eldar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Skibbe'nin gönderileceğini sanmıyorum; nedir bu böyle şifreli mesaj mı yolluyorlar? Çok mu zor artık senle çalışmıyorum demek. Eğer biri gidecekse o kişi Adnan Sezgin olmalı. İki yıldır yeniden yapılanıyoruz güyaa, 2 senede doğru dürüst teknik direktör bulamadılar. Üstelik Eric Gerets'i mundar edip yolladılar; neden yerine daha mı iyisi geldi? Skibbe gitsin Rijkaard gelsin ya o da yapamazsa.. kolayı var, yeni hoca buluruz. Bu kadar sığ bir mantık olmaz; planlarına uygun hoca adaylarını belirleyip biriyle anlaşırsın sonra da sonuna kadar arkasında durursun.
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 adnan sezgin olmasa şu an barış özbekler bratular niculescular olurdu bu takımda
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 adnan sezgin gitmesin de kim giderse gitsin .. bide haldun üstünel zaten haldun üstünel 15 sene sonranın baskanı gibi . öle bir adam fenerde olsa ne takım kurardı o parayla gerci aziz baskan izin vermezde
NoS Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Abi dünyada fm yasaklansın td ler rahat etsin ya bu ne adamlar geçiyor bilgisayar başına daşağını kaşıya kaşıya gs ye yıldız alıyor yok şampiyon yapıyor diye kendini bişey sanıyor
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Ligtvcomtr Aslan'da Rijkaard sesleri !.. Yardımcıları Davala ve Boekamp'ı yollayarak Skibbe'ye 'İstifa et' mesajı veren G.Saray yönetimi, hoca arayışını hızlandırdı. Sabah gazetesinini haberine göre, Galatasaray'da beklenen son, öncü bir depremle ilk sinyallerini verdi... Flaş transferlerle sezona giren, ancak Şampiyonlar Ligi'nden elendikten sonra tartışılmaya başlanan teknik direktör Michael Skibbe'nin, ligde de 6 maçta 7 puan kaybetmesi bardağı taşırdı. Galatasaray yönetimi, daha önce 'Arkasındayız' demeciyle destek verdiği Skibbe'nin yardımcıları Ümit Davala ve Edwin Boekamp'ın görevlerine son vererek Alman hocaya açıkça 'Seninle yola devam etmek istemiyoruz. İstifa et' mesajını yolladı. Kulübün resmi sitesinden yayınladığı açıklamada, "Ümit Davala ve Edwin Boekamp ile yollarımızı ayırmış bulunuyoruz" denildi. Bu saatten sonra iki tarafın yollarının ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, yeni hoca için Haldun Üstünel- Adnan Sezgin ikilisi yoğun şekilde çalışıyor. Yönetimin listesindeki en güçlü aday Barcelona'dan ayrılan Frank Rijkaard. Barça'dan Haziran 2009'a kadar 2 milyon euro tazminat alacak olan Rijkaard ile temasa geçen Galatasaray'ın Hollandalı çalıştırıcıya, "Siz 'Evet' deyin. Bizim için tazminat sorun olmaz" mesajını ilettiği bildirildi. Beşiktaş'a "Aralıktan önce gelmem" diyen Lucescu da Galatasaray'ın adayları arasında. LİSTEDE İKİ DE İTALYAN VAR Adaylar arasında Inter'den gönderilen Mancini de var. Ancak 2009 Haziranı'na kadar 5 milyon euro alacak olan Mancini'nin Cimbom'a 'Evet' demesi tazminatın kesilmesini gerektireceği için transfer zor gözüküyor. İsmi geçen bir başka İtalyan aday da Malesani... ben hala rijkaardın gelmesinin iyi olacağı inancındayım.
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 NoS said: adamlar geçiyor bilgisayar başına daşağını kaşıya kaşıya gs ye yıldız alıyor yok şampiyon yapıyor diye kendini bişey sanıyor hahahaha sesli güldüm. :D:D
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 ne rijkaard'ı ya. Tigana gibi bir adam o çok kaprisli. En uygun aday Lucescu'dur.
cado Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 aslında italyan birisi gelirsede güzel olabilir
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Cim Bom'a son aday Mancini 12 Ekim 2008 Sezona Şampiyonlar Ligi'nden elenerek başlayan Cim Bom'da Teknik Direktör Michael Skibbe'nin koltuğu sallanıyor. Skibbe'nin oynattığı futbol beğenilmeyince önce yardımcıları Ümit Davala ve Edwin Boekamp ile yollar ayrıldı. Başkan Adnan Polat'ın "Skibbe'den şimdilik memnunuz" sözleri ise alınacak birkaç kötü sonuçla genç teknik adamın gönderileceği sinyalleri verildi. Galatasaray'da bu gelişmeler yaşanırken, İtalyan medyasında Roberto Mancini'nin sarı kırmızılı takımın başına geçeceği söylentileri dolaşıyor. 2004-2008 yılları arasında Inter'i çalıştıran İtalyan teknik adamla ilgili İtalyan basınında şu ifadelere yer verildi: "Galatasaray Mancini'yi istiyor. Geleceği Türkiye'de mi? Mancini, Galatasaray'ın yeni hocası olabilir." öf hürriyet ömrümü yedin!
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 said: Galatasaray’ın hocası, Ümit Davala ve Boekamp’ı görevden alarak kendisini istifaya zorlayan yöneticileri, “Onlardan ben de memnun değildim” diyerek adeta şoke etti. Galatasaray’da Teknik Direktör Michael Skibbe’yi istifaya zorlama planı suya düştü. Yardımcıları Ümit Davala ve Edwin Boekamp’ı önceki gün sürpriz şekilde görevden alarak Skibbe’yi istifaya zorlamayı planlayan sarı-kırmızılı yöneticiler, Alman hocanın cevabı karşısında adeta şoke oldu. Futbol şubesinden sorumlu idarecilerin gelişmelerle ilgili bilgi verdikleri Skibbe’nin, “Onlardan ben de memnun değildim” dediği öğrenildi. Genç teknik adamın, yönetimin tavrına inat olarak tazminatını kurtarmak için bu yolu izlediği vurgulandı. Sarı-kırmızılılar, bu gelişme üzerine B planını devreye soktu. Yöneticilerin, yeni bir teknik adamla anlaşma sağlandığı anda, istifa etmemekte kararlı olan Michael Skibbe’nin işine son vermeyi düşündükleri ifade edildi. İdarecilerin, birlikte çalışmak istemediği yeni yardımcıları göreve getirerek Skibbe’yi istifaya zorlamanın hesaplarını yaptıkları da kaydedildi. Akcan operasyonu gibi Galatasaray yönetiminin bu operasyonu geçen sezon görev yapan Feldkamp’ın istifa şeklini hatırlattı. Futbol komitesi ve Başkan Adnan Polat geçen sezon, alınan başarısız sonuçlar üzerine Kalli’yi istifaya zorlamak için önce yardımcısı Ahmet Akcan’ın görevine son vermiş, bunu kabul etmeyen Feldkamp da istifa etmişti. Bu arada sarı-kırmızılı futbolcuların, Ümit Davala ve Boekamp’ın görevden alınmasına çok şaşırdıkları ifade edildi. Önceki gün yapılan antrenmanda birlikte çalıştıları ve öğlen sonra geç saatlere kadar sohbet ettikleri Davala ve Boekamp’ın işlerine son verilmesi karşısında şoke olan futbolcuların, Skibbe’ye de gidecek gözüyle bakmaya başladıkları bildirildi. Haha Skibbe süper adam ya :)
toggie Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 said: Galatasaray’da Teknik Direktör Michael Skibbe’yi istifaya zorlama planı suya düştü. su haberleri yazanların yatacak yeri yok yemin ediyorum. planımız suya dusmus. ulan ne planı yapıcaz, tek seferde gondermeyi beceremeyecek miyiz.
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Haim Revivo bir ara yurt dışında Türk spor basını ile ilgili şöyle bir laf etmişti, - The only thing true in the Turkish newspapers is the date.
octopus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Bence yanına yeni adamlar gelicek ve herşey tıkırında ilerlicek, iyimser düşünmek istiyorum ben artık :)
unK Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 fm2008 de 2010 sezonunda skibbe bayern münich'in antrenörüydü ve avrupa'nın en iyi teknik direktörü seçildi bende. o kadar diyim.
Öne çıkan mesajlar