Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 3

arcane

Öne çıkan mesajlar

Overseer said:
very hard da başlayım mı yoksa ufukta mod falan var mı? konuyu da taramaya üşendim belli başlı can alıcı modlar var mı zaten çıkmış, kesin yükle dediğiniz?

benim şimdilik gördüklerim moddan öte skinler şunlar falan very hard başta yorabilir baştan diyim.hard ideal. benim tavsiyem dal direk ortamlara
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
citadel, main quest'e devam edersen oraya varacaksın. perk'i alınca kendi yoluna devam edersin.
Eyvalla sağolasın.

Bi de Replicated Man questinde androidi arayan adama yalan söyledim, adam Common Wealth'e gitti, quest bitti. Ama benim bildiğim quest orda bitmiyomuş, söz konusu android bulunuyomuş falan. Hatta sanırım android parçasını veren hatunla konuşmak gerekiyo. Ama bi kere parçayı bana verdikten sonra kayboldu hatun. Naslolacak?:S

Sosyal ağlarda paylaş

limbik said:
Sam said:
citadel, main quest'e devam edersen oraya varacaksın. perk'i alınca kendi yoluna devam edersin.
Eyvalla sağolasın.

Bi de Replicated Man questinde androidi arayan adama yalan söyledim, adam Common Wealth'e gitti, quest bitti. Ama benim bildiğim quest orda bitmiyomuş, söz konusu android bulunuyomuş falan. Hatta sanırım android parçasını veren hatunla konuşmak gerekiyo. Ama bi kere parçayı bana verdikten sonra kayboldu hatun. Naslolacak?:S

android

river city denen geminin bir tarafı ana gövdeden ayrılmış durumda. kıyıdan yüzerek kopmuş bölüme su altından giriş yapıyorsun(boğulmamaya çalış tabi)birkaç mirelurk öldürüyor, sağda soldaki bubi tuzaklarına dikkat ediyorsun. orada preston mu prinketon mu neyse bi bilim adamı yaşıyor. onunla konuş, android hakkında bilgi veriyor.
daha da spoiler-
androidimiz, rivet city nin şerifi sayılabilecek adam. yapay hafıza yüklenip android kimliğini unutuyor. bilim adamı ona bir de estetik ameliyat yapınca zimmer falan onu tanıyamıyor. o da rivet city de takılıyor.
ondan sonra ya bu elemana gidip sen aslında androidsin diyorsun,ya da zimmer a gidp ihbar ediyorsun. +-karma olayı var, iki taraf da sağlam ödül veriyor. önce androidle konuşup sonra da ihbar edenler de her iki ödülü birden alıyor.

Sosyal ağlarda paylaş

60 saatlik gameplayim sonucunda bütün side questleri bitirdim ve hemen hemen bütün özel silahları topladım.
Sadece 3 adet main quest kaldı.Level 22 yim ve explorer perkinide aldım bu şekilde bütün alanlar açıldı.

Sinirlerimi bozan durum şu ki ben oyundaki önemli herşeyi buldum ve bütün questleri bitirdim ama buna ramen alanların yarısına bile gitmemişim henüz.Bu nasıl bir senaryo ve quest eksikliğidir.
16 yaşında cocuğa sorsan bile o alanlarla ilgili 100 tane senaryo yazar sana.
Gerçekten çok ayıp.
İşin kötüsü alanlarda faso fiso değil, bir gidiyorsun mis gibi atmosfer çok değişik güzel bir alan, değişik binalar.
ama gel gör ki yapacak birşey yok.
Hadi yinede bazen minor questler çıkıyor yada değişik hikayeler bulup, dinleyip bir şekilde alanın kafasına girip biraz etrafta takılıyorsun ama yinede çok yetersiz ve tatmin edici olmuyor genel olarak.
Gerçekten anlamıyorum neden çok daha tutan ve uzun bir oyun yapabilecekken etrafla bu kadar uğraştıkları halde oyunun senaryosunu eksik yapmışlar.
Neyse ben yinede bütün alanları gezmeden oyunu bitirmeyeceğim.Bakalım güzel birşeyler çıkacak mı karşıma.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun sonundaki saçmalık

Ben henüz oyunu bitirmedim.3 adet main qust eksiğim var.Fakat duyduğum kadar ile oyunun sonunda mutlak bir yok oluş var.
Bu kadar gezilecek alan varken nasıl ölüyoruz? Ne kadar aptalca birşey bu.Hadi quest yok o alanlarda tamam ama gidipte görmeyelimmi lan, hıyar herifler.

Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun sonundaki saçmalık 2

Her sonda karakter ölmüyor. Ama ölsen de ölmesen de devam edemiyorsun. Hakkaten saçma.

Bu arada tamamen katılıyorum CrayTotem. Quest eksikliği çok ciddi. Önceki fallout'larda köy başına en az 3-5 quest falan olurdu. Burda onlarca köy var ama bir tane quest bulunca seviniyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...