theCio Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 benfıcayıda yenersek lider çıkarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 lincoln iyi güzel hoşta çok çalım atıyor. biraz daha ara paslara yönelse, ve ara pasların zamanlamasını iyi yapsa baros delirmeyecekti. Ama takım olarak baya iyi yolda galatasaray. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Baros çooooooook yavaş.Çok şahane fizik kullanıyor ama çok ağır ve yavaş kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 baroş yavaş? Milan Baroş yavaş ? hmm bi gariplik var göreceli bi yavaşlıktan mı bahsediyoruz adebayora göre mi yavaş mesela ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 ya gsnin maçları heycanlı olur güzel olur falanda ben uzun zmandır bu kadar artistik görüntüler içeren bi gs-avrupa takımı maçı izlemedim ya ciddi iyiyiz ya fark rahat olurdu kovaçeviç girdikten sonra biraz proplem yaşar gibi olduk ama yemedik allahtan arda cidden büyük yıldız oldu olcak mukemell oynuyo bu arada lincolun basket asisti şeklindeki pasına bütün kafe bi 2 dk waauu ouuu wuheuw nidaları yükselti çok begendim gruptan çıkarız ya artık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 barosun sabriyle topa kosusunu gormedin heralde, at gibi kosuyo ikiside. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 BulletRide said: Benfica'yı Benfica'da yeneriz bitirirz işi.bana prag ı spartada yener bitiririz cumlesini hatırlattı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 İnanılmaz bir takım, inanılmaz bir maçtı. Kanser oldum gerçi bazen seyrederken. Ekşi'ye yazdım c/plicem. said: galatasaray'ın çok uzun bir zaman içinde açık ara en iyi futbolu oynadığı maçtır. kazanmayı bu kadar isteyen, bu kadar baskıcı ve bu kadar sistemli bir galatasaray hasretini gidermiştir resmen. taraflardan birinin desteklediğim takım olmasının da etkisi vardır elbette ama uzun zamandır bu kadar zevkli bir maç da seyretmemiştim açıkçası. galatasaray'ın bu maçtaki farklılığına apaçık bir örnek, naçizane fikrimce elbette, 94. dakikada bile hala olympiakos ceza sahasına girmeye çalışıyor olmamızdır. normal şartlar altında o kadar ataktan sonra gol atamayan bir takımın 80. dakikadan sonra falan top çevirmesini, oyunu yavaşlatmasını bekler insan; galatasaray ise, (şurası doğru, 80. dakikadan sonra yorgunluğun etkisini hissettik açık bir şekilde) 94 dakika boyunca hücum yapmaktan, gol atmaya çalışmaktan vazgeçmedi ki, bu bence maçın en önemli detaylarından biridir. hatta ekstra bir not, bu kadar tempolu maçın yaklaşık olarak 70. dakikasında ben tükenmiştim artık oyunu takip etmekten. lincoln maçın belki de en tartışmalı isimlerinden biri; çok güzel bir köşe vuruşu var golle tamamlanan, çataldan çıkan şutu da var ama genel olarak takıma yakışmayan bir oyun oynadığını düşünüyorum açıkçası. yaptığı hatalar pek çok gol kaçırttı bize (kanser etti kanser), ki onlardan birini atsak son 5-10 dakikada yüreğimiz ağzımızda seyretmeyebilirdik maçı. yine de sezarın hakkı sezara, oynadığı yerlerde güzel iş başardı. maçın adamı da benim gözümde sabri'dir. resmen 3 kişilik oyun oynadı adam, her yerde; her pozisyonda ya kurtarıcı ya da oyun kurucu oldu; yeri geldi ceza sahası içinde gol aradı. hatta şöyle söyleyebilirim, galatasaray'ın bu akşam nasıl oynadığının bir özetiydi resmen sabri. kendisini uzun zamandır hiç sevmem, bunca yıldır da orta açmayı beceremeyip hala kanat ortaları açmasından ötürü sinir de olurum ama özellikle son 3-4 maçı da dahil olmak üzere yakın zamanlı performansı inanılmaz başarılı bu adamın; helal olsun. bir helal de seyirciye elbette; televizyondan seyreden benim gibileri bilet bulamadığına pişman ettiler, gerek yaratıcılık gerek ses organize tezahüratlar olmak üzere çok başarılıydılar; o atmosferi yaşamayı da isterdim ali sami yende açıkçası. velhasıl, görüldüğü kadarıyla trabzonspor ve olympiakos maçlarında kurulmuş olan kadro galatasaray'ın bu sezonki ideal kadrosu bile olabilir; ve galatasaray bu futbolu oynamaya devam ederse (lütfen de gol atsınlar tabi) saraçoğlu'nu görebiliriz belki sene sonunda. http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=14250600 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 olm sen de hep eksiye yazip cpliyosun, direk cple lan iste, eksiye yazdim demene gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 galatasaray'ın çok uzun bir zaman içinde açık ara en iyi futbolu oynadığı maçtır. bak mesela kötü durdu be KENK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Hem okuyup şükela falan verin, rep verin faydanız olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 foruma hic onem vermiyosun yiitarda, hep sozluk hep sozluk, ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 DeathLord said: baroş yavaş? Milan Baroş yavaş ? hmm bi gariplik var göreceli bi yavaşlıktan mı bahsediyoruz adebayora göre mi yavaş mesela ??? Bence baroş yavaş.baroş yavaş.Milan Baroş yavaş.Bilmiyorum kime göre yavaş ama defansla beraber koşuşturduğu pozisyonlardan hiçbirinde hızıyla geçemedi.Aslında defansı geçemedi galiba hiç.Öüz gibi fiziği var ama ağır seri değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 topla yavas hareketleniyo diyebilriz o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Sabri ne kullanıyorsa aynısından istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 eahuahu, at dopingi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 yunan taraftarı yoktu maçta ona üzüldüm ya. 30 35 tane yunan vardı onlarıda numaralının altına almışlardı.maçtan sonra inlettik fatih sultan mehmet diye stadı. olympiakos tırt oldu resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Bi daha Osman'la maça gitmem lan gol yollarını tıkadı takımın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 I LOVE YOU HARRY KEWELLLLLLLLLL diyerek söze girmek istiyorum :D eze eze yenmek bu olsa gerek? maçtan sora sergenle hakanı izledim doğru bişey söylediler lincoln kötü oynamadı ama seyirciye çok oynadı.. çalımlar falan.. ama maçta inanılmaz artistlikler vardı bizimkilerin yaptıı... çok zewkliydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Hakan Ünsal'ın dediği şeyi 5 kere düşünürüm; adam kin kusmaktan başka bir şey yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Akhlaur said: Baros çooooooook yavaş.Çok şahane fizik kullanıyor ama çok ağır ve yavaş kalıyor. yavas falan degil bence. öyle güzel kosular yapıyor ki macta arkada lincoln kewell ardaya oyle bosluklar yaratıyorki gorevini eksiksik yerine getiriyor. bu sistemde fazla gol atmasa bile olur ki gol de atiyor, mucadele de ediyor preste yapıyor , fiziği zaten güçlü. daha napsın adam :) ilk baslarda korkuyordum linconün ilk sezonu gibi onun da 1 sene yatabileceği ihtimalinden ama çokta istekli oynuyor. adnan başkanı bir daha kutlamak lazım gs ye son senelerde aliskin olmadigimiz kalitede bir forvet getirdiği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 son on dakka korksak da müthiş maç oldu. tebrikler cimbomuma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 bahsedildi mi bilmiyorum da, eski açık koreografisi taraftar liderlerinin isteği üzerine planlandığı gibi yapılmamış. planlanan: yapılan: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 gs ye tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Pha said: Bi daha Osman'la maça gitmem lan gol yollarını tıkadı takımın. aahah olum samiyende kazandığım ilk maç lan diğer 3 ünü kaybettik diye gitmiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar