paramecium Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Selam, Renkli kişilikli ama dini konularda kesinlikle referans alınmaması gereken kişi, insan. Tez zamanda iyileşmesini ümit ederim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Geçmiş olsun ZB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 paramecium said: Selam, Renkli kişilikli ama dini konularda kesinlikle referans alınmaması gereken kişi, insan. Tez zamanda iyileşmesini ümit ederim. Saygılar. aleykümselam, kimi referans almamızı tavsiye edersiniz saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 ilahiyat profesörleri dışında herhangi bir kaynağı referans alabiliriz, yaşar nuri de aynı böyle zaten hiç birşey bilmiyor ... Beyaz hocaya acıyorum ya adam çırpınıyor insanlara doğru bilgi versin diye, gerekirse en alakasız programlara da çıkıyor hale bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 kısa zamanda saglıgına kavusmasını dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Yazık geçmiş olsun Sağlıktır beyler şakası olmaz Allah RTE'nin başına bile vermesin yani...ama başımızdan alsın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 geçmiş olsun lan zekeriyacığıma. canım benim^^ ps: zekeriya beyaz ilahiyat profesörü değildir. profesörlüğü sosyoloji üzerinedir. bilgi olsun die şeettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Geçmiş olsun ya. Üzüldüm cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c3m Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 bence de yazık olmuş. en kısa zamanda düzelsin her çıktığı programı izlicem söz ^.^ RTE konusu için aynı şey geçerli değil fdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Alexi_Septimus said: Darısı RTE'nin başına. RTE ile ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 dünya üzerine kalp krizi geçirmeyi daha çok hakeden kişiler filan var ya hani... o açıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 hiç üzülmedim lan ama iyide olmamiş yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 olur öyle arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Geçmiş olsun tonton hocamıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Geçmiş olsun. Alıştığımız din adamları gibi değildi kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 pekaziz said: Çok sevdiğim birisi Zekeriya Beyaz. Geçmiş olsun kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 sg-1 said: paramecium said: Selam, Renkli kişilikli ama dini konularda kesinlikle referans alınmaması gereken kişi, insan. Tez zamanda iyileşmesini ümit ederim. Saygılar. aleykümselam, kimi referans almamızı tavsiye edersiniz saygılar ben sölim. Türkiye Cumhuriyeti Diyanet İşleri Başkanlığı , hepsine yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 balon said: ben sölim. Türkiye Cumhuriyeti Diyanet İşleri Başkanlığı , hepsine yeter. Onun yerine adamın yolladığı kitapları okusanız? Incil, Kur'an, Tevrat falan bunlar boşuna yollanmadı size. Özet özeti okuma kafası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 onu okuma demiyorum , oku . her şey net iyi güzel de , yorumlanan binlerce muhtelif mevzu var. de ayetin ne zaman,hangi şartlarda ne durumda olduğunu o insanlar tartışıyor ediyor , belirli görüşler çıkıyor , o görüşler hakkında da diyanet seni bilgilendiriyor zaten . Kuran'ı roman edasıyla düşünmeyin yani bence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Konu manipülasyonunda böylesine başarısızlık görmedim. Kitaplar kabul ediliyorsa, yazılma şekli de kabul ediliyor. Koskoca TANRI'nın yazdığı şeylerin KUL tarafından yorumlarını bu zihniyet nasıl kabul edebiliyor anlamıyorum doğrusu. Yorumları oku "a ne kadar enteresan, koltuk altı kılı buğday boyu değil kuşyemi boyu olmalıymış x kişilerce." "cinlerin yapıldığı materyal radyasyon olarak yorumlanabiliyormuş." de. Ama gidip Allah böyle istiyor olayını, kıçı kırık ülkenin kıçı kırık bakanlığından öğren. Büyük zeka gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 =) bu kitap koskaca Tanrı tarafından Kullarının anlaşılması için apaçık bir şekilde gönderilmiştir. bu Kurandan bir ayet. hı ,mevzular açıktır , bu dinin bir peygamberi vardır , inananlara rehberlik yapması amacıyla , fakat onun hareketlerinde çeşitli rivayetler var , insanlarda ayete ters düşmeksizin insanlar tarafından yorumlanan şeylere , ve kendi yorumlarına göre hareket ediyorlar , saçmalık bi durum yok yani. insanlar bi taraflarından uydurarak değil , bir sürü bilime göre (kelam,tefsir ,fıkıh)a göre belirli kaynaklara göre ayetlere ters düşmeksizin düşüncelerini söylemişlerdir , bu kadar farklı yorum elbette olacaktır , zira islam için konuşursam dinin temel ilkeleri dışında insanların hareket etme çizgileri de yeterince geniş . hayatına işlenmekten kişiye oturmaktan daha ziyade, sosyal hayatını şekillendirir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Harbi balon adammışsın be balon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar