axedice Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 İÇİMİZDE HAİN VAR ALIN KELLESİNİ! Burstu sağlam nerflediler ama overall dps için righteous vengeance ın yeni halini görmeden bişey diyemiyorum. Özellikle mana nerfi pvpde çok gerekliydi mana hiç bi şekilde bitmiyordu. Bide feral druidler de pvpde op şu anda. Kitty chargedan ben bile korkuyorum, nerf batin yeni hedefi druidler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lathander Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ne yazık ki bu retri palanın yanında çok ciddi biçimde tankadin in threat ini de nerfliyor ancak GC bunu düzeltmek için çalıştıklarını yazmış umarım 20 gün içinde düzeltirler yoksa çoğu tank paladinler reroll yada bırakırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 :D gerçekten merak ediyorum 20 günde düzeltmezlerle kaç paladin bu sebeple charını bırakır. Şahsen benim umrumda bile olmaz, %10 az agro üretsem ne olur üretmesem ne olur. Hangimiz o derece ince hesaplarla oyun oynuyoruzki? Hadi dps'den bahsederken neysede konu tank olunca kimsenin ruhu duymaz. Zaten tps uçmuş gitmiş en sağlam abanan fury warrior bile zar zor yetişiyor, onada hand of salvationu koyuyorum olay bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paladinler bıraksa TBC çıktığında bırakırdı oyunu. Mor mor itemlerle gezdiler 2 yıl, bıraktım retrinin işe yaramamasını, pala tankın t5 content'in ortalarına kadar kullanılmamasını vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 druid rogue u, rogue warlock u, warlock druid i, sonra herkes druid i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Güzel olmuş ama judgement kısmını sevmedim tpsmi gimplemesinlerde (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 O diil de, ben patch sorası bosslarda dps de geride kalıorum. gerçi yanımda oynayanların gear t5-t6 ise benim t4 den bozma gear. ama test etmiş olan var mı nedir yeni pve druid rotasyonu? (edit: hani druid imba korkuoruz diosunuz ya ona istinaden şeyttim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 `gerçi yanımda oynayanların gear t5-t6 ise benim t4 den bozma gear. ` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 yahu mesela yanımdakilerin 3 4 parça t5 i var dielim 1 parça t6 benim de t4 + 2 3 badge item 1 2 black temple fln bu kadar fark etmemesi gerekir düşüncesindeyim ama edio mu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 lan tamda paladin ret yapmistim. warriori da arms yaptim, hunterda var, ehuehu lan hepsini dpse cevirmisim, cok ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 1 paladini arkamda healerla 2v1 anca kesebiliyorum hayattan soğudum bg lerden uzak duruyorum resmen...Gayet şık olmuş nerfler =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Bi class 3 kişi arasına girip full hp full mana çıkıyorsa bir problem vardır demektir. Lazımdı, yerinde olmuş. Birde nerften sonraki halini görelim malum bizim tankların 75%i paladin lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Adamlar ezim ezim ezildi yıllarca be.Keşke nerflenmeseydide bütün lvl 80 boyunca ezselerdi.Anasını satiyim LvL 60 ta warlock mlee shaman dalga geçti milletle.70 te r.druid BELEŞLERİN BELEŞİ oldu arenada başka healer kalmadı turnuvada 1 tane priest görünce sevindik kimse Retri paladine ağladığı kadar ağlamadı.Mlee shaman tek atıyodu herkeze yahu kimsemi hatırlamıyor o günleri.. Nolurdu yani LvL 80'dede retri pala ezseydi?Arenada full r.druid warrior rogue görceğimize retri pala görseydik.Hiç olmazsa DPS abi 2 aksiyonu var.Healer egemenliğinden kurtarırdı oyunu hiç olmazsa 2 dps giren bol olurdu arenaya. Ha ben nefret ederim paladan o ayrı.Full s4 rogueum ve warlockum vardı benim oynadığım ve zevk aldığım classlardan kustum arenada aynılarını görmekten.Birazda retri pala göreydik yaw.Olaya bide bu açıdan bakmak lazım.ben full pvp oynuyorum günde 12-13 saat oyun çıktığından beri.S3 e kadarda baymamıştım yani... Hardcore pvper olarak healerlı takıma kaybetmektense 2 dps retri paladinli takıma kaybetmeyi yeğelerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olivera Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Kesinlikle katiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 oyun da zaten 2 v 2 arenadan ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 evet gülmekten. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ayayekokocambo said: oyun da zaten 2 v 2 arenadan ibaret. eet aynen öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Barathrum said: Keşke nerflenmeseydide bütün lvl 80 boyunca ezselerdi. biz nası 80 olcaz sorması ayıp? dota diil ki bu ncye gidelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Barathrum said: ayayekokocambo said: oyun da zaten 2 v 2 arenadan ibaret. eet aynen öyle komiksin gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Dworgian said: Barathrum said: ayayekokocambo said: oyun da zaten 2 v 2 arenadan ibaret. eet aynen öyle komiksin gerçekten saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 neyse. gerekli bi nerftü. geldi. hayırlısı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Barathrum said: ben full pvp oynuyorum günde 12-13 saat oyun çıktığından beri.. oha mı diyim, çüş mü diyim, ne diyim? tüyo ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 _Gandalf_ said: Barathrum said: ben full pvp oynuyorum günde 12-13 saat oyun çıktığından beri.. oha mı diyim, çüş mü diyim, ne diyim? tüyo ver 3.5 sene uzayan üni bozulan aile ilişkileri sosyal yaşam :) sonuç istediğini kesip isim yapmak elde var 0 hehe.bıraktım patchten önce baya güzel bi fiyata sattım charları.PvP is a lifestyle dı benim için Uo dan beri.Şimdi kurtulucam Allah izin verirse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 kurtuldunmu kurtulacakmısın? yada what is the matrix? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 _Gandalf_ said: kurtuldunmu kurtulacakmısın? yada what is the matrix? öyle alışmışım ki pvp ye.2 ay falan oldu hiçbi oyunda pvp yapmadım adam gibi baya canım sıkılıyor açıkçası.Bu bi eroin gibi bilgisayar açmasam bigün eksiklik hissediyorum :) pvpden anlayan bir şirketin oyun çıkarmasını bekliyorum yoksa mecburen bırakıcaz hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar