fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 simülasyon deil belkide arcade de değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 COD 1-2-4 oynadığıma göre simulasyon değil ama arcade de değil diyebilirim. Simulasyon gibi yapmazlar zaten, America's Army benzeri bişi yapsalar oyunun akışı çok kasılır. Left 4 Dead tam anlamıyla arcade tarzı bir oynanabilirliğe sahip olcak gibi gözüküyor. Left 4 Dead'i bu kadar abartıcak ne var, bilmiyorum. Portal yanında fos bir oyun olcak. Ancak marketing olayını Valve değil de direk Left 4 Dead'in ekibi üstlenmiş olabilir. Sonuçta Amerikada marketing o kadar zor bişi değil. Adamlar Televizyonda bile oyun reklamları izleyebiliyor. Bizde anormal bir durum, ama küçük firmaların TV'lerde, billboardlarda reklam verebildiğini düşünürsek, o çapta bir ekibin benzer şekilde reklam yapabilmesi çok şaşırtıcı olmaması lazım bence. Left 4 Dead bildiğiniz Counter-Strike'ı yapan firma. Counter-Strike 1.6, Counter-Strike Source için Valve'dan yüklüce miktar para almış olabilirler. Left 4 Dead'de Valve destek olmasa bile, CS serisinden elde ettikleri paraları iyi değerlendirdilerse, rahat bir şekilde reklam yapıp Left 4 Dead'i çıkartacak kadar parayı elde etmiş olmalılar. Başa dönücek olursam. Left 4 Dead'te abartıcak bişi göremiyorum. Yani süper etkileyici bir singleplayer hikaye veya denenmedik bi multiplayer suncaklarını söylemediler. Ama şu var ki, CS'yi yapan ekip yapıyor bunu da. Şahsen, CS:S oyununda, bu ekibin hazırlamış olduğu haritalar, diğer haritalardan çok daha başarılıydı bence (sitelerinde hangi haritalar olduğu yazıyordu). Eğer bu şekilde olursa, zevkli bir multiplayer oyunu bizi bekliyor diyebilirim. Ama CS'nin başarısı, karşılıklı kapışmada yatıyordu. Bunda bir karşılıklı kapışma yok sanırım. Takım arkadaşımızla yanyana durup paso zombi öldürcez. CS oynayan oyuncuların profilini düşünürsek, daha farklı bir kesime hitap ediyor gibi gözüküyor. Bu yüzden CS kadar popüler olcağını sanmıyorum. Yine de alıp oynamayı düşünüyorum. Zombilerden nefret ediyorum gerçi ama böyle coop oyunlar ilgimi çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Valve L4D'in pre-order'larinin Orange Box'un pre-orderlarini yakaladigini duyurdu. Baya satmis yani. Hayretler icersindeyim. L4D'i yapan grup valve'ye katildi gecen sene zaten. Valve satin aldi daha dogrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Demin amerika'da ki adamin biri bana oyunu steam'den gift olarak satin aldi. Aklim sasti, adami tanimiyorum bile. Bir fan forumunda gormus beni fiyattan yakinirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 herifin bala bak ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 helal olsun adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 adam 5 kisiye almis oyunu. Neden yapiyorsun bunu "valla bir nedeni yok, millete iyilik ypaiyorum" falan diyor. Reklam icin mi acaba dicemde adam bildigin fan'a benziyor, boyle sirket agzi yok, forumda da L4D haberleri veriyor. Tam fan adam, yada o ayaklara yatiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 söylede bizede iyilik yapsın (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 hahahah belesci adamlar sizi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 LathspeLL said: adam 5 kisiye almis oyunu. Neden yapiyorsun bunu "valla bir nedeni yok, millete iyilik ypaiyorum" falan diyor. Reklam icin mi acaba dicemde adam bildigin fan'a benziyor, boyle sirket agzi yok, forumda da L4D haberleri veriyor. Tam fan adam, yada o ayaklara yatiyor. abi steam acc mi verim bi de bana alsın ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 bize de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Adam suana kadar 500 dolar harcadi, tanri mertebesine yaklasiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 kedidir kedi, valve çalışanıdır o ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 L4D'in demo'su yarin aksam turkiye saati ile 5'te oynanabilir olacak. Suanda da demonun preload'u basladi, satin alan yada belese bulan (!) varsa cekebilir, yarinda oynayabilir. Pre-order etmemis kisiler icin oyunun demosu 11'de acilacak. 18'inde de oyun cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 hayvanlar gibi eglenceli bi oyuna benziyo. du$unme yok, puzzle yok, strateji yok. sadece kill em all ! boyle eski atari makinelerinde terminator oyunu vardi, uziyle tarardin ortaligi, oyle bi hava sezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Oynadim demoyu, tahmin ettigim gibi, hic bir artisi olmayan basit bir oyun. versus mode'da onemli tabi, o yok demoda, ama para vermedigime sevindim ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Richie Rich! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Dun gece online takildim biraz, fikrim degisti. En zor modda, 4 kisi oynayinca baymadi oyun, eglenceli geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 LathspeLL said: adam 5 kisiye almis oyunu. Neden yapiyorsun bunu "valla bir nedeni yok, millete iyilik ypaiyorum" falan diyor. Reklam icin mi acaba dicemde adam bildigin fan'a benziyor, boyle sirket agzi yok, forumda da L4D haberleri veriyor. Tam fan adam, yada o ayaklara yatiyor. O ayağa yatıyodur, adam valvein adamı kesin. Yeni bi pazarlama stratejisi bu. Sony falan da yaparken yakalandı, etik diil bu diye tartışma olmuştu. Sony'ciler de New York'ta empire states binasına turist kılığında elemanlarını gönderiyormuş onlarca. Bu adamlar diğer turistlere gidip "pardon bi fotoğrafımızı çekebilir misiniz?" diye ellerindeki Sony kamerayı veriyomuş. E bunu onlarcası birden yapınca millet "ulan nerdeyse hepsinde aynı kamera var iyi bişey olsa gerek" diye düşünüyor tabi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Bu arada meraktan bende aldım oyunu demoyu görmek için. Hahahaa güzel baya yaa, başta bi "bu ne lan" dedim, 3-5 tane zombie geliyo kapının arkasında oluyo vuruyosun falan. Sonra bi akın akın gelmeye başladılar hahahaha gerilim hat safada baya eğlenceli olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Dedigim gibi Expert modda oynayin kesinlikle, acaip zevkli multisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 public olmadı mı daha demo yaw ? hala indiremiyorum steam'den... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Ne gibi sistem gereksinimleri var oyunun, siz hangi sistemle nasıl oynayabiliyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Demo Public olmuşta, indir dediğim de 3gb dedi bana. Bende hastir lan dedim ona ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 LathspeLL said: Dedigim gibi Expert modda oynayin kesinlikle, acaip zevkli multisi. tükürdüğünü yalatıyo oyun o kadar güzel di mi ? =) cidden expertte teamwork olmadan bitirmek imkansız oyunun tadı kolayda çıkmıyor ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar