eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 walla ben ps3 için eşşek gibi çalıştım para kazandım öle aldım... sarılmayı bırak sevişirim bile ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 adamin yaninda yapma bari,tamam? dikkat dagitici unsur yani onun mesleginde o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 :D nese ben yatıom pati insanı... geçmiş olsun dien demiyen herkese teşekkürler... ii geceler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 En azından üç noktalar gitmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 onlar benim... bırakmam onları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 pasaport caldilarsa capulcu hirsiz degil isin dibine kadar batmis adamlar. caniniza birsey gelmedigine dua edin bence ve cok gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 saolun patiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metastasis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 bilinçli bi vatandaş kardeşimin ve benim cüzdanlarımız bulmuş... saolsun verdi... kimlik falan her şey içinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 bir servet gitmiş. geçmiş olsun. geçirenler sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 hmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 geçmiş olsun dedikten sonra oha öğrenci evine bak demek istiyorum. öğrenci evi ile ilgili tüm fantezilerimi gerçekleştirmişsiniz ya, ps3, lcd tv, wii, vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 oha geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Geçmiş olsun ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Anca gördüm hafız büyük geçmiş olsun asdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 cana da gelmesin mala da, ikisi de üzücü. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 çok geçmiş olsun, eregorn2. geçekten canınız sağ olsun, çünkü gürültüye uyanıp, hırsız tarafınden bıçaklanan v.s. çok olay duyuyoruz. aynı gece arkadaşımın evine hırsız girdi. (ankara). 4.00 te yatıp 8.00 de kalmış. o ara giren hırsız insanı pc ve içinde 30-40 lira ve her türlü kartın, ev ve araba anahtarlarının bulunduğu çantayı almış. neyse ki araba yerinde duruyormuş. bu arada senin olayda sen dahil hemen herkes ps3 ün çalınmadığına neredeyse üzülmüş, hehe...bir de adamlar pasaportları özellikle aldılarsa, bayağı tehlikeli olmalılar!?? geçmiş olsun tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 eregorn2 büyük geçmiş olsun he bide bence adamları polis çağırsa dahi dövme bide başına bela alma derim (hoş bende olsam dalarım insanın ciğeri yanıyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 eşyalarımı alamazsam dalarım :D polis koruması isterim ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Bizim eve çok sık giriyordu hırsız, ama tabi sigorta olduğu için çatır çatır aldık şimdiye kadar giden bilgisayar,plazma,kameranın fln ama sonunda alarmlı sistem kurdurduk .. Hani girsin alsın gitsin diyosun da, yani adam canına da kastedebilir ... Geçmiş olsun bu arada .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 geçmiş olsun ya kimsenin başına gelmesin böyle şeyler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Geçmiş olsun,üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar