Tron Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 İş arkadaşlarım ve ben, işyerinde bilgisayarların izlendiğini düşünüyoruz. Zaten sinir katsayımız son haddeye geldi. Patlamak için bir neden arıyoruz. Bilgisayarlarda böyle bir programın olduğunu nasıl tespit edebiliriz. Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 izlenmek derken nasıl izlendiğinizi düşünüyorsunuz. girdiğiniz siteler, bilgisayardaki dosyalar, klavye girişleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 bizim ekran görüntümüzü ilgili şahsın monitöründe gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 firewall var mı? anti-virus var mı? Hepsi varsa firewall ayarlarını kurcala. Kullanmadığım şeyleri kapat firewall'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Tron yüklersen , tron yasa dşı giriş cıkışı engelliycektir, dışardan yapılan denetlemeleri durducaktır. şaka bi yana, tam sorusunun nick'ini almışsın. rispekt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 niye sinirleniyosunuzki, ekran görüntüsü falan alınması falan gayet doğal bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Masaüstünüz (herşeyiyle) izlenebilir ve bunu siz engelleyemezsiniz. Engellediğiniz anlaşılırsa, ciddi sorunlarla da yüzleşebilirsiniz. Sonuçta çalıştığınız işyerine ait bir bilgisayarı kullanıyorsunuz ve bu amaçla kullanmalısınız. Eğer parolam çalınır diye bir kuşkunuz varsa, olmasın, masaüstünü izlerken, yazdığınız parolaları göremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 bence etik değil izlemeleri. nasıl engellenir bilmiyorum ama antivirüs falan ile olacak iş değildir çünkü trojan koymaz adam bilgisayara, o iş öyle olmaz yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 ahha benim programda gözümün önünde, bariz bi şekilde izleniyorum ama staj elim mahkum sesim çıkmıyor. hatta şu yazdıklarım bile okunuyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 bi suru program war bu is icin en basta yapabilecegin sey genelde bu tip programlar sirketlerde acik acik ortada oldugundan task managerda cikan exeleri denetlemek ne bunanr demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 neye kizdiginizi anlamadim, gayet normal bi durum iste kullandiginiz makinenin izlenmesi. demek ki isle ilgili seyler yapmiyosunuz ki, kizmissiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 hiç de normal bişey değil. insan işyerinde mailine de bakabilir, msnde de konuşabilir (bazı yerlerde), bunlara kimsenin karışmaya hakkı yok bence. ki, bildiğim kadarıyla herhangi bir çalışana izlendiğini söylemeden izlemek yasadışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 o bilgisayari $irket sana $irketin programini kullanman için veriyorsa bunu yapabilir. privacy hakkaniyeti aranacak bir durum deil.. Sana maile ya da facebook a girme izni verilmiyorsa yapacak bi$ey yok. Talimat var =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 yasal olarak gözlemleyemezler, kişisel gizliliğe aykırı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Açıkcası bana gayet haklı bir uygulama geldi. İşyerinde MSN ve özel mailin beni ilgilendirmez git onları kendi özel vaktinde yap. Ben sana çalış diye para veriyorsam o saatte bana çalışacaksın. Belki sert bir uygulama ama doğrusu bu bence. Ha bunu da kontrol etmek için kendi paramla aldığım bilgisayarın, kendi sistemime bağladığım, maaşını kendim verdiğim adamın ekranınına da öyle güzel izlerimki hiçbir şey diyemezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Gazanfer said: insan işyerinde mailine de bakabilir, msnde de konuşabilir (bazı yerlerde), bunlara kimsenin karışmaya hakkı yok bence. bakamaz, konusamaz. sana is yapman icin maas veriyo adam, mailine bakip, msnde chat yap diye degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 nasıl ya? mailime bakamayacak mıyım ben is yerimde? is icin mail gelmis de olabilir, özel bir arkadaşımdan gelmiş de olabilir? bunu izlemeleri hiç normal bişey değil. işe aldığın birinden süphelenirsen eger tamam gözün üzerinde olur o adamın, takip edersin. ama calısanının bilgisayarını röntgenleyeceksen bu buyuk ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Genelde çalıştığın yer sana bir mail adresi verir, iş ile ilgili olan mailler ona gelir. Msn'e de çoğu yer izin vermez zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Normal staj yapınca anlıcaksınız heryerde izliyolar genelde. Adam sana parasını verıyosa, adamın dediklerini yapmak zorundasın. Sonuçta firma sizn olsa çalışanlar bunu yapsa sizde bu yola gidersiniz. parayı veren düdüğü çalar. özel mail nedir abi?, mailsex diye bi kavram bılmıyorum ben veyahut camda soyunmuyosan bi sorun teşkil etmezki. İşten cıkınca napıyosan yap denir adama. İş vaktinde özel mailine bakman zaten hata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 aklın fikrin sekste demek ki. özel diyince aklına sadece çiftleşmek geliyorsa belgesel izlemeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 iş hukuku açısından inceliyorsak olayı koca bir tarafınızdan birşeyler uydurma durumundasınız arkadaşlar. çalışanın kahve molası, öğle tatili, şusu busu var. istediği gibi değerlendirir. hatta çalışma saatinde de özel işlerini yapıyor olabilir, bu size özel işlerini gözleme hakkı değil, onu işten kovma hakkı verir. bunu takip etmenin de pek çok alternatif yolu mevcut.. ama hepsini geçtim, eğer işveren olarak çalışanlarınızdan %100 verim bekliyorsanız biraz hayalperest, bunları çalışan olarak söylüyorsanız büyük birer yalancısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 söylediğim gibi, işverende böyle bi hak olsa bile (ki bildiğim kadarıyla yok, ve olmaması lazım zaten), çalışana bunu söylemeden yapamaz, yasadışı bu. benzer olarak, marketiniz varsa ve güvenlik kamerası koyuyorsanız "marketimiz güvenlik kamerası ile izlenmektedir" gibi bi yazıyı görünür yerlere asmanız şartı var. aynı mantıkla düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 e yasal degilse program aramai yerine gerekli yere sikayet etseniz daha verimli olmaz mi? Ya da isverenle konussaniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 i$ hukukuna nereden girdiniz haci ya. adam arkana guvenlik kamerasi koyup ondan izliyor olsa senin eylemlerini buna da mi privacy e aykiri diyeceksiniz?ha deseniz ne olacak? polis de sokakta gezen ebemizin bilumum ayrintisina kadar izleyebiliyor, ona da kar$i cikalim. Hatta google earth de kapansin, echelon ve benzerlerini kundaklayalim. privacy özel alanda olur aga, girersin evine kaparsin kapiyi pencereyi basarsin parali proxye parayi, istedigini yaparsin. Ama i$ yerinde google da penis buyutme teknikleri aramanin ya da istanbul gay kulubunden gelen mailleri okumanin i$ hukukuyla ilgisi olmaz (abarti ornekler olarak). Hatta bilakis i$ten atilma sebebin olur, bariz kanittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Absolut said: Açıkcası bana gayet haklı bir uygulama geldi. İşyerinde MSN ve özel mailin beni ilgilendirmez git onları kendi özel vaktinde yap. Ben sana çalış diye para veriyorsam o saatte bana çalışacaksın. Belki sert bir uygulama ama doğrusu bu bence. Ha bunu da kontrol etmek için kendi paramla aldığım bilgisayarın, kendi sistemime bağladığım, maaşını kendim verdiğim adamın ekranınına da öyle güzel izlerimki hiçbir şey diyemezsiniz. e oldu olacak "öp" abi adamı, parasıyla değil mi? mantıksız demişsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar