PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Alexi_Septimus said: Finkel said: filitresiz camel berbat tek kelime ile. Kız ciğeri kaldırmaz. ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 hala var mı bilmiyorum da marlboro intense iyiydi o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 terazime tıkla bende erotik cagrısımlar yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 var var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 intense tam okul sigarası bi tenefüsde çok rahat içebiliosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 küçük ama çok etkili ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Alexi_Septimus said: Arkadaşlar kusra bakmayın ama sigara değiştirmekle, takım değiştirmek yada cinsel tercih değiştirmek arasında çok bir fark yok. Tutarlı olun, delikanlı olamasanız dahi. Arkadaşlar uzun zamandır bir posta bu denli katılmamıştım. Kayıtlara geçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 sigara övücü topik olmuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Finkel said: filitresiz camel berbat tek kelime ile. (td)(td)(td) Alexi_Septimus said: Arkadaşlar kusra bakmayın ama sigara değiştirmekle, takım değiştirmek yada cinsel tercih değiştirmek arasında çok bir fark yok. Tutarlı olun, delikanlı olamasanız dahi. (tu)(tu)(tu) kermit said: bende de vardı hatta neydi o zaman radikalle aynı zamanda çıkmıştı o gazete yeni birşeydi adı oda veriyodu knex her gün gider gazete alırdım sırf onlar için ajgsdfas (tu)(tu)(tu) Ayrıca Avrupadaki en iyi camel Türkiye'de üretilendir.Avrupa'ya hollanda üretimi Camel'lar dağıtılıyor ve rezalet zaten CAMEL:Türk ve Amerikan tütünlerinin harmanından elde edilir. Şu anki tek orjinal camel non-filter olan probably Turkish & American Blend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 west ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 pall mall, intihar için son derece klas bir yol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 pall mall içeceğinize yerden ağzınıza asfalt atın daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 HymnOfSnuk said: west ice abi iğğrenç bi şey tek kelimeyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 nargile, ıslak puro. oke dağılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 malboro intense dene. en ağırı odur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
archraz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 west ice'a igrenc demis yaw..naneli naneli miss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 viktorya sigarası güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 archraz said: west ice'a igrenc demis yaw..naneli naneli miss naneli sigara istiyorsan marlboro mentollü var, salem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 marlboro light çok güzel walla seve seve içilir ayrıca o gri ''iç beni'' paketleride çok hoşuma gidiyo sigara değiştirilmez buda dogru ben ara sıra camel içerim bogazım tıkanır falan neye alıştıysan durmak yok yola devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 dostum saçma bir konu olmuş çünkü herkesin damak zevki fazlasıyla farklı . camel soft içmediğim halde çok beğendiğim bir sigara . en iyisi bulurum. parliament,west,lm,west ice,2001,samsun,anadolu ,marlboro,marlboro light falan heosini kullandım. winston kullanıcısıyım bilen bilir. zevk sıralamam : 1-camel soft 2-winston box 3-anadolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 west in gideri vardır yahu. bond yoklukta gider. winston box da her türlü gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 yani tabi laf ediyorum ama parasızlıktan bedava bulduğum bi paket west ice'ı çatır çatır içmiştim sdfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 marlboro light dışında herşey içilir valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 hiç sevmiyorum ben de light. ama marlboro iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Winston (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar