karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Yetti ulan artık ! yakmaya gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 bende keyifle içmek istiyorum. hastalıktan gına geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Tam 1. ayımı doldurdum bırakalı. Nefis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 10 gün önce yine başladım ama yine bırakacam, 10 gün öncesinde 5 haftadır içmiodum.. başla bırak başla bırak yalama oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Xenocide said: bende keyifle içmek istiyorum. hastalıktan gına geldi he yaw bende bi iyileşsemde bol şekerli çayın yanında bi uzun marlboro yaksam belki biraz yağmur çiselerde onu izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 kenzap said: Xenocide said: bende keyifle içmek istiyorum. hastalıktan gına geldi he yaw bende bi iyileşsemde bol şekerli çayın yanında bi uzun marlboro yaksam belki biraz yağmur çiselerde onu izlerim gırtlak kanserinle mutluluklar dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Xenocide said: bende keyifle içmek istiyorum. hastalıktan gına geldi Ya bazen sigara içmek istediğimde çok boktan bi tat alıyorum içemiyorum falan. Böyle bi keyifle sigara içmek artık yemek sonralarında yaşıyabiliyorum bide uzun süre sigara içmediğim zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 için. fosurrr oohhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Ben de bıraktım , sabah öksürmemek ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Parliament Reserve - Marlboro - Camel Nat. - Camel - Winston Blue ne üniversteymiş be arkadaşım evrine inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Xaenin said: Tam 1. ayımı doldurdum bırakalı. Nefis. Senin gözünde ışığı gördüm genç adam . yüzüne üflediğim camel'a hayırı çektin ya ,bu sefer harbi senin gözünde ışığı gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 saçmalama! kendine gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 sansürlensin sigara ayıp bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 http://www5.picturepush.com/photo/a/1111828/img/1111828.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 sigarasız 7. ayımı bitirdim, saat gibiyim tik tak tik tak. hiçbir zevk hayatınızın önünde değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Başlığı evdekilerin lafını işitmeden sigara içmek istiyorum şeklinde değiştirmeyi talep ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 pekaziz said: Başlığı evdekilerin lafını işitmeden sigara içmek istiyorum şeklinde değiştirmeyi talep ediyorum. evde içmeye izin geldiğinden beri evde içesim gelmiyo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 pekaziz said: Başlığı evdekilerin lafını işitmeden sigara içmek istiyorum şeklinde değiştirmeyi talep ediyorum. başlığı annem kızmadan ifadesini eklemek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 daha çok istersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 sigara iyi sigara guzel sigara good Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 smoke is bad m'key? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 ben çay sarıp içtigimi bilirim evet bildiğin siyah çay en yakın zamanda yeşil dende sarıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar