Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zekeriya Beyaz Kalp Krizi Geçirmiş.

AthleT

Öne çıkan mesajlar

sg-1 said:
paramecium said:
Selam,

Renkli kişilikli ama dini konularda kesinlikle referans alınmaması gereken kişi, insan. Tez zamanda iyileşmesini ümit ederim.

Saygılar.

aleykümselam,

kimi referans almamızı tavsiye edersiniz

saygılar

ben sölim.
Türkiye Cumhuriyeti
Diyanet İşleri Başkanlığı , hepsine yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

onu okuma demiyorum , oku . her şey net iyi güzel de , yorumlanan binlerce muhtelif mevzu var.

de ayetin ne zaman,hangi şartlarda ne durumda olduğunu o insanlar tartışıyor ediyor , belirli görüşler çıkıyor , o görüşler hakkında da diyanet seni bilgilendiriyor zaten .

Kuran'ı roman edasıyla düşünmeyin yani bence .
Sosyal ağlarda paylaş

Konu manipülasyonunda böylesine başarısızlık görmedim.
Kitaplar kabul ediliyorsa, yazılma şekli de kabul ediliyor.
Koskoca TANRI'nın yazdığı şeylerin KUL tarafından yorumlarını bu zihniyet nasıl kabul edebiliyor anlamıyorum doğrusu.

Yorumları oku "a ne kadar enteresan, koltuk altı kılı buğday boyu değil kuşyemi boyu olmalıymış x kişilerce." "cinlerin yapıldığı materyal radyasyon olarak yorumlanabiliyormuş." de.

Ama gidip Allah böyle istiyor olayını, kıçı kırık ülkenin kıçı kırık bakanlığından öğren.

Büyük zeka gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

=)
bu kitap koskaca Tanrı tarafından Kullarının anlaşılması için apaçık bir şekilde gönderilmiştir.

bu Kurandan bir ayet.

hı ,mevzular açıktır , bu dinin bir peygamberi vardır , inananlara rehberlik yapması amacıyla , fakat onun hareketlerinde çeşitli rivayetler var , insanlarda ayete ters düşmeksizin insanlar tarafından yorumlanan şeylere , ve kendi yorumlarına göre hareket ediyorlar , saçmalık bi durum yok yani.

insanlar bi taraflarından uydurarak değil , bir sürü bilime göre (kelam,tefsir ,fıkıh)a göre belirli kaynaklara göre ayetlere ters düşmeksizin düşüncelerini söylemişlerdir , bu kadar farklı yorum elbette olacaktır , zira islam için konuşursam dinin temel ilkeleri dışında insanların hareket etme çizgileri de yeterince geniş .

hayatına işlenmekten kişiye oturmaktan daha ziyade, sosyal hayatını şekillendirir .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...