S-H Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ZaugnaKhaldun said: bahsedildi mi bilmiyorum da, eski açık koreografisi taraftar liderlerinin isteği üzerine planlandığı gibi yapılmamış. çok güzel olurdu yapabilseler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 onu yapabilmek icin direk ortadaki isareti pankart olarak acmak lazımdı. arada giris boslugu var cunku. yine de guzeldi, altındaki yazı yeter zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 bu sezon gs izlerken ilk defa bu kadar zevk aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Abi D Smart spikeri 12-32-44 bir allah, bir top gibi efsane yorum yaptı. Ne demek lan bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Valla ben ingiliz spiker kardeşimizden dinledim mümkünse bütün maçları onun anlatımıyla dinlemek istiyorum ... Fazla konuşmadan sadece söylemesi gereken şeyleri söyleyip arada bir yorum yapan bir insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 resmin geldiiği yere alpaslan dikmenin pankartı denk geliyodu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 bekle bizi saracoglu sançiz beni öldürüodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ''bukadar top bırakın kaleyi çin seddini bile geçerdi'' sadasdadasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Dregoth said: Abi D Smart spikeri 12-32-44 bir allah, bir top gibi efsane yorum yaptı. Ne demek lan bu ? kalenin genişliğini, yüksekliğini falan saydı bi yerde. orayı diyosun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 GÖZLERİMİ KAPATTIM DÜNYAYLA İLİŞKİMİ KESTİM! ne bomba laftır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 "milan baros bugun çok hoş" hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 shabani nonda, 30 santimlik cevher var onda =) aklima geldikçe hala gülüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Ha evet uzunluklarını mı saymış orada? Bunun dışında bu spiker geçen sefer Mehmet Topal'a bütün maç Mehmet Polat dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Teddy said: shabani nonda, 30 santimlik cevher var onda =) aklima geldikçe hala gülüyorum.. bunu spiker mi dedi ciddi olamazsın akjehkjsahekjalhsekjh ben niye duymadım dün ya ekajheljkase Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 yok demedi heralde. YOK ARTIK?! OHA DEDİ Mİ YOKSA ÖYLE BİŞEY?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 said: bahsedildi mi bilmiyorum da, eski açık koreografisi taraftar liderlerinin isteği üzerine planlandığı gibi yapılmamış. Benim duyduğum polis izin vermemiş açılmasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 alttaki yazı vs istendiği gibi olmayacaktı zaten,güzel olmuş bu da.ya da büyük bir bayrak şeklinde yapılabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 yok abi spiker demedi maçta nonda oyuna girerken söyledik onu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Osso said: Pha said: Bi daha Osman'la maça gitmem lan gol yollarını tıkadı takımın. aahah olum samiyende kazandığım ilk maç lan diğer 3 ünü kaybettik diye gitmiyodum kankalar benim arkadaş nasıldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Arsenal atkılı olan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 yok lan arsenal forması üstüne gs forması giyen arkadaş manyak olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Maç Fotoları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar