Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PÜ ANASINI

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
SÜPERMEN DOĞUŞ KÜFREDİYOR AHAHHAHAHA
http://alkislarlayasiyorum.com/?sayfa=356a192b7913b04c54574d18c28d46e6395428ab&icerikno=b94057166f8748d644a37d641e547a003f4f66ca
Mesaj tarihi:
Eöö yalnız çokta gülecek birşey yok. Sizi bilmem ama aynı yaratıklar beni jiletle kesip bana benzeyen çocukları kaynar suyla yakacak olsaydı bende kızardım yani. Çokta eğlenceli birşey göremedim. Adamın gözü doluyor bir noktada. Biraz empati yapılabilir ve evet "kameraya küfür mü edicez hehehö" diyecek vatandaşlarda yurtlarda yaşayan küçük çocukların durumunu inceleyebilir. Belki adam o kızgınlığında haklıdır yani, kimbilir.
Mesaj tarihi:
Penthesilea said:
2.27 INANILMAZ AEUHAENDAEYDANDAEDAEYDUAHJ

Ahauahuha çok iyi burası.
Ama acılı olduğu konuda haklı valla.Pü olmamış yine de.Neyse üzücü bir konu eğlenceli bir örnek.
Mesaj tarihi:
çok gülmüşsünüz de bence hiç komik değil.herif neler çekmiş sonuçta bu tepkiyi vermesi son derece normal siz de yurtta kalmış olsaydınız bunları yaşamış olsaydınız yine ÇOK KOMİK AHUUAHUAHU der miydiniz bilemiyorum.
Mesaj tarihi:
vala bencede komik, doğuş'un gerçektende yurtta kalıp kolunun kesildiğine fln inanmıyorum. Sıkış bir adam. Ama küfürlerin gittiği yerlere katılıyorum, iyi küfretmiş.
  • Yeni Oluştur...