razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 http://www.in.com/games/playgame-straw-hat-samurai-16929.html mouse ile ninja vari çizikler atıyoruz ve ilerledikçe heroes of might and magic(yada risk gibin) ayarında bi stratejiye dönüşüyor.. aynı 30snlik müziği sürekli döndürmesi hariç hoşca vakit geçirdim ve bitti dipçik: Golden Joystick Awardsta finale kalmış bi flash game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ya ölmüyor bu boss? paso kesiyorum adamı ama hp barı filan yok anlamadım nasıl ölecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 kurninda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 baya zor boss paso çiz hiç bekleme ekrana paso random çizikler at biryerden sonra ölür :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 sam olay sey abi dodgelayamayacagi sekilde yane havada kescen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Yanından geçip havaya zıpladığında (sana mızrak atarken) tek bir kere vursan yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Bu strateji modu nasıl yahu, adamları bir kere ilerlettim sonra heryer kırmızı oldu, benim ordu daha asker üretemiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Bug oldu 500. levele geldim, sıkıldım. nereye bassam level atlıyodu. Bütün treasure chestler açıldı, üzerine gelince kimseyle kapışmadan hp ya da dodge seçip geçtim falan, hal böyle olunca biraz sıkıcı oldu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 of kötü kitledi hemen kapattım O.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 çok sıkıcı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 hemen bitiyor geçen hafta bitirmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 eğlenceli baya adam bölmesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar