Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vista ile Problemsiz Çalışacak Antivirus Programı

Spidee

Öne çıkan mesajlar

Laptopumdaki Norton'un deneme süresi doldu, yeni bir antivirus programı alacağım fakat Vista her programla anlaşamadığı için tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.

Nod32 almayı planlıyorum, XP ile kullanıyordum memnundum, Vista ile de rahat rahat çalışıyor mu?

Ya da "Nod32 kötü, şu iyi" diyebileceğiniz başka hangi AVleri önerirsiniz?

Falan fişman, şimdiden teşekkür ederim ^^
Sosyal ağlarda paylaş

BitDefender 2009 kullanma da.. Adamlar 2008'de gayet iyiydi, 2009'da batırdı. Sistemi çok yoruyor, monitoringi kapatsan bile IM programlarına maydonoz olup yavaşlatıyor, falan filan.

NOD32'yi bir sene öncesine kadar kullanıyordum, ödüllü neyin güzel programdı, sistemi de yormuyor diye çok seviyordum. Meğer hiçbişey bulamadığı için yormuyormuş, bi ara tesadüfen ortaya çıkmıştı bu :p Şimdi tekrar iyileştiyse onu kullanabilirsin belki.

Vista x64'e bile gayet uyumlu artık virüs programları bu arada, o kadar zaman oldu, Vista SP1 bile çıktı yani daha ne uyumsuzluğu :)
Sosyal ağlarda paylaş

ZaugnaKhaldun said:
avg pro?

AVG çok kötü abi, NOD32 kurmadan önce AVG kullandım, 10 yıl gitti ömrümden en az. Silmeye çalışırsın silinmez, regleri sülük gibi, kendi ayrı bir sülük. Bir daha AVG ile alakalı herhangi bir şeyi bilgisayarıma yüklemem yani.

Ama Kaspersky'i çok övüyorlar evet, onu deneyebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...