Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Xmenin en sevidiginiz karakteri

cansn

Öne çıkan mesajlar

Deadpool bildiğim kadarı ile X-Menle tek alakası Wolverine'in üzerinde deney yapan organizasyon yani Weapon X, onun da üzerinde deneyler yapmıştır. Weapon - X gibi birlikler ortak kullanılabiliyor marvel dünyasında. Örneğin S.H.I.E.L.D. . Kendisi X-Men karakteri değildir aslen.

Aynı şekilde Silver Samurai da X-Men karakteri değilmiş. Ufak bir araştırma sonucu öğrendim ki kendisi ilk Daredevil serisinde ortaya çıkmış.

Ha X-Men çizgi romanlarında veya çizgi filmlerinde geçmiş olabilirler ama Spiderman gibi karakterler de çizgi filminde yer almıştır. Bu da Spiderman'e X-Men karakteri dememizi gerektirmez.

Bu arada ''Wolverine den karizması var mı?'' denmiş de kimse kusura bakmasın karizmaya göre sıralandırılırsa Gambit açık ara öndedir. Bazı kişiler de Wolverine daha gizemli bir karakterdir der ama onda da Gambit üstünlük sağlar. Cyclopsdan sonra tek favorim Gambittir.
Sosyal ağlarda paylaş

Deadpool un kendini mutant sanıp X-men oldugunu idda ettigi sayılar acayip geyik.

Kimse Cable dememiş çok şaşırdım. Her ne kadar zamanda yolculuk yapan karakterleri sevmesemde Cable ın yeri ayrıdır.

edit: Beasti söylemeyi unutmuşum. Eski halini sevmiyorumda ikincil mutasyon geçirdikten sonra çok orjinal oldu bence. Özellikle Astonishing X-men serisinde harika çizmişler.
Sosyal ağlarda paylaş

Silver Samurai esaslı bir abimizdir , ancak bana göre Sunfire'ın yanında takıldığı süre içerisinde biraz ezilmiştir. ( bkz. Rogue - Forget Me Not serisi )

Deadpool ise gene yardırmış bir kişiliktir , X-Men çizgi romanlarında yer alsa da X-Men için dövüşmemiştir hiçbir zaman , ' Merch with a mouth ' dur , kraldır. O kadar suikast yeteneği ve iyileştirme yeteneğinin yanına teleportation da eklenince , durdurulması çok güç bir karakter haline gelmiştir. Severek takip ediyoruz kendisini.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici

Rahne'yi de severim ben.

Blink de favori karakterlerimden biri. Pek bilinmez yeni X-Men'ciler arasında:

Blink'in Ultimate'de bir karesi var hatırladığım, hala umutla bekliyorum kendisini göstermesini. Exiles'da var, Exiles'ı vaktinde okumamın en büyük nedenlerinden biriydi.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...