Gazanfer Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 haftaya yapilicak updatele oyuna survival mode geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 geldi bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 ee yorumlari alalim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 altın çok zor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 lighthouse 8 küsür dakka oldu max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Ben bunu ilk kez dün oynadım (evet yuh), sonrasında benim gibi daha önce oynamamış 3 arkadaşı gece 10:30da kolundan internet kafeye sürükledim. 2 saat sonra sabah gidilecek işe-güce fln aldırmadan mutlu mesut ayrıldık kafeden. Yarın gene gideceğiz. Ulan Valve... Gene yapacağını yapmışsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 13 dk 48 saniye farmhouse survival Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 ben almayı dusunuorm bunu ama direk netten oynabilirm anca baskalarının oyununa girerek. ole arkları toplıyım 4 kişi beraber oynayalım diye bişi mumkun değil(hayır asosyal değilim arkların bilgisayarlar berbat) netten baskalarıyla oynarken zevkli oluyo mu diye sormak istiodum ben. yardım pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 valla oyun gayet zevkli.ben sileli oldu baya.oynadım oynadım.çok güzel.ama sıkıo bi süre sora :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 valla ilk ciktigi gunden beri oynuyorum bazen sikiliyor insan ama oda takimdaki nooblardan oturu aksi takdirte iyi bir takim varsa baya zevkli oluyor. bu arada survival mode fln cok sikici geldi hic sarmadi beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 event var haftasonu için deneme sürüşü veriyorlar, preloadlar açık yarın 12 gmtde mi ne açılacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 alayım mı almayayım mı kararsız kaldım, sesli konuşma olayını dandik mikrofon girişi yüzünden de kullanamayacağım, hiç oynanmaz mı oynanır mı napayım ? haftada max 4-5 saat oyun oynuyorum işte, tf2 nin yanına alternatif olacak bir şey arıyorum, uyarsa alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 uyar valla baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 ya şunu hep derim,verdiğin para değen bir oyun ama biz 3-4 haftanın sonunda sıkıldık,şuan oynamıyoruz bile, özellikle kendi arkadaş çevren yoksa daha çabuk sıkılabilirsin,netten toplama yaptığın takımlarla hiç eğlenceli olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 geçen gün ilk defa oynadım bende lan ne güzel oyunmuş fellik fellik oynayacak arkadaş arıyorum kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Ben de dün aldım. Beş on dakka single player oynadım sadece. Pek bir şey anlamadım ama zevkliye benziyor. Nerde oynuyorsunuz? Benim steam id "Artun". Çaylak takımı kurmak isteyen varsa eklesin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AlterEgo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paticik grubu var girsenize ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 perşembe gününden itibaren istanbul'da olacam,hafta sonu takım toplanırsa oyunu yeniden yükleyebilirim bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 İlk campaign'i single player oynadım . Amma uzun sürüyormuş yau. Single olmasına rağmen kayıda alma falan da yok sanırım. 4. kısma gelince vaktim kalmadı diye çıkmak zorunda kaldım. Kaç bölüm var bi campaign'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 genelde 4-5 sub map oluyor, single oynayinca nispeten yavas, haritalara ve genel isleyise adapte olduktan sonra bi kac kisiyle cok rahat bi sekilde hizli hizli geciliyor eglenceli bi sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslan. Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 bende viaport a gidip electroworld'den son l4d yi aldım 56 ytl 'ye.Paticik grubuna nasıl giriyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 steam accountunu aldiktan sonra steam community den patiick diye aratirsan grup cikar direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Demin quickmatch ile ilk multi oyunumu oynadım. Normal zorlukta Dead Air diye bi haritaydı. Hiç ölü vermeden bitirdik eğlendim baya. Bi de tanıdıklar olsa süper olcak. 50 dakka sürmüş toplam. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 normal zorluk zevksiz. oyun zor seviyede ço güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Daha oyunun nasıl oynandığını bilmeden zor seviyedeki online oyuna girsem diğer elemanları yazık olur valla. :) Normal de gayet zevkli geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar