun. orada preston mu prinketon mu neyse bi bilim adamı yaşıyor. onunla konuş, android hakkında bilgi veriyor. daha da spoiler- androidimiz, rivet city nin şerifi sayılabilecek adam. yapay hafıza yüklenip android kimliğini unutuyor. bilim adamı ona bir de estetik ameliyat yapınca zimmer falan onu tanıyamıyor. o da rivet city de takılıyor. ondan sonra ya bu elemana gidip sen aslında androidsin diyorsun,ya da zimmer a gidp ihbar ediyorsun. +-karma olayı var, iki taraf da sağlam ödül veriyor. önce androidle konuşup sonra da ihbar edenler de her iki ödülü birden alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 60 saatlik gameplayim sonucunda bütün side questleri bitirdim ve hemen hemen bütün özel silahları topladım. Sadece 3 adet main quest kaldı.Level 22 yim ve explorer perkinide aldım bu şekilde bütün alanlar açıldı. Sinirlerimi bozan durum şu ki ben oyundaki önemli herşeyi buldum ve bütün questleri bitirdim ama buna ramen alanların yarısına bile gitmemişim henüz.Bu nasıl bir senaryo ve quest eksikliğidir. 16 yaşında cocuğa sorsan bile o alanlarla ilgili 100 tane senaryo yazar sana. Gerçekten çok ayıp. İşin kötüsü alanlarda faso fiso değil, bir gidiyorsun mis gibi atmosfer çok değişik güzel bir alan, değişik binalar. ama gel gör ki yapacak birşey yok. Hadi yinede bazen minor questler çıkıyor yada değişik hikayeler bulup, dinleyip bir şekilde alanın kafasına girip biraz etrafta takılıyorsun ama yinede çok yetersiz ve tatmin edici olmuyor genel olarak. Gerçekten anlamıyorum neden çok daha tutan ve uzun bir oyun yapabilecekken etrafla bu kadar uğraştıkları halde oyunun senaryosunu eksik yapmışlar. Neyse ben yinede bütün alanları gezmeden oyunu bitirmeyeceğim.Bakalım güzel birşeyler çıkacak mı karşıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Oyunun sonundaki saçmalık Ben henüz oyunu bitirmedim.3 adet main qust eksiğim var.Fakat duyduğum kadar ile oyunun sonunda mutlak bir yok oluş var. Bu kadar gezilecek alan varken nasıl ölüyoruz? Ne kadar aptalca birşey bu.Hadi quest yok o alanlarda tamam ama gidipte görmeyelimmi lan, hıyar herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Oyunun sonundaki saçmalık 2 Her sonda karakter ölmüyor. Ama ölsen de ölmesen de devam edemiyorsun. Hakkaten saçma. Bu arada tamamen katılıyorum CrayTotem. Quest eksikliği çok ciddi. Önceki fallout'larda köy başına en az 3-5 quest falan olurdu. Burda onlarca köy var ama bir tane quest bulunca seviniyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 puried water ı nerede bulabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 vaultların birinden bi sürü vardı ama hatırlamıyorum. rivet city girişin de rep kasmaya yarıyor sanırım sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Evdeki robot amcada veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Lopeth said: vaultların birinden bi sürü vardı ama hatırlamıyorum. rivet city girişin de rep kasmaya yarıyor sanırım sadece sadece rivet citynin girişinde değil bir çok yerde çıkıyor öyle tipler karşına bir de oyunun baya yerinde bulunabiliyor temiz su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Satcom array ler Paradise falls un kuzey batisindan kuzeyine dogru dizilmis bir dizi uydu var. Bunlarla ilgili bi gorev var mi, varsa nereden aliyoruz? Uydu kalibrasyonu yapabilecegimiz terminaller mevcut, heralde bos gecmiyoruzdur burayi. Burayla bi ilgili quest yoksa cok yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 la biri acil cvp yazsın, ben şimdi doğdum cinsiyetimi seçtim. bi saat bekledim hala bişey olmadı bip bip ötüyo ameliyat masasında duruyorum. bu bi bugmı beklememmi lazım 2 saat daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 baştan başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 normal değil dimi. bi kaç kere başladım hep bekliyo orda boş boş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 our son beatiful son diyo bayan sonra bakışıp duruyoz ekrandaki adamla bip bip sesleri eşliğinde. en iyisi bi tekrar kurıyım kurulumda sanki sorun çıktı gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 vista yüzünden galiba elesso. forumlarına bak kesin bi çözümü vardır(bulursan yaz arkadaşa da oldu :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 xp benim, bide saf saf bi saat bekledim ona yanıyorum hehe. allah belanı versin bethesta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 hahaha beklemen şahane olmuş hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gossipgril Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 kordon dolanmıştır ondan sıkıntı vardır dfksdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Benim basimada ayni sey gelmisti. Oyunu D ye yuklemistim ordan silip C ye yukleyince duzeldi.(Default klasore yukledim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Benim d ye yüklü sorun yok. c, d olayı değildirde o direk installda bir hata oluyordur diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 bi sürü bilmeyen varmış tab a (pipboy açma tuşuna) basılı tutunca flashlight açılıyo haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Ben de onu Sam'den öğrenmiştim sanırım lvl 10 falandım. Göz bozduk resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar