Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İETT'den kahve ikramlı VIP otobüs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
6.25e otobüse binecek olsam izmirde, bileklerimi keserim. ya da, belediyenin bileklerini. evet ikincisi.

a bir dakika, ama zaten izmirde böyle ekstrem çözümleri gerektirecek trafik de yok değil mi, doğru yahu.

ehehehe
Mesaj tarihi:
herkes 6.25'e takılmış da, zorunlu değil ki bu, bileklerinizi felan kesmenize gerek yok yani.
yazık.

o değil de, vapur varken kim otobüs kullanır onu merak ettim.
İstanbul'da olsam herhalde boğazı hep vapurla gider gelirdim. zaten vapur duraklarında aynı zamanda dolmuş durakları da bulunuyor.

Ankara'dan daha kolay gibi İstanbul'da ulaşım. Tünel, Tramvay diye bişi bile var lan...
Mesaj tarihi:
vapur güzel evet de
beşiktaşta falan oturmayan için vapura ulaşım o kadar rahat değil, belli saatlerde çok kötü tıkanıyo barbaros bulvarı ve oraya giden otobüsler de minibüsler de tıklım tıkış oluyo.
ama evet vapur güzel yine de
Mesaj tarihi:
İşte arabamı bırakıp sıkış tıkış otobüse binemem, ayakta duramam diyenler için rahat otobüs yapmışlar. Halk için değil; vatandaş için yani...
Mesaj tarihi:
6.25 iyi fiyat bence , anlatıldığı gibi konforlu olursa neden olmasın ki ? Belediye yapsa kızarsınız yapmasa kızarsınız =) Bütün fiyatlar artarsa o zaman olmaz ama adamlar extra paraya bugune kadar yapılmamıs birşey getiriyor ve deniyor.Bence tebrik etmek lazım.

Ha tabi bence de trafiği halletselerde kahve içerek 2.5 saatte degil , ayakta 20 dk da gitsek =)
Mesaj tarihi:
taksim kadıköy , taksim bakırköy den daha ucuz sinir oluyorum :)

edit : gece 12 den sorna 5.5 ytl idi sanırım , 4.5 olan gunduz tarifesi mi.gunduzse az bişey daha pahalıymıs )
  • Yeni Oluştur...