nocom Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 adamınbiri said: volkan gökhan edu lugano carlos deived alex emre(tümer) josico uğur(wederson) semih(guiza) takım artık tam kadro gs maçına hazır neler olup biteceğini artık kimse bilemez. ayriyeten inş selçuk sakatlanır futbolu bırakmak zorunda kalır limon bile satamaz. 2 takımı tutmayan ve nefret eden birisi olarak bu kadroya karşılık gs ye baktığımda özellikle orta sahada kewel-ayhan-lincoln-meira-arda fenerin 5 lisini ezer gibi geliyor. ali sami yende olsaydı maç 6-0 ın rövanşını alırlardı ama kadıkoyde oldugu ıcın fenerın her zaman şansı vardır gs ye karşı, aynen bizim kadıkoyde her sene fenerı yendıgımız gıbı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 senin hakkında öyle şeyler söylerimde en azından gs maçına kadar banlanmak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 rahat ol bizbizeyiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 adamınbiri said: bu benim istediğim kadro demeye çalıştığım şey takım şuan eksiksiz=) peki takım çift forvet giderse nolucak? (bu arada dipnot ; alex haftaya es es maçında kart görürse gs maçında yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 takım çift forvet giderse emreyi oynatmaz büyük ihtimal dede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?29,3657470,page=5#msg-3659706 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 GEd said: http://forum.paticik.com/read.php?29,3657470,page=5#msg-3659706 çok üzüldüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 güzel maçtı. sonunda bunu diyebiliyorum haftalar sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 sen post kasmakdan başka bişi yapmazmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 ne yazmamı istersin stattan geldim yorgunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 @adamınbiri emre(tümer) yazmışsın ama ben şahsen onların ikisinin de gs maçında forma giyebiliceğine inanmıyorum. Selçuk'un kart cezası biticek Gs maçına kadar o oynar yine orda. =], Deivid'in de 90 dakika futbol oynayabiliceğini sanmıyorum ama tabi bilemem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 bizim dede oynatmaz ama adamlar sakat değil yani antremana falan çıkıyolar bizim dede josico selçuk falan oynatır oof haftaya maldonado josico oynatır bu ya:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Maçtan önce için siz Fenerbahçe rakısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 adamınbiri said: volkan gökhan edu lugano carlos deived alex emre(tümer) josico uğur(wederson) semih(guiza) takım artık tam kadro gs maçına hazır neler olup biteceğini artık kimse bilemez. ayriyeten inş selçuk sakatlanır futbolu bırakmak zorunda kalır limon bile satamaz. Şu kadroya bakıldığında GS karşısında şansı bile yok normal koşullarda. Ne forvette, ne orta sahada ne de defansta ve hatta ne de kalede... FB'nin GS'ye göre tek iyi noktası bekleri şu anda. Sabri (her ne kadar hiç sanmasam da) böyle oynamaya devam ederse hatta sadece sol beki olacak. Geri kalan ortasaha göbek olsun kanat olsun forvet olsun defans göbeği ya da kale olsun her mevkide GS kadrosunun üstünlüğü biraz olsun futbol bilen ve fanatizmle gözünü köreltmemiş herkese aşikar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 sexdrugsrocknroll said: ne yazmamı istersin stattan geldim yorgunum lafım sana deil kusura kalma sahibi sahiplenmiştir senden önce :) aynı anda yolladık msgları zaten:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 bi 5 de barcelona şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 aragones arsenal maçında yaptığı hatayı bu sefer yapmaz tek forvet arkası alexi koyar. yok aynı şekilde çıkarsa gs maçı rahat alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ben bu maçın tamamını nerden indirebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 nocom said: aynen bizim kadıkoyde her sene fenerı yendıgımız gıbı. "Her" derken? Sayılarla konuşayım da boşuna itiraz etme sonra; 2000'den beri lig maçlarında 3 kez FB, 3 kez BJK kazanmış, 3 maç da berabere bitmiş. Hatta son maçı FB almış, ondan önceki 2 tanesi de berabere bitmiş. Bol keseden sallamaca galiba, yerlerse diye, veya ilginç bir "her" anlayışın var. Kazanırsınız son 10 maçın 7'sini de adam haklı derim yani ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 onu bunu bilmem de fener gs maçına çift önliberosuz falan çıkarsa facia olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 keşke her hafta galatasarayla oynasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 fener gs yi 9 eksiklede yener no problem. deivid sallar 3 5 tane, 9 kasım 9 - 0 bile olur lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 GS geçen sene aslında yavaş yavaş sinyali verdi Kadıköyde seriyi bozabileceğinin. İlk maçta 2-0 yenildi ama rezil olmadı. İkinci maçta da berabere kaldı kupada orada. Ali Sami Yen'de de ezerek yendi gerçekten. Çok gol kaçırmıştı. 2-1 bitmişti. Bu sene bence Şayet GS o taraftar baskını kaldırabilir ve ilk 20 dakikada gol yemezse maçı alabilir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar