capul Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 nası kimse dememiş yaf Bishop tabii kin.. Onun dışında Colossus ve Archangel favorilerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Beast :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 ne deseydim wolverine, gambit filan mı deseydim. hepsi tırt zaten, cyclops söylenmemiş bari adı geçsin garibanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Sam; Tırtın Yanında, Mainstreamin karşısında ! Böyle büyük memeli asyalı bir hatun yokmuydu saylok mu ne pek bir severdim pc deki dövüş oyununu oynarken >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 herkesin kılığına giren kızın ismi neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 mystique sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 *insert inflammatory comment with circlejerk ingredient* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 aslında prof. x ide severdişm baya...hikayeler tekrar tekrar anlatıla anlatıla karakterler hem baya değiştiler hemde ilginç bi şekilde pek değişmediler (ölümden dönmeler filan).magneto yanılmıyorsam bi üç kere filan hafızasını kaybedip xmen e katıldı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Kaede said: Sam; Tırtın Yanında, Mainstreamin karşısında ! Böyle büyük memeli asyalı bir hatun yokmuydu saylok mu ne pek bir severdim pc deki dövüş oyununu oynarken >: psylock süperdir evet. x-men hatun karakterleri arasında benim 1 numaramdır. phoenix rogue emma frost ve mrs marvel gelir ardından. Birde bishop güzelde onun yerine cble'i tercih ederim. Ultimate epey bir konusu vardı yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Nasıl unuttum ya: Jamie Madrox Layla Miller diyemiyorum burada, hiç X-Men elemanı olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 deadpool silver samurai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Cyclops Lider karakterlere her zaman ilgi duymuşumdur (Evet Power Rangersda da kırmızılıydı favorim. Gerçi sonra değiştirdiler lideri ama neyse). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 silver samurai tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 magneto storm prof. x beast gambit evet ilk beşim bu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 2.de vardı galiba bööle mürekkep gibi dağılan bi arkadaş, onu sevcem ben, adı neydi onun? bi de gambit hangisi? çok ismi geçmiş merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Benim favorim; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Emaleth said: 2.de vardı galiba bööle mürekkep gibi dağılan bi arkadaş, onu sevcem ben, adı neydi onun? Nightcrawler Asteroth said: Benim favorim; ama bu ilk filmdeydi sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 yok ikinci filmde nightcrawler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 wolverine , yol verin , koy verin vsvs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Wolverine , Gambit , Ice-Man ve Rogue dirim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 wolverine tabikide. ondaki karizma kimde var yani B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 deadpool un x men le bi alakası yok yanlız yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 nasi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 xmen villian ı olarak mı başladı? başlangıcını pek bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar