razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Geçen gün kız arkadaşımın anlattığı bir olay beni baya bi sinirlendirmişti, küfür falan etmiştim.. olay şu, derslerimiz aynı saatlerde değil dolayısıyla ayrı ayrı okula yürüyoruz(bahçelievler-gazi üni).. işte kız arkadaşım okula giderken(öğleden sonra gündüz vakti) elemanın teki siyah motorunun önünde durarak kafasında siyah kaskla(camı açık) buna laf atmış. kendiside öle açık saçık giyinmeyen gayet normal biri bu arada. işte vücuduyla ilgili bi yorum yapmış yawşak, tabi bizimkide hiç bi tepki vermeden umursamadan yoluna dewam etmiş(anıtkabirin yanındaki ana yol bilen bilir).. sonra bana anlattıydı, bende, küfür etseydin hareket çekseydin laf soksaydın bari, ulan olcaktım o anda arkadan gelio olcaktım o motoruda kaskınıda.... diye muhabbet çevirmiştik. sonra olayın daha derin olduğunu anladım.. kız arkadaşım geçen gün gazetede görmüş "kasklı sapık yakalandı", geldi bana söledi bende nette aradım ve en azından bu duruma şükrettim.. haberin özeti Başkent'e son günlerde "kasklı sapık" olarak korku salan ve 10 kız çocuğuna tecavüz ettiği ileri sürülen şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi. şu resimdekinin aynısı olduğunu söledi; http://img.sabah.com.tr/im/2008/10/26/B3A23E9708724F439532D8FDr.jpg aynı kişiymiş.. dumur olduk tabi.. başta bahçelievlerde oturan zengin çocuklarından biri olduğunu düşünürken haberi görünce afalladım resmen.. her gün haberlerde görüyoruz şurda sapık burda sapık diye ama bu kadar yakın olduğunu anlayınca insan farklı hislere bürünüyor, sanki haberlerde gördüklerimiz farklı dünyalarda oluyormuş gibi ama aslında çok yakında olabiliyor işte.. muhakkak daha fazla bişi yapamazdı tabi gündüz vakti insanlar içinde, öle kanıp eve getirecek su verecek salaklığı da yapmazdı kız arkadaşım ama yine sonuçta karşındaki adam aranan bir tecavüzcü lan işte, insan sinir oluyor.. adamın açıklaması şu(tecavüz ettiği öne sürülen 10-15 yaşlarındaki kız çocuklarına hitaben); "sonuçta hepsi kadın olacaklar, ha bugün ha sonra." haberin kendisi için; http://www.haberturk.com/haber.asp?id=104931&cat=200&dt=2008/10/26 http://www.timeturk.com/Kaskli-sapik-cezaevinde-32133-haberi.html http://www.radikal.com.tr/Default.aspx?aType=Detay&ArticleID=905141&CategoryID=77 http://www.sabah.com.tr/2008/10/26/haber,5EF4063B1E49469ABF7E66D4EC0A798C.html http://www.sabah.com.tr/2008/10/27/haber,CE64EDB5669C426398220443C145EA89.html daha zilyon tane sitede var aynı haber *bağıra bağıra ana avrat dümdüz küfür eder* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Oha neymiş bu :S Ucuz atlatmış kız arkadaşın geçmiş olsun ikinize de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 oha dexter gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 geçmiş olsun dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 meltem çıkma bensiz ankarada sokağa sana burdan sesleniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 sonuçta o şerefsiz de ölecek. Niye bugünden asmıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 siyah kaskı varmış sapığın, senin kıza başkası çatmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Laorx said: siyah kaskı varmış sapığın, senin kıza başkası çatmış. Cult olmasın bunlar? Her renk kasktan değişik karakterlerde sapık motorlular falan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Laorx said: siyah kaskı varmış sapığın, senin kıza başkası çatmış. said: Yapılan çalışmalar sonucunda Cuma günü akşam saatlerinde izi bulunan sapık Bahçelievler civarında izini kaybettirmeyi başardı. burdan çıkan adam bahçelievler civarında da takılıyormuş ayrıca işte aynı siyah şekilli kask Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 hele adamın yaptığı yoruma bak aslında diyecek çok şey varda bi şerefsiz için banlanmaya değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 SES TV diye bir kanalda izledim bende haberi. Ben izlediğimde yakalanmamıştı henüz. Aktifti yani =) Ama Başkent'te daha fazla yaşayacağına ihtimal vermiyordum. Nitekim öyle olmuş. Böylelerinin cezası belli ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Cons said: oha dexter gibi. anal dexter daha çok işte böyle adamlar için idam geri gelmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 adamınbiri said: Cons said: oha dexter gibi. anal dexter daha çok işte böyle adamlar için idam geri gelmeli. ben idama karşıyım arkadaş işkence ile öldüreceksin idam 30 saniye sürer max yada 5 dakika farketmez 3 hafta süreyle buna işkence uygulayacaksın millete de izlettiriceksin bazı bölümlerini dizi tadında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 gördüm haberi. kendisini kalın tıkız bir odun parçasıyla kadın yapmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Cons said: oha dexter gibi. agzini topla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 dom_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 bune abi : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 benden tavsiye motor kullanan adama dalmayın zararlı çıkarsınız:D çünkü adam gibi motor kullanıyosa her tarafında koruma olucağından vursanızda etkilemez kafada kask var kafayı koydumu oturtur. eldivenlerde sert malzemeler var kodumu 3 gün kedinize gelemezsiniz. nerden aklına geldi derseniz topiki açan arkadaş orda olsam dalarım mealinde bişi demiş ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 "sonuçta hepsi kadın olacaklar, ha bugün ha sonra." adam bu yorumu yapiyosa bu dunyadan degildir .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 haberi açmadım bünyemin kaldırabileceğini sanmıyorum ama, çok kötüymüş çok geçmiş olsun, allahtan ucuz atlatmış-sınız- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 kasıklı sapık diye okuyan sadece ben mi varım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Ben Kaslı Sapık diye okudum muahuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 oha ya adam beraat etmiş http://www.haberturk.com/haber.asp?id=105440&cat=200&dt=2008/10/29 babası emniyet müdürüymüş, kot pantolonlu kıza tecavüz edilemez muhabbetiyle kendini savunmuş bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Sanırım işin kotu tarafı adam iyi bir müzisyenmiş gazetede okudugum kadarıya istanbul operasında mı ne gorev alıyormus askere gitmeden once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 hmm bizim orda olmuş olaylar. umarım tekrarı yaşanmaz, yaşanırsada umarım biz orda oluruzda benzetiriz adamı bi güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar