ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Steam servers are too busy to handle your request!!!! Bu hatadan kurtulmanın kolay bir yolu var mı? Yoksa durmadan tekrar download etmeyi mi denemek zorundayım? Edik: Hallettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Oyundaki atmosfer güzel ya, bunu bi kaç oyundan sonra anlıyorsunuz. Karakterlerin duruma göre konuşmaları, hareketleri yüz mimikleri falan. Bi adam diğerini bandajlarkenki olanlar... cidden bütün şehrin zombieleştiği bir şehirdeki 4 sağlam insanın çaresizliğini hissediyorsunuz. çok daha az etkileyici filmler gördüm yani... bir oyuna bu kadar atmosfer yükleyebilmek başarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Gayet güzel giriyodum bikaç saat önce oyunlara. Şimdi bağlanmaya çalışıyorum, "Connection failed after 10 retries" diyip duruyor. Bende mi sorun yoksa başkasında da oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 beğendim. ama demoda zombi olabilseymişiz şukela olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 bende beyendim... beraber oynıak mı?!? mic i olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 demosunu oynadım beğendim kısacası adrenalin basıo kalbime, fiyat ı iner yakında 2009 dan sonra alırım ozmn hem bi kaç bug fixlenmiş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 bana cok basit geldi oyun... crimsonlandin 3 boyutlusu gibi. fiyati inince bakarim belki ben de. 50$ cok para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Xaenin said: Gayet güzel giriyodum bikaç saat önce oyunlara. Şimdi bağlanmaya çalışıyorum, "Connection failed after 10 retries" diyip duruyor. Bende mi sorun yoksa başkasında da oluyor mu? lobby e gir direk ordan başlasın oyun bendede oluyordu aynısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Azmodai said: bana cok basit geldi oyun... crimsonlandin 3 boyutlusu gibi. fiyati inince bakarim belki ben de. 50$ cok para. tf2 nin 20 dolar olup bu oyunun 50 dolar olması evet çok saçma değmez kısacası. tf2 gibi onunda 20 dolar olacağı gün gelir. en kötüsü dod source 20 dolarken alıp bir hafta sonra 10 dolara düşünce yaşadıklarımdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Valla cok balliyim bedavaya getirdim su oyunu. 50 dolar hayatta verilmez. Oyunun max fiyati 30 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 bedavaya nasıl getirdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Ohooo kacirmissin konudaki mesajlari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 kaçırmışım dimi:S hangi sayfa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 2. sayfanin sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 LathspeLL gift bekliyorum hala (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 LathspeLL said: Demin amerika'da ki adamin biri bana oyunu steam'den gift olarak satin aldi. Aklim sasti, adami tanimiyorum bile. Bir fan forumunda gormus beni fiyattan yakinirken. banada alsın banada alsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Az önce 4 kişi demoyu advanced'de bitirdik, süperdi ya haha. Atmosfer olayını iyi becermişler, hunting rifle bulunca çocuklar gibi sevinip first aid görünce gözlerimden yaşlar geldiyse bu oyun olmuştur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Advanced yalan, diyorum size Expert'ten asagisi kurtarmaz bu oyunu. Acaip zevkli expert. Bitiremiyorsun kolay kolay cunku. Ben alistim dikkatli oynuyorum, mesela milleti kullaniyorum, onlar gidip damage aliyor, ben arkada onlari koruyorum. Saldiriya maruz kalmamaya calisiyorum falan :D. Oyunun full versiyonu inanilmaz guzel olacak gibi. Vaybe, cok onyargiliydim oyuna karsi, demo altust etti on yargiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 valve den babamın oyunu çıksa oynarım. hele ki soruce engine ile yaptılarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Zombielerin ordan burdan fırlayışı, gerçekten kalabalık gelmeleri, adamların konuşmaları, silah olayı mermi bulunca sevinmek falan daha birçok şey güzelde, hep aynı senaryolar sıkmaz mı adamı? Yani kaç kaç nereye kadar? Başka bi modu bişeyi olcak mı gerçi versus falan var nasıl olacak haberi olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Yeni map'ler yapilacaktir. Bende oyle dusunuyordum demodan evvel. "topu topu 4 senaryo var oyunda, insan baymaz mi ya?" diyordum. Ama oynayinca her roundda farkli yerlerde cikan boss'lar, silahlar, pill'ler falan oyunun seyrini degistiriyor gercekten. Oyunu expertte, duzgun elemanlarla oynarsaniz keyfine diyecek yok. Random dangalaklarla oynanmiyor. Mikrofonu kullanan bir kac ingiliz buldum mu oynuyorum uzunca. Hem atmosfer oluyor, hem strateji yapiliyor, zevki kat kat artiyor. Oburturlu grubu beklemeden onden giden yada odalara, koridorlara tek basina dalan adamlar oyunu esir ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 nasip olmadı online oynamak. lobby kuruyorum toplaniyor 3 kisi daha ama searching for dedicated servarda kalıyor 5 dk rahat bekledik bugun ı ıh olmadı. hatun cok tatlı olmuş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 cancel search dersen başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 hadi ben bilmiyordum kanaldaki 3 adamdami bilmiyodu :( lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 benim monitörde hiç anlamadığım bi sorun var deli olucam. tema fortress açarken sorun yok hl açarken sorun yok. demoyu indirdim left 4 dead'in, oyunu açıyorum siyah ekran üstüne bi uyarı çıkıyor oyun bu çözünürlüğü desteklemiyor. çözünürlüğü 1280*1024 60 hertz'e çevirin. ama masaüsütndeki çözünürlük o sırada zaten 1280 1024 60 hertz. kafayı yicem ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar