Spidee Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Laptopumdaki Norton'un deneme süresi doldu, yeni bir antivirus programı alacağım fakat Vista her programla anlaşamadığı için tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. Nod32 almayı planlıyorum, XP ile kullanıyordum memnundum, Vista ile de rahat rahat çalışıyor mu? Ya da "Nod32 kötü, şu iyi" diyebileceğiniz başka hangi AVleri önerirsiniz? Falan fişman, şimdiden teşekkür ederim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Hepsi çalışır vista ile. Antivirus programlari ilk güncellenen programlardır zaten işletim sistemleri için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 nod32 vistada xpde olduğndan daha iyi çalışıyo valla :) ama smart securityden bahsediyorum, antivirus değil. (gerçi tek farkı antivirüs üzerine firewall'ı olması sadece) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 BitDefender 2009 kullanma da.. Adamlar 2008'de gayet iyiydi, 2009'da batırdı. Sistemi çok yoruyor, monitoringi kapatsan bile IM programlarına maydonoz olup yavaşlatıyor, falan filan. NOD32'yi bir sene öncesine kadar kullanıyordum, ödüllü neyin güzel programdı, sistemi de yormuyor diye çok seviyordum. Meğer hiçbişey bulamadığı için yormuyormuş, bi ara tesadüfen ortaya çıkmıştı bu :p Şimdi tekrar iyileştiyse onu kullanabilirsin belki. Vista x64'e bile gayet uyumlu artık virüs programları bu arada, o kadar zaman oldu, Vista SP1 bile çıktı yani daha ne uyumsuzluğu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Nod32'yi listeden sildiysek yeni AV tavsiyelerine ihtiyacım var o zaman, hiç AV bilmiyorum neredeyse =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 herkes iyi demiş niye siliyorsun listeden :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Baggio said: NOD32'yi bir sene öncesine kadar kullanıyordum, ödüllü neyin güzel programdı, sistemi de yormuyor diye çok seviyordum. Meğer hiçbişey bulamadığı için yormuyormuş, bi ara tesadüfen ortaya çıkmıştı bu :p Bu yüzden siliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 avg pro? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Kaspersky 2009 ....! Yavaşalama bile sezmiyorsun...NOD32 yaptığı aptallıklar diz boyu vistada ................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 ZaugnaKhaldun said: avg pro? AVG çok kötü abi, NOD32 kurmadan önce AVG kullandım, 10 yıl gitti ömrümden en az. Silmeye çalışırsın silinmez, regleri sülük gibi, kendi ayrı bir sülük. Bir daha AVG ile alakalı herhangi bir şeyi bilgisayarıma yüklemem yani. Ama Kaspersky'i çok övüyorlar evet, onu deneyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 nod32 gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aip86 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Avira Antivirüs cok ii kullanıyorm ve cok memnunum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Kasper in şu virüs bulunca çikardiği ses uyuz ediyor,nerden kapatıldığınıda bulamamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 kesinlikle avast Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Dark_Soul said: Kasper in şu virüs bulunca çikardiği ses uyuz ediyor,nerden kapatıldığınıda bulamamıştım. Ayarlanıyo o karıştır tam yerini hatırlamıyom da ayarlamıştım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 drivesentry diye bişey çıktıydı. deneyen var mı vista'da? http://en.wikipedia.org/wiki/DriveSentry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Abi şimdi herkes farklı bir şey söyledi, "Şunu tavsiye ederim, ama bu da iyidir" derseniz en çok tavsiye edileni alayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Dostum en kral antivirus programı kaspersky,bit defender'dır. Fakat bunlar bilgisayarını aşırı kasarlar. Yükleyeceğin pc Yani oyun bilgisayarıysa hiç girme.... Nod32 yada Avast yükle. Bak bu karşılaştırma yardımcı olsun.. http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 avast kullanıyorum, gayet sorunsuz. oyun oynarken bilgisayar kasılmasın dersen zaten istediğin modülleri pause'layabiliyorsun. oyundan çıkınca tekrar başlatıyorsun, rahatlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 norton 360, tek kelime ile super.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Sam said: avast kullanıyorum, gayet sorunsuz. oyun oynarken bilgisayar kasılmasın dersen zaten istediğin modülleri pause'layabiliyorsun. oyundan çıkınca tekrar başlatıyorsun, rahatlık. nod32 pause'lamasan da kastırmıyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 kasper internet secr. 8 i kullanıyorum çok memnunum her türlü işlevini yerine getiriyor ayrıca sistemim okadar yeni deil baya bi yaşlı sistem herhangi kasma,sistemi yorma gibi bi eksi yönüde yok.güncellik yönünden kasperden güncel bi program yok diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 denedin yani hepsini =d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 avast nod32 antivir panda kaspersky norton bunları kullandım. bunlar arasında en memnun kaldığımı yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 =) kaspersky çok tutarsız, anlayamadım yani ben. bazı sistemlerde çok sorunsuz, bazılarını acayip kasıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar