Dynun Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Msn'de eski sınıfımdan, arkadaş arasında "salak bu kız" diye gülüp geçtiğimiz hareketleri olan bi kız'ın kişisel iletisi :"pentegram bidaha gelllllll" idi. Değiştirdi sonra. Tek Yol Devrim!!!!11 diye. Ne devrimi dedim? AKP bu işi beceremiyor, beceremiceksen başa geçmiyceksin , geçtiysen de gitmesini biliceksin! dedi. Dedim biyerlerden bişey okumuş. Çünkü en son 5 ay önce gördüğümde, herhangi bi siyasi fikri yoktu. Ne yaptı akp diyorum? Ben pek anlamam bu işlerden diyorum, verdiği cevap: herkesi hapse atıyolar, bütün generaller hapiste görmüyo musun? Ordunun bi etkinliği kalmadı. akp yüzünden 1000lercesi öldü hala ölüyor. öldürüyolar. diyor. bizim okuldaki bütün hocalar aslında imamdı diyor.(anadolu ünide okuyo bu kız). Çıkıp fikrimi bağıra bağıra söyliycem ama beni de içeri alıcaklar o olucak biliyorum diyor. devrim diyor, kökten değişiklik diyor, hede hödö diyor. Her yeri sattılar, güzel isimler koyup değiştirdiler diyor. (güzel isim?) Çoğu yanlış azı doğru olmak üzere , bu konuştukları konusunda gazlanmış, ilgisiz bilgisiz kaç tane yaşıtımız var acaba. yazık lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Güzel ortamlarda bulunmuş, ilginç tartışmalara şahit olmuş belli ama bunları derleyip toplayamamış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 ahahuha güzel isim ne lan puaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 TEK YOL AKP !!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Gel bak Marx diye bir adam var diye başlayan konuşmaları dinleyen her gencimiz bir süre böyle heyecanlı genç modunda gezmez mi zaten? (Gerçi bu kız ordu falan diyor Nihal Atsız falan okuyup üzerine Engels ekleyerek iyice kafayı karıtırmış olabilir) Genelde ya düşünmeyi bırakıp unuturlar sonra politikayı, apolitik takılırlar, ya hep aynı şeyleri okumaya devam edip diyalektik adamı olurlar, ya da hep farklı şeyleri okumaya devam edip bunları sentezler ya anarşist, liberal falan ya da Troçkist çıkarlar. İstisnalar olabilir tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 lol süper mavraymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 gönder o kızı ben siyaseti öğreteyim ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 arkadaşlarıyla otururken politik konuşma olunca gaza gelmiş belli ki. üzücü olan tek olmaması, yani benim çevremde de var bunlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 TEK YOL YEŞİL YOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 bir takım şeyleri çok yanlış anlamış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 secime kadar boyle devam ederse sorun yok, akpye oy vermesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Neyse 3-5 bişeyler kapmış hiç yoktan iyidir=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Absolut said: Güzel ortamlarda bulunmuş, ilginç tartışmalara şahit olmuş belli ama bunları derleyip toplayamamış :) Başlamak bitirmenin yarısıdır. Bi gün derleyip toparlar elbet. En azından doğru yolda (devrim olan değil :P ). Sütçü İmam'ı felan karıştıran, başına bi iş gelmeyecekse Atatürk'ü sevmeyen taşeron sözcülerden daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 sutcu imam ilk kursunu sikmadi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Sıkmadı, yalan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 sıktı sonra vanish attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 aquila said: sutcu imam ilk kursunu sikmadi mi? O senin dediğin Samuel Colt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 sg-1 said: aquila said: sutcu imam ilk kursunu sikmadi mi? O senin dediğin Samuel Colt. AHUAHSAFDS CRİT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Tek Yol Evrim! Tek Yol Çevirim! (3lü halde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 güzel isim? bu da fikirleri hap gibi yutmuş. bunun her türlüsü zararlıdır senin ideolojin benim ideolojim yok fikirler ezberlendiği zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 sg-1 said: aquila said: sutcu imam ilk kursunu sikmadi mi? O senin dediğin Samuel Colt. abov saygı duydum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 devrim i kültür ve çağdaşlıkla birleştiren toplum olduğu sürece bu gençlerde olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 yanlış demiş. tek yol rock'n roll! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 hell yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Söylesene pentagram yine gel falan yapsın yine iletisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar