Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Akp nin 29 ekim solenlerini iptal etmesi

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

bak sen şu cumhuriyet düşmanlarına yau, bi sonraki adım da saltanatı geri getirmek olucak heralde ckckck

veya binlerce insanın hergün sokaklara döküldüğü, terörün tırmandığı ve gerginliğin had safhada olduğu bugünlerde çılgıncasına eğlenmeye gerek yok demiş de olabilirler.

tabi dikkat edilmesi gereken şu, şölen ve eğlencelerin iptali isteniyo, törenlerin değil. yani cumhuriyetin kutlanışı, hatırlanması, resmi geçit, istiklal marşı ve saygı duruşu yani kısacası olayın "acknowledgement" kısmı iptal olmuş değil, o yüzden, üzgünüm, yine şeriat gelmedi, yetemediler =((
Sosyal ağlarda paylaş

cumhuriyet balolari denilen adet haline getirilen bir kutlama tipi vardir burokraside. milli gorus tayfasi oldum bittim sevmez bunu. ben bu yuzden sevmiyorum bu insanlari. olumsuz takiye pesindeler. nereden bulsak yamultsak, nereden bulsak somursek, bunu da ikiyuzlu bir sekilde yapsak diye ugrasiyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

sir said:
bak sen şu cumhuriyet düşmanlarına yau, bi sonraki adım da saltanatı geri getirmek olucak heralde ckckck

veya binlerce insanın hergün sokaklara döküldüğü, terörün tırmandığı ve gerginliğin had safhada olduğu bugünlerde çılgıncasına eğlenmeye gerek yok demiş de olabilirler.

tabi dikkat edilmesi gereken şu, şölen ve eğlencelerin iptali isteniyo, törenlerin değil. yani cumhuriyetin kutlanışı, hatırlanması, resmi geçit, istiklal marşı ve saygı duruşu yani kısacası olayın "acknowledgement" kısmı iptal olmuş değil, o yüzden, üzgünüm, yine şeriat gelmedi, yetemediler =((

üzgünüm sir ama solediğin sebep cok sacma geldi bana.

Aksine, sölenle kutlanıp değerinin tekrar tekrar hatıraltılması, evet lan guzel bişi bu cumhuriyet denilmesi gerekmezmi?

en acılı gunde bile bu tur şeylere sarılmak mutlu olmak değilmi mevzu
Sosyal ağlarda paylaş

sir said:

bravo... bu sefer de dalgaya vurup gecistirme :) Beni sasirtmadin bravo, ama bir gun bu dunyaniz kafaniza yikilacak, senin gibiler bu ulkeyi kahrolarak hakettigi ve istedigi yere geldigini izleyeceksiniz. Idolunuz, hukumdariniz ve sultaniniz patlayacak. I am sorry for your lots :(
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:
sir said:

üzgünüm sir ama solediğin sebep cok sacma geldi bana.

Aksine, sölenle kutlanıp değerinin tekrar tekrar hatıraltılması, evet lan guzel bişi bu cumhuriyet denilmesi gerekmezmi?

en acılı gunde bile bu tur şeylere sarılmak mutlu olmak değilmi mevzu

kendisinede çok saçma geliyorda alışkanlık yaptığı için yazıyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

cüce, ben de aynen öyle düşünüyorum, zaten ilk posttaki "meydan okuma" tavrı olmasaydı aynen öyle yazardım. ama madem sebep istiyosunuz, bence bu baya bi insanın kabul edebileceği bi sebep, hatta en başta da TSK'nın.

yani işin altında cumhuriyet düşmanlığı, şeriat vesairesi aramaya lüzum yok. ama bence de teröre inat olsun diye kutlanmalı.

azmodai, nedir bu gaz? neyi ispatlamaya çalışıyosun? napıcaksın "bizim gibilere"?
Sosyal ağlarda paylaş

kusura bakmayın da, kadıköydeki fener alayını iptal ettirmeye ne bu hükümetin, ne de takunyalıların gücü yeter. akp istediğini yapsın, akp li belediye başkanları da istediklerini yapsın. CUMHURİYET BAYRAMI bunun adı. bu ülkenin büyük çoğunluğu için en az "ŞEKER" bayramı kadar önemi var.
Sosyal ağlarda paylaş

hakkaten ulusalcıların yalancı oldugunu kanıtlarcasına, yüksek fail içiren bir topic.
hiç mi okumassın be arkadaş haberin içerigini.

Çok klasik bir Dogan medya grubu haberi, Kadehte içki yasak! gibi aynen.

AKP belediyelere eglence ve şölenlerin yapılmamasını söylemiş.
yani eger iyice açıklamak gerekirse ulusalcıları anlaması için,

bengü,serdar ortaç, vs gibi halk konserlerinin, şölenlerinin yapılmamasını söylemiş.Resmi törenler stadyum olayları heryerde,bütün okullar provalarını yapıyorlardı bugün hatta.

Ulusalcılara birşey anlatılıcaksa en ince ayrıntısına kadar en detaylı bir şekilde anlatılması lazım yoksa çılgın atıyorlar :)

eminim akp belediyesi falan böyle bi halk konseri verse,
anında Ulusalcı bir topic "Mehmetçiklerimiz savaşıp,şehitler verirken AKp belediyesi oyun oynuyordu!"

siz karşısınızda akpli olmayan akıllı bir insanı akp militanı yaparsınız .
Sosyal ağlarda paylaş

yani herşeye rağmen hayat devam etmesin istiyorlar.

teröre karşı, geldikleri günden buyana hiçbir şey yapmayan hükümet utanmadan kalkıp "geçirdiğimiz zor günler" diye siyaset yapıyor.

AKP hükümeti başa geldiğinde elinde kapı gibi terörist lideri Abdullah Ocalan vardı. Terör saldırıları yok denecek kadar azalmıştı. Soruyorum size bitirdiler mi terörü ?

Cumhuriyet baloları, fener alayları insanlar göbek atsın diye yapılmıyor. Bu ülkenin bir geçmişi var ve bir tarihi var. Onun için yapılıyor. Modern bir ülke ve toplum için, bu devletin ne zorluklarla kurulduğunu hatırlatmak için yapılıyor.

AKP sırtını sıvazlayan big brother dan öğrendiği korku siyasetiyle bu ülkenin değerlerine birer birer, en hassas noktalarından saldırıyor. Amaçlarıda amerika nın köpeği olmak.

Evet bu ülkeye şeriat gelmeyecek hiçbir zaman. Çünkü şeriatla yönetilen İran ın dış politikası bile türkiyeden fersah fersah ilerde.

Bu ülke amerika nın planladığı gibi ve avrupanında desteklediği gibi ılımlı islam yolunda paşa paşa ilerliyor.

Siz gözlerinizi kapalı tutmaya devam edin ama o gözler açıldığında zifiri karanlıkta size neyin çarpacağını tahmin bile edemeyeceksiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...