cengizhan66 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 cok baydi yaw bence tam tersinin olcagi bi ek paket yapsinlar ordada hunter falanla insan dolu sehre saldirip kacanlari yakalamak falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 ucuzlasada alsak oynasak ya hala indirmemisler fiyati $50 ehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 d&r'da 60 lira bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 bence almayin yaw aslinda deymez yani soyle bi ekpaket gelse 30 kisiye kadar multiplayer li askerli zombile falan o zaman alirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 oyunun isminin deişmesi lzm o zaman :) ordulu askerli falan bi anlamı kalmaz.böle daha korkutucu ve paranoyak haldeoyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 ama 4v4 savasta guzel deyil be soyle mesela great of war mi ne gibi deyisip daha fazla oyunculu olsa boyle en fazal 1 ay kadar gider hep ayni cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 cengiz o zaman seni Couter-Strike: Source alalim? L4D bayar seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 o da cok eskide kaldi yaw cod 5 de tutmadi yani oda sıkıcı kimse mod yapmiyo hala millet cod 2 ye mod yapiyo multi oynicak oyun kalmadi napcaz simdi ? hem sadece beni deyil herkezi 1 ayda bayar baymis bile.... coop game multiplayer i bile yok internetten 8 kisiye kadar oyna oyniya bildigin kadar nerde bayrak ele gecirmeli multiplayer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Fiyatı indiği anda alacağım. 75 milyona değmez şimdi bu oyun. Ulan TF2 yi kampanya sağolsun steam'in 15 YTL'ye aldım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ascahisien Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Hemen hemen sordugun herkes cok iyi oyun diyor :) Su an icin pek zaman ayiramiyorum bilgisayar oyunlarina , gerci kopyasını indirdim bunun ama kuramadim bile belki hamachi ile girerim dusuncesi ile gerci orjinalini almak lazim en son gordugumde D&R larda 60 ytl idi. Biraz pahalı geldi acikcasi ama en azindan ara sira giripte beni oyaliyacak kaliteli team fps oyunu guzel olabilir dusuncesindeyim. Fiyati duser diye beklemeli mi yoksa kurusuna kadar deger ve alınmalı mi su an ? Bu oyunun rutin cizgisinden uzaklasması icin addonlar , mapler yada extralar yayınlıyorlar mı? tesekkurler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Dregoth said: Fiyatı indiği anda alacağım. 75 milyona değmez şimdi bu oyun. Ulan TF2 yi kampanya sağolsun steam'in 15 YTL'ye aldım. :) abi media markt'tan ben 55'e aldım,D&R'larda da 59 milyon sanırım.75ytl steam fiyatı mı bilmiyorum ama diğer türlü baktığında piyasadaki en ucuz oyun neredeyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 oyun baydi 4vs4 oldugu için deil map silah vs sıktı yeni ortamlar yeni silahlar.oyun güzel olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Ascahisien said: Hemen hemen sordugun herkes cok iyi oyun diyor :) Su an icin pek zaman ayiramiyorum bilgisayar oyunlarina , gerci kopyasını indirdim bunun ama kuramadim bile belki hamachi ile girerim dusuncesi ile gerci orjinalini almak lazim en son gordugumde D&R larda 60 ytl idi. Biraz pahalı geldi acikcasi ama en azindan ara sira giripte beni oyaliyacak kaliteli team fps oyunu guzel olabilir dusuncesindeyim. Fiyati duser diye beklemeli mi yoksa kurusuna kadar deger ve alınmalı mi su an ? Bu oyunun rutin cizgisinden uzaklasması icin addonlar , mapler yada extralar yayınlıyorlar mı? tesekkurler :) asca söledim sana abi bekle sabır et :) 60 milyon çok fazla ha team play li dersen team fortress 2 var ben hala sıkılmadan oynuyorum ama dave ler l4d demişti dimi bekle az abi paran bolsa al :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ascahisien Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 kıskandım herkes ballandırarak anlatıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 19 dolar felan olsun çökeceğim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 demin tank bir koydu adam 500 metre uçtu apartmandan uçtu aşa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Yine epic bir olay gerceklesti: No Mercy senaryosunda versus modda survivor'iz, helikoptere kosuyoruz. 1 kisi geride kaldi falan, biz bindik adami yakaladilar rampada. Tank geldi bir cakti herif ucarak helikopterin icine cakildi kazandik lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 yokmu gelecek olan map eklenti flan neyse işte :) geceleri giriyorum.oyun hala eglenceli.ama sıkıo beni hep aynı hep aynı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 sadece 2 tane versus campaign var di mi ? hospital ve farm. 4 x 4 oynamaya basladik , cok eglenceli ama hep ayni 2 campaign olmaz ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 oyunda silah bile yok taramali pompali ve tabanca o kadar :) yani gordunuz gibi deymiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 1 ay falan sürdü milleti bayması. Bi ara düşünmüştüm almayıda iiki almamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 cengizhan66 said: oyunda silah bile yok taramali pompali ve tabanca o kadar :) yani gordunuz gibi deymiyor :) abi burda survivor konseptinden bahsediyoruz.yani yeni silah gelirse yine bu tarz silahlar olur.abd ordusu değilki bu adamlar 4 tane insan.molotof la pistolla olcak tabi ki ben pompali ile oynarken çok zevk alıyorum şahsen. yeni mapler falan gelio l4dmod.com dan baktıgım kadarıyla.aynı mapler dönsede suana kadar,sosnuza kadar 2 maple gidicek hali yok.yeni haritalar falan gelir bol bol.şimdi dawn of the dead mapi gelio bence almaya değer.ben orjinal oynamıyorum suan ama alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 45 dolarin amaci oyuna olan destegin surekli devam etmesi, suan yapiyorlardir yeni map official olarak. Fan yapimi maplerde geliyor. Ayrica versus mod 2 map olmasi nasil bir bayma sebebi oluyor anlamadim. map'e degil aksiyona bakiyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 /holidaysale/ indirimli şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Yinede değmez gibi geliyor bana tf2 15 ytl iken, bu hiç hiç değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar