Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tek Yol Devrim!!!!11

Dynun

Öne çıkan mesajlar

Msn'de eski sınıfımdan, arkadaş arasında "salak bu kız" diye gülüp geçtiğimiz hareketleri olan bi kız'ın kişisel iletisi :"pentegram bidaha gelllllll" idi.

Değiştirdi sonra.
Tek Yol Devrim!!!!11
diye.

Ne devrimi dedim?
AKP bu işi beceremiyor, beceremiceksen başa geçmiyceksin , geçtiysen de gitmesini biliceksin! dedi.
Dedim biyerlerden bişey okumuş. Çünkü en son 5 ay önce gördüğümde, herhangi bi siyasi fikri yoktu.

Ne yaptı akp diyorum? Ben pek anlamam bu işlerden diyorum, verdiği cevap:
herkesi hapse atıyolar, bütün generaller hapiste görmüyo musun?
Ordunun bi etkinliği kalmadı. akp yüzünden 1000lercesi öldü hala ölüyor. öldürüyolar. diyor. bizim okuldaki bütün hocalar aslında imamdı diyor.(anadolu ünide okuyo bu kız). Çıkıp fikrimi bağıra bağıra söyliycem ama beni de içeri alıcaklar o olucak biliyorum diyor. devrim diyor, kökten değişiklik diyor, hede hödö diyor.
Her yeri sattılar, güzel isimler koyup değiştirdiler diyor. (güzel isim?)

Çoğu yanlış azı doğru olmak üzere , bu konuştukları konusunda gazlanmış, ilgisiz bilgisiz kaç tane yaşıtımız var acaba. yazık lan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Gel bak Marx diye bir adam var diye başlayan konuşmaları dinleyen her gencimiz bir süre böyle heyecanlı genç modunda gezmez mi zaten? (Gerçi bu kız ordu falan diyor Nihal Atsız falan okuyup üzerine Engels ekleyerek iyice kafayı karıtırmış olabilir)

Genelde ya düşünmeyi bırakıp unuturlar sonra politikayı, apolitik takılırlar, ya hep aynı şeyleri okumaya devam edip diyalektik adamı olurlar, ya da hep farklı şeyleri okumaya devam edip bunları sentezler ya anarşist, liberal falan ya da Troçkist çıkarlar.

İstisnalar olabilir tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:
Güzel ortamlarda bulunmuş, ilginç tartışmalara şahit olmuş belli ama bunları derleyip toplayamamış :)

Başlamak bitirmenin yarısıdır. Bi gün derleyip toparlar elbet. En azından doğru yolda (devrim olan değil :P ).

Sütçü İmam'ı felan karıştıran, başına bi iş gelmeyecekse Atatürk'ü sevmeyen taşeron sözcülerden daha iyidir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...