Spidee Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 WoW accountumu açtırdım 2 gün önce, tekrar WoW'u açınca farkı daha da iyi anladım. Böyle büyü atarken, koşarken, hoplarken falan gözlerim yaşardı neden üstüne gül koklamışım diye.
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 pvp'yi grind mantiginda oynayan bir insan, sehre gidip gelmeyi de "Sehire gitme grind'i yapiyorum" kilifina sokacagindan, cevap vermemeyi uygun buluyorum.
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Ayni senaryoyu 10000 kez oynamak grinddir. Oyunda ilerlemek icin 2 sehir arasinda 10000 kez gidip geliyor, o da grinddir.
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Grind: XP, gold, item icin belirli bir yerde, belirli mob'lari kesmek demektir. Element uydurdugun yetmiyor bir de o elementle atom bombasi yaratmaya calisiyorsun sehre gidip gelmek grind'dir diye. Azicik izan ariyorum.
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 ya gerçekten anlamıyorum. pvp'den xp kazanıyorsunuz, eğlenerek yani. pvp ile xp almak yerine gidip 20 mob öldür, 10 x topla, y npc'sine şunu haber ver questleri yapmayı tercih mi ediyorsunuz gerçekten? yok arkadaş size yaranılmaz. senaryo spamlemek/grindlamak ne demektir ya. senaryo oynamak bir zevk sonuçta ister bi levelda 50 kere yap ister 100... ben quest yaparken her an sıra bekliyorum valla, geldi mi sıra anında giriyorum. r26'yım henüz baymadım. 4-5 level sonra yeni map'lere gireceğim göz önüne alınırsa muhtemelen de baymam gibi duruyor
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Valla tdk sozlukte oyle yazmislarsa yanlis yapmislar Grind[Gaming]: the process of engaging in repetitive and/or non-entertaining gameplay in order to gain access to other features within the game. 10000 kere sehirler arasi yolculuk yapmak grinddir. Bombali atomlu cumleler guzel ama. Azicik da bilgi olsa karizma bile durabilir.
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Yahu "Grind"den kasıt burda WoW'da yapılan Grind. Yüzbinlerce herb toplama, ore toplama, cloth toplama. Hergün 25 tane mecburi quest yapma. Exalted olmak için aynı mobu binlerce kez kesme. BG'den Arena gear almak için günlerce AV yapma. . . gibi WAR'da bu yok. Var mı? Scenario'ya gelince. Tamamen playerların seçimine kalmış. Farklı yollarla da aynı şeyi elde etmeleri mümkün, WoW'da bu yok. Var mı?
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 E yillarca honor grind var WOW'da diye agladiniz? Onda da PVP yapiyordunuz. Geciniz.
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 ayayekokocambo said: Ayni senaryoyu 10000 kez oynamak grinddir. Oyunda ilerlemek icin 2 sehir arasinda 10000 kez gidip geliyor, o da grinddir. Wow gibi lvl1den itibaren oynanacak toplam 4 BG alanından çok daha fazlası olduğu ve grind olarak bakınca hiçbirşeyin WoWdaki grinding ile yarışabileceğini sanmıyorum.
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Pardon sanirim Ana Brittanica tanimi burada akli yeniyor. "Repetitive" olmayan ve OPSIYONEL olarak oynanan bir pvp'yi grind olarak degerlendirebiliyoruz sanirim. Tesekkurler Ana Brittanica, ya da Wiki, oyun kurallarinin Incil'i. Neyse ben de duvara laf anlatma grind'i yapmayayim, pek xp vermiyor.
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 WoW zaten grinding oyunu. War da oyle. Ama WoW daha grind oyunu. Ok.
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Spidee said: WoW accountumu açtırdım 2 gün önce, tekrar WoW'u açınca farkı daha da iyi anladım. Böyle büyü atarken, koşarken, hoplarken falan gözlerim yaşardı neden üstüne gül koklamışım diye.
Barathrum Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Sam said: Barathrum said: Aoctaki accler satılmadığı için umutları yitirip warhammerda boşa uğraşmayalım demiş olmasınlar gangren :) Malum oyun çıktı 1 ay oldu hepimiz aoc acc satılık yazdık.Kimse almadı uyanıp mevzuya :D e alakası yok? lick king yamasını 15 gün deneyip sonra geri gelecekler de olacaktır, benim hesabım açık olsaydı hala ben de öyle yapardım. iflah olmayacak bir oyun olduğu belliydi aoc'un, her ne kadar birkaç arkadaş nedense "bilmiyorum o hissi yakalayamadım"dan öte, elle tutulur, oyun hakkında somut sorunlar gösteremedikleri halde (2-3 kişi yaptı belki ki onların işaret ettiği noktaların da sorun olmadığını anlattım defalarca) bir çamur atma yarışına giriştiler burada. grind'dan şikayet ediliyor, grind yapıp yapmamak oyuncunun elinde. kimse silah zoruyla tor anroc, serpent's yaptırmıyor. buna laf ederken lvl almak için binlerce illa ki binlerce kedi/köpek kesilmesi gereken oyunu örnek gösteriyorlar, lvl'ingi geçtim, endgame'i bile grind'ın kralı olan oyunu. Çok alakası var Sam.Warhammer mesajlarını okuyorum hepsinde bir savunma bir fanboyluk var.Şurda kim warhammera laf söylese hemen karalama çabası.Senin beğendiğin oyunu kimse beğenmemezlik yapamaz demi? 1.ben herkez böyle demedim.Ama aocta accleri satamayınca tecrübe oldu hepimize.Bende satıcam warhammerımı bekliyorum zaman geçsin.Uzun yıllar Daoc oynamış biri olarak warhammer vermedi istediklerimi.Wow'a dönceğime hiç oynamam daha iyi zaten.. 2.Hava yakalayamamak oyundaki en önemli şeylerden biridir.Aocta baydı bıraktık yazmışlar foruma.Hemen ordada fanboylar atlamış SEBEP SEBEP aa haksızsınız SEBEP SEBEP..şimdi herkez bıraktı o sebep diye ağlayanlarda dahil. Senin beğenmediğin Aocu çok beğenip warhammerdan tiksinen adam dolu piyasa.Onlara görede senin Aoc hakkında söylediklerin saçma sapan şeyler.Geçiniz fanboylukları...War a çamur atçağıma wowa atarım.Blizzardı hiç sevmem ama yiğidi öldürünce hakkınıda vermek lazım.
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Ayni scenarioyu kac kez oynadin sorusuna cevap veremiyorken boyle hala kelime oyunu kovalama grindingi iyi xp veriyor sanirim.
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 E oynama? Çık open rvr yap? Grind şansı vermesi grind olduğu anlamına gelmez ki
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Gerçi open rvr da grind aynı mekanlarda aynı kaleleri alıp duruyosun =(
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Biz agaclara para astik. Istersen toplayabilirsin. Ama bir secenek de insaat isciligi. Istersen onu da yapabilirsin. Agaclardan toplayarak daha cok kazanirsin ama.
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 ayayekokocambo said: Ayni scenarioyu kac kez oynadin sorusuna cevap veremiyorken boyle hala kelime oyunu kovalama grindingi iyi xp veriyor sanirim. Vereyim: maksimum 20'dir. RR'im de 38 bu arada. Level atladin mi? Yoksa grind'a devam edeceksin, kitap grind'la, [Akil] drop rate'i yuksekmis, [Izan] da cikiyormus. Set item.
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Ne yaoparsam yapayım WoWdaki AV kadar aynı senaryoya girme şansım yok WARda. Rüyalarıma girmişti 2 tane item için binlerce kez aynı yeri aynı şeyleri yapmak. WARda en azından 10 LvLda bir yeni BGler çıkıyor karşına, kaldıki gayet aktif işleyen bir RvR aksiyonu mevcut.
Cons Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 abi yalan söyleme sen botluyodun ahahaha
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 ayayekokocambo said: Biz agaclara para astik. Istersen toplayabilirsin. Ama bir secenek de insaat isciligi. Istersen onu da yapabilirsin. Agaclardan toplayarak daha cok kazanirsin ama. scenario en iyi exp değil ayrıca 1.1 patchinde open rvr ye CRAZY boost yapılacağı da açıklandı
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 1 mob kesmeden wow'da lvl 70 oldum. her bgyi 20'den fazla kez yapmadan honor seti topladim. druid kovalamadan gladiator oldum. yersen.
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Botluyordum ama toplamda 3000BGye girdiysem en fazla 400u botlamadır gerisi bilek gücü :)
Öne çıkan mesajlar