sesu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ben de az dinlememiştim Lalu'nun efsanelerini.. :D ki ben ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 şu kullandığım nicki o adam bulmuştu be ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ben senin iddaa ettiin şeyin tersini sölemiorum zaten. O "iblmemne bilmemne değil" şu demek deki DEĞİL kısmına kadar yazdığın şeyin bi kelimesini bile sölemedim. neye kitlenip yazdıysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Lalu UO serverda speed açan lalu mu veya hack falan gibi bişiler yapmışmıydı isim accccaip tanıdık ama olayları hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 lalu = eski unlu bug abuser. speedini falan bilemem ama free shardlarda epey bi bug abuse ederdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lalu_theoriginal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Dark_Soul said: Lalu_theoriginal said: Valla ne derseniz haklisiniz. :) Bir oyunu direk herbirseyi tam olarak cikarmak ve ardindan hic bir is yapmamak harika bir olay di mi? Her birseyi tamam olsada genede her content i direk vermezler, ortada buyuk bir yaris donuyor ve oyuncular (musteriler) kim daha iyi calisiyor, kim daha fazla calisiyor, gormek istiyor. Daha oncede belittigim gibi, kimseye hic birsey ispatlama zorunlulugum yok. Oyundan cikarilan classlar geri geliyor, battle scar retail e ekleniyor. Elinde herbirsey tam olduktan sonra bile neden tam olarak cikarasinki? Daha sonra yan gelip yatacak misin? Surekli bir gelisme olmadiktan sonra insanlarin oyundan ne kadar sikilacagini dusenebiliyor musunuz? Her neyse, patch 1.1 e bakalim ortalama 760mb civari olacak, ilk buyuk expansion dan once toplamda 5 daha major patch gorecez. Kristal Kureme baktim ondan soyluyorum. Şu 1.1 patchi çıkmadan performans optimizasyonu olmucakmı acikcasi performans optimizasyonu bir rezalet :) benim bilgisayarda bile kasiyor bi 1 saaten sonra (biri bir yorum yapmisti, nasa dan calinti diye :P ), belli bir cagre veya cozum yok daha. bir gelisme olursa yazarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 bence olay casual yada no lifer tarzıylada alakasız,wow u da casual şekilde oynayan insanlar vardı,no liferda.Warhammerdaki olay bunlardan bağımsız biraz bencede,hani tamam pvp yse o keyfi verdi,birçok yenilik getirdi benim oynadıklarımın arasından en azından,ancak bir oyunu oyun yapan akıcılığıdır ,hele ki multi ise bu oyun,ne için oynanır,karşı taraftan daha iyi olabilmek için,bununda şartı abilityler,itemlar vs vs..warhammer bunu yapmaya olanak vermiyor işte,bir kısır döngü içinde kalmış,ilerlemiyor çok fazla.insanlar şu itema erişiyim,yada şu skill i açtırayım tarzı bir amaç belirlemediği için niye oynıcam ki diyo ee normal yani,casual oyuncu olan ben bile artık aynı tarzdan baydım amaçsız oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lalu_theoriginal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Absolut said: Lalu UO serverda speed açan lalu mu veya hack falan gibi bişiler yapmışmıydı isim accccaip tanıdık ama olayları hatırlamıyorum. abso... CETI :) no speed, yes bug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Oha lan kimler takılıyordu orange'a.Tüm maitres olarak orange daydık. Lalu orange takılıyordu.Sanırım.Hatırlıyorum öyle bişeyler.Fırlama bi herif tanıtmıştı bana lalu yu her bug ı buluyor falan diye =) bize bi sürü bug gösterirdi bizde poison bug ını göstermiştik lalu 1günde gmleyip gitmişti =) o lalu mu. Bi ara kız arkadaşıyla gelip daoc mu worms mü ne oynuyordu =) yazdıkça aklıma g eliyor ssdfss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lalu_theoriginal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Arkadaslar, burada kimin zuku kimden buyuk yarismasi yapmiyoruz. Aranizda beni bilenler var, cok yakin arkadaslarim ve ucundan gormusler var. :) Warhammer su ana kadar oynadigim oyunlar arasinda Daoc dan sonra 2. geliyor. Fakat oynanabilirlik acisindan 1 numara. PvP cok zevk veriyor, level a bile bakmiyorsun. Realm Rank surekli bir gelisim icinde, WAR sadece scenarios'da degil. Biz alliance olarak RvR ye gittigimizde 4 tane warband kuruyoruz 10 ar kisilikten. 1 tanesi order Route u tutuyor, otekiler kaleyi aliyor, bu sekilde her zone da 1 warband birakip diger zonelara sicriyoruz. Healer, tank, DPS olduktan sonra birde assist etmeyi biliyorsan deme keyfine. Bunu gunde 3 saat yapsam, sonra uykuma gitsem, sabahlari moruk gozlerle uyanmiyorum. Hic birseyi tam content ile piyasaya suremezsin, surersen ayni arkadasin dedigi gibi "Amac nerde? Baydim yahu.." lara donersiniz. Zamaninda 10 milyondan fazla kullanicisi olan bir oyuna kafa tutarsan, surekli bir gelisim ve degisim icinde olmak zorundasin. WAR'in gelecekte bircok suprizleri olacaktik (hepsini yazamam burada). Daha onceden dedigim gibi WAR AoR'i gectik Black Plague expansion i test ediyoruz. Client o yuzden 18gb. Ufak bir tiyo veriyim SHAMAN WAAAGHHH!!! Hani burada kimseye alinacak veya laf atilacak bir durumda yok. Hersey ortada, oyun guzel, keyifli, binlerce saatini almiyor hayatindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Seperate said: insanlar şu itema erişiyim,yada şu skill i açtırayım tarzı bir amaç belirlemediği için niye oynıcam ki diyo ee normal yani,casual oyuncu olan ben bile artık aynı tarzdan baydım amaçsız oyun. oynarken keyif almak mesela amaç? "birşey öğretmiyor/birşey kazandırmıyor, neden oynayayım" diyeni çok duydum da "item grindlayamıyorum neden oynayayım"ı ilk defa duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 lalu ne yüce insansın ciddiyim dalga geçniyorum çok mantıklı konuşuosun sürekli geliştirmek zorundalar tabi yeni expnison mı vauv be lalu <3 ha bu arada nasadan çalıntı yorumunu ben yapmıştım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Ben de Lalu ismini bir yerlerden hatırlıyorum ama tam çıkartamadım. UO'dandı ama sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Black Plague expansion hmm peki NDA'yı bozmadan diecem de ne desen bozulur o. Olay sırf yeni harita değil de gerçekten içerikte değişiklik olacak mı sana yeni amaçlar kazandıracak mı oyun? Yoksa yeni expansionla da yine bu sefer başka bi haritada karşı factionla köşe kapmaca mı oynıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Seperate said: bence olay casual yada no lifer tarzıylada alakasız,wow u da casual şekilde oynayan insanlar vardı,no liferda.Warhammerdaki olay bunlardan bağımsız biraz bencede,hani tamam pvp yse o keyfi verdi,birçok yenilik getirdi benim oynadıklarımın arasından en azından,ancak bir oyunu oyun yapan akıcılığıdır ,hele ki multi ise bu oyun,ne için oynanır,karşı taraftan daha iyi olabilmek için,bununda şartı abilityler,itemlar vs vs..warhammer bunu yapmaya olanak vermiyor işte,bir kısır döngü içinde kalmış,ilerlemiyor çok fazla.insanlar şu itema erişiyim,yada şu skill i açtırayım tarzı bir amaç belirlemediği için niye oynıcam ki diyo ee normal yani,casual oyuncu olan ben bile artık aynı tarzdan baydım amaçsız oyun. Casual oynayamazsınız diye sözleşme şartı koymuyor zaten hiçbir oyun da, casual oynayıp başarılı olan birini ben göremedim daha WoW'da. Orta karar, PvP'de full son sezon setlerine -ne kadar yetenekli olursanız olun- yenilen insanlar oluyorsunuz en fazla, PvE raid edememe (veya mevcut contentin 6 ay gerisinden gelme) durumu da cabası. WAR ise bildiğin casual bir durum sunuyor, bilmiyorum ilerde 40'ta çok raid content olacak mı, olacaksa nasıl olacak, ne derece zorlayacak item toplamak falan ama, onun dışında iki RvR'ciyi ayıran şeyler renown rank ve tecrübe olacak. Zaten onlar da olmasa çok oynamak isteyeni soğutursun muhtemelen. Oyunu zevk almak için değil de "kasmak" için oynuyorsan PvE insanısındır zaten, büyük ihtimalle de bu oyun sana göre değildir, yol yakınken WotLK'a dönmeyi gözden geçirebilirsin. Yok öyle değil diyorsan da RvR'den zevk almayı, bu sırada renown abilityleri geliştirmeyi deneyebilirsin. Tome unlocklar da başka bir seçenek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 yanlız bazı kişilerde yanlış bir düşünce veya bilgilendirilme durumu var. görüyorum ki bi kaç kişi 40 dan sora yapılacak bişi olmadıgından bahsediyor veya keep al ver den baska bişi olmadıgını. bilmiyorum bu arkadaslar bastion stair/ lost vale ( bunun gibi 1-2 yer daha var) gibi zonelerı sömürdüler herhalde. item istiyorsanız en iyi itemler burda. farmladınız mı? ben kesinlikle katılmıyorum bu düşünceye 40 dan sora gerek rvr gerekse pve olarak yapıcak şeyler gayette mevcut. ha benim sorunum buralarda item farmlayacak grup bulamamam. guildde yeteri kadar 40 yok. biraz zaman meselesi o nedenle şimdilik black orc actım k8 de:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 pve lvl ı 40 getirdikten sonra bide rvr ı 80 yapmak lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 eregorn2 said: pve lvl ı 40 getirdikten sonra bide rvr ı 80 yapmak lazım... o zaten var da ben keep al keep verden baska bişi olmadıgını iddia edenlere yazdım:) hani pvp den zevk almayanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 level kasmak endgame değil ki yani sen rank 40 ve renown rank 80 olunca ypaabileceğin şeyler nedir mesela? item farmlamak open rvr ye katılıp keep alıp keep vermek dışında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Rank 80'e gelmek öyle kolay bişey değil, insanların -misal- %10'undan fazlası expansion gelmeden ulaşırsa da cap'i 100'e çekerler zaten. DAoC'da da böyle yapmışlardı ve mantıklıydı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Rank 80 oturup kasılcak bişey değil yalnız rank 80 olmak wow da alınabilecek en iyi gearı almak gibi bişey content i tüketmek yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Lalu oltayla milletin elindeki silahı çekerdi zamanında :). Renown 80 in çok klay olmadığını tahmin edebiliyorum DAOC RR10 u düşündükçe. 7.300.000 point miydi neydi. Max lvl bi adamı grupça öldürünce 100-150 alıyodun. Onu geçktim Sheph gibi sapıklar vardı 25 mil point e kadar kasan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Mistwraith vardı bizim clusterda manyak karı günde 18 saat tower camplerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Bir çok oyunda vardır lalu :P abuserdir testerdır herodır ama pek görünmez :P Evet Lalunya abuserdir Doğrudur abuse etmez abuse laluyu bulur. Zamanında ewinana adlı mıner bs karakterim ile aşağıdan şöyle bir yell okudum.Shame dungeonı açılmıştır ve krakenler spawnları aktifdir diye...aradan fazla geçmedi lalu geldi ve ben o an verite set satıyorum kaldıki sphere daha düzgün 12 yok ve krakenler 12 düşürüyordu ...diyalog aynen şudur; L: şşttt set satıyormuşun ? E: evet set fiyatlari şöyle xxx xxxx etc.. L: hhmm pek param yok ama magical 12 veririm set başına. E: allah allah tamamda daha yeni açılmadı mı ? L: ->çat trade ekranına 12 yağıyordu :p Düzgün bir alışveriş yaptık uzun süre ama etik değildi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Mortis said: level kasmak endgame değil ki yani sen rank 40 ve renown rank 80 olunca ypaabileceğin şeyler nedir mesela? item farmlamak open rvr ye katılıp keep alıp keep vermek dışında? ya bu cümle bana cok komik geldi kusura bakma sahside alma ama baska hangi oyunda ne var ki? veya ne bekliyorsunuz bir online oyundan? bu problem bütün oyunların sorunu degil mi? kaldı ki diger akrkların dedigi gibi rr80 olmak bu oyunda sene sürecektir bir cok insan için siz sonrasını düşünüyorsunuz:) bana bu sacma geliyor. ilaki bu süre zarfında da ilave bişiler olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar