Laraken Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 fede said: üçgen edit: konu dışıymış lan burası ahauah deme lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 evet sizce hangi kitap.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 ruh halini yaz ona göre mesela türk dizisi tadına bişeyler istiyosan goriot baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 EFENDİ BABAM ÇATLI BAY PİPO DERİN DEVLET ERGENEKON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 BİNBAŞI ERSEVERİN ANILARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 germinal'i herkes cok övüyo. onumu okusam acaba. ruh halim karamsar edfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 ötekileri bilmiyom ben ondan hep goriot baba diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 İNCİ BABA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 1 hafta sonrada onu okurum. şimdi Germinal.. teşekkürler herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 ama siz tavsiyelere devam edin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 kendi kendine karar verdi adam resmen. takmadı hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 sıraya aldım goriot u ayıp ettin he takmaz olurmuym . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Güzel güzel anlaşın hep böyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 hihi tımım hihi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 //_* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 //_* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 ……………………………………………………..,`; ; ; ; ; ; ; ;/,_, …………………………………………………..,-'‘; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; _ …….,-~--~’`*’~-,……………………………….| ; ; ; ; ; ; ; ; ,’ ; ; ; / …,-’`¯; ; ; ; ; ; ; ;’-,………….__,,,,,,_,,,,----~~’-,; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ..( ;; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’~-~*’’``¯¯; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ….’~,; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;( …….’~-,; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ………..¯’~-,; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,-‘; ; ; ; ; ; ; ; ; | ……………./¯’~-,_; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,,-'; ; ; ; ; ; ; ; ; ; /, ……………)’; ; ; ; ¯’-,_; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;/_____; ; ; ; ; ; ; ; ;’, …………../; ; ; ; ; ; __; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,-~’O: ) :)) ; ; ; ; ; ; ; ; ;’-, …………./; ; ; ; ; ; ;’( (:’-O,-,_ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘”-,_:_,-',-'‘; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; …………/; ; ; ; ; ; ; ; ‘-__,-‘,-‘¯’-,_ _,-,-~’¯; ; ; ; ¯’¯¯; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ………...|; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ¯¯¯; ; ; ; ; ¯,-~, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ………...|; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; )::::; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; | ………...|; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; |:::::|; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ………...|; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,,__|::::|__,,; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ………...|; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;~‘; ; ; ‘-,:::|; ; ’~; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ………...|; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,/; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;)_ …………); ; ; ; ; ; ; ; ; ¯ ; /¯/ /¯¯; ; ; ;|¯¯¯’-, ;|¯| ; ;¯; /¯/; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;/ …………/; ; ; ; ; ; ; ; ; ; . ‘. / /. / .; ; ; | .¯¯,-‘ ;| .| ; ; . ‘. /; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; (_ ………../; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; |__|;/_,---,_; ; '|_|¯_ ;| . ‘---, |__|; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ¯’-,_ ………./; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;¯¯¯¯; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ¯’-,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 bunu okuyun. bana anlatın bi de katil uşak mı? çoban kimdi? necla ayşe'yi arif'le mi aldatıyordu? Digital Signal Processing Using Matlab and Wavelets böhüe.. çok yorgunum be allahım -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Edgar Allen Poe'nun bütün hikayeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Dostoyevski Budala , tek geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 ALAN YETKİLİSİNİN TOPAK TROLLEME MACERALARI - PEKAZİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Şaka bir yana, bölümün en tepesinde duran kitap tavsiyesi konusu vardı. Varolan topiği kullanmayanlara trolleme farz :D İki konuyu birleştirdim, buradan devam edebiliriz yine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 ahaha süper görmemişim başkan sory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 herman hesse'nin yazma tarzı hoşuma gitti elime geçen kitabını okuyorum şuaralar sınavlardan kafamı kaldırabildiğimce. siddhartayı, gertrudu ve doğuya yolculuğu okudum. narziss ve goldmunda başlıcam bugün yarın. doğuya yolculuk çok enteresan bi kitap, son cümleyi okuduğumda kurguyu tam kavrayabildim(belki sınavların ortasında okuduğumdan anlayamamışımdır =P). gertrud çok hoşuma gitti tavsiye ederim herkese(siddhartha da aynı şekilde). sizce başka bi yazara geçiş yapıp veronica ölmek istiyor'u mu okuyim yoksa narziss ve goldmund'u mu okuyim? veronica ölmek istiyor paulo bilmemkiminmiş(simyacının yazarı). simyacı da hoşuma gittiydi ama bu kitabın konusu pek sarmadı gibi de sardı gibi de konuya pek aldanmamak lazım yani ne biliyim hangisini okusam bilemedim oyüzden böyle anlatım bozukluğu yüksek düzeyde olan bi cümle kurdum sanırsam. sonuç olarak: narziss ve goldmund'a mı başliyim yoksa veronica ölmek istiyor'a mı(Hatta üçüncü bi alternatif: kalbimi vatanıma gömün). hangisini okuyim ilk dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar