Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 weapon-x karakterinin x-men ile nasıl bir alakası yok? healing factor falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ewt oradan başlamış. ahah bu arada yeni filmde onu ryan reynolds oynuyomuş. severim elemanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Deadpool bildiğim kadarı ile X-Menle tek alakası Wolverine'in üzerinde deney yapan organizasyon yani Weapon X, onun da üzerinde deneyler yapmıştır. Weapon - X gibi birlikler ortak kullanılabiliyor marvel dünyasında. Örneğin S.H.I.E.L.D. . Kendisi X-Men karakteri değildir aslen. Aynı şekilde Silver Samurai da X-Men karakteri değilmiş. Ufak bir araştırma sonucu öğrendim ki kendisi ilk Daredevil serisinde ortaya çıkmış. Ha X-Men çizgi romanlarında veya çizgi filmlerinde geçmiş olabilirler ama Spiderman gibi karakterler de çizgi filminde yer almıştır. Bu da Spiderman'e X-Men karakteri dememizi gerektirmez. Bu arada ''Wolverine den karizması var mı?'' denmiş de kimse kusura bakmasın karizmaya göre sıralandırılırsa Gambit açık ara öndedir. Bazı kişiler de Wolverine daha gizemli bir karakterdir der ama onda da Gambit üstünlük sağlar. Cyclopsdan sonra tek favorim Gambittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
claw Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Deadpool un kendini mutant sanıp X-men oldugunu idda ettigi sayılar acayip geyik. Kimse Cable dememiş çok şaşırdım. Her ne kadar zamanda yolculuk yapan karakterleri sevmesemde Cable ın yeri ayrıdır. edit: Beasti söylemeyi unutmuşum. Eski halini sevmiyorumda ikincil mutasyon geçirdikten sonra çok orjinal oldu bence. Özellikle Astonishing X-men serisinde harika çizmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Silver Samurai esaslı bir abimizdir , ancak bana göre Sunfire'ın yanında takıldığı süre içerisinde biraz ezilmiştir. ( bkz. Rogue - Forget Me Not serisi ) Deadpool ise gene yardırmış bir kişiliktir , X-Men çizgi romanlarında yer alsa da X-Men için dövüşmemiştir hiçbir zaman , ' Merch with a mouth ' dur , kraldır. O kadar suikast yeteneği ve iyileştirme yeteneğinin yanına teleportation da eklenince , durdurulması çok güç bir karakter haline gelmiştir. Severek takip ediyoruz kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cansn Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 aaa herkez 2 3 tane solemis ozmn bende duzeltiyim :)) Jaggernaut for the I'm Jaggernaut BITCH video press nine http://video.google.com/videoplay?docid=5209109682242499779 Mr.Sinister http://hellfireclub.homestead.com/files/MrSinister3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Yok mu benden başka Kitty seven? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cansn Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 http://www.leftoverokra.com/cerebro/pics/juggernaut3.jpg http://thingsgodtaughtme.files.wordpress.com/2008/05/juggernaut.jpg http://images1.wikia.nocookie.net/marveldatabase/images/c/cc/Uncanny_X-Men_102.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 cansn spoiler'lar çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Prof. Xavier, güçlerine hastayım. Yapamayacağınız şey yok o güçler ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 gambitle wolv arasinda hicbir zaman secim yapamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 jubilee :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Eskiden Wolverine derdim de, tırt ettiler adamı dallama oldu resmen. Juggernaut efsanesini bitirdiler, Phoenix'i Tanrılardan güçlü bir hale getirdiler, bele bele dandirik bişi oldu. Yine de Bishop diyeyim. Severim garibanı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Silphatos said: jubilee :p silp dayaklıksın yeminle :D Cpt. Britania dede tam olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Rahne'yi de severim ben. Blink de favori karakterlerimden biri. Pek bilinmez yeni X-Men'ciler arasında: Blink'in Ultimate'de bir karesi var hatırladığım, hala umutla bekliyorum kendisini göstermesini. Exiles'da var, Exiles'ı vaktinde okumamın en büyük nedenlerinden biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 teleportcu degil miydi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Evet. Ama yarı teleport yaparak o bıçakları oluşturuyor, kol-bacak koparıyor dir de. O bıçaklar çarptığı şeyleri de teleport edebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Mor ışık, hatun dersen; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 cable çocukken severdim bu adamı yapamıycak şeyi yokmuş gibime geliyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Cable'ın yeni öykü güzel. Tavsiye ederim, gelecekte geçiyor. Kötü adamlardan en çok Vulcan'ı severim. Bastion'da fena değildir hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Vulcan dersen; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 romulan değil miydi spock ? vulcan mıydı yoksa ? değilmiş half-vulcanmış kkthxbai. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Aklıma geliverdi, baharda glecek yeni Star Trek filmine Pati'cek gitsek güzel olur. Star Trek seven hiç bir arkadaşım yok etrafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Bu ikinci en sevdiğim aslında ilkinin ismini unuttum. Kabloları vs. vardı sanki, sarı saçlıydı da galiba. Nedense Rusya'yla ilişkilendiriyorum bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
claw Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Kablolar+Sarı saç+Rusya bu arkadaş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar