Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Left 4 Dead

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben bunu ilk kez dün oynadım (evet yuh), sonrasında benim gibi daha önce oynamamış 3 arkadaşı gece 10:30da kolundan internet kafeye sürükledim. 2 saat sonra sabah gidilecek işe-güce fln aldırmadan mutlu mesut ayrıldık kafeden.

Yarın gene gideceğiz.

Ulan Valve... Gene yapacağını yapmışsın...
Mesaj tarihi:
ben almayı dusunuorm bunu ama direk netten oynabilirm anca baskalarının oyununa girerek. ole arkları toplıyım 4 kişi beraber oynayalım diye bişi mumkun değil(hayır asosyal değilim arkların bilgisayarlar berbat) netten baskalarıyla oynarken zevkli oluyo mu diye sormak istiodum ben. yardım pls.
Mesaj tarihi:
valla ilk ciktigi gunden beri oynuyorum bazen sikiliyor insan ama oda takimdaki nooblardan oturu aksi takdirte iyi bir takim varsa baya zevkli oluyor. bu arada survival mode fln cok sikici geldi hic sarmadi beni
Mesaj tarihi:
alayım mı almayayım mı kararsız kaldım, sesli konuşma olayını dandik mikrofon girişi yüzünden de kullanamayacağım, hiç oynanmaz mı oynanır mı napayım ?

haftada max 4-5 saat oyun oynuyorum işte, tf2 nin yanına alternatif olacak bir şey arıyorum, uyarsa alayım.
Mesaj tarihi:
ya şunu hep derim,verdiğin para değen bir oyun ama biz 3-4 haftanın sonunda sıkıldık,şuan oynamıyoruz bile,

özellikle kendi arkadaş çevren yoksa daha çabuk sıkılabilirsin,netten toplama yaptığın takımlarla hiç eğlenceli olmuyor
Mesaj tarihi:
Ben de dün aldım. Beş on dakka single player oynadım sadece. Pek bir şey anlamadım ama zevkliye benziyor. Nerde oynuyorsunuz?

Benim steam id "Artun". Çaylak takımı kurmak isteyen varsa eklesin. :)
Mesaj tarihi:
İlk campaign'i single player oynadım . Amma uzun sürüyormuş yau. Single olmasına rağmen kayıda alma falan da yok sanırım. 4. kısma gelince vaktim kalmadı diye çıkmak zorunda kaldım. Kaç bölüm var bi campaign'de?
Mesaj tarihi:
genelde 4-5 sub map oluyor, single oynayinca nispeten yavas, haritalara ve genel isleyise adapte olduktan sonra bi kac kisiyle cok rahat bi sekilde hizli hizli geciliyor eglenceli bi sekilde.
Mesaj tarihi:
Demin quickmatch ile ilk multi oyunumu oynadım. Normal zorlukta Dead Air diye bi haritaydı. Hiç ölü vermeden bitirdik eğlendim baya. Bi de tanıdıklar olsa süper olcak. 50 dakka sürmüş toplam. :)
  • Yeni Oluştur...