Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 said: ѕуηтняєα: Lan ne oldu bak ѕуηтняєα: Duygu vardıya dershanede Fırat: noldu ѕуηтняєα: Hani kısa boylu ѕуηтняєα: godik gibi Fırat: hatırlamıyorum ѕуηтняєα: böle kısa boylu amk ya ѕуηтняєα: bi ara orçuna asılmış falan Fırat: çingene gibi olan mı ѕуηтняєα: evet evet Fırat: ee ѕуηтняєα: msni vardıbende ѕуηтняєα: geçende unuttum ya o selam verdi ya ben falan ѕуηтняєα: nerde okuon dedim işte eskişehir işletme dedi Fırat: ee ѕуηтняєα: oo dedim bende orda ѕуηтняєα: dediki bana ѕуηтняєα: eskişehire gidince birlikte bişiler yapalım dedi ѕуηтняєα: ben bişi demedim tammmı başka bişi yazmıştöm ѕуηтняєα: nese Fırat: ee ѕуηтняєα: sonra dedim işte ѕуηтняєα: ben antalyada okucam falan ѕуηтняєα: bayramdan sonra boş ev bulabilirmisin falan dedi ѕуηтняєα: ne dion falan dedim işte ѕуηтняєα: boş ev bulabilirmisin falan dedi Fırat: Ee ѕуηтняєα: bende dedim sen duygu deilsin muhtemelen hack yemiş bu msn falan dedim işte Fırat: Ee ѕуηтняєα: sen bilirsin dedi ѕуηтняєα: engelleyip sildim ѕуηтняєα: böle bişi Fırat: Engelleyip siliyorum seni ѕуηтняєα: Ne var göt Fırat: Ya siktirgit
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Hem çingen hem godikse baştan silseymiş.
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 adam heycanlanmış ama saygı duysaydın.
kermit Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 orçuna asılmış zaten. orçun yüz vermemişdir sana yazılıyodur. antalyada boş ev var bu arada gelin benim eve
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Biri bana godik tanımı yapabilir mi? Gudik le aynı şey mi gothic falan mı demek nedir o?
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Tbh, Çokakıllıadam banlanmalı. küfürlü post attı.
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 İnsanlar Yiğit Özgür enstanteleri yaşamaya başlamış hayatlarında,böyle kaliteli dialog sonları istiyorum ben de.
axedice Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 said: Fırat: Engelleyip siliyorum seni Ahahaha kalite (tu)
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Harbi iyi yerinde cevap sdf. Helal fırat.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 axedice said: said: Fırat: Engelleyip siliyorum seni Ahahaha kalite (tu) ama önce ѕуηтняєα kızı engelleyip silmiş. kızda azmış bu arada, şayet msni organ mafyası falan haxx0rlamadıysa..
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 cuomd. yapmadan duramıyorum. halbüsü yalan. okudum ve fırata hak verdim.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 ben olsam direk ayarlamaya gerek yok boş ev var derdim sonradan düşerdi acaba heklendimi diye helal olsun sana sdf
Öne çıkan mesajlar