Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TRT HD Çocuk Kanalı Kuruyor

SturmVogel

Öne çıkan mesajlar

Daha doğrusu TRT 4'ü çocuk kanalına dönüştürüyorlar.

http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=996876

90ların başına dek yayınladıkları animelerin topu topu %10unu yayınlasınlar, başka bişi istemiyorum.

TRTye kaç kere mail attık arşivlerindeki bu tür yapımları yeniden yayınlamayacaklarını söylediler. Umarım karar değiştirmişlerdir.
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:
hd geçmiyor haberde

son paragrafta geçiyor "mümkün olduğunca yüksek çözünürlüklü dijital kameralar kullanacağız" diyerek

ben bu alıntıyı millliyet'den yaptım ama bu haber bugünkü Vakit'de de yeralıyordu. Haberde TRT Çocuk'un TRT'nin ilk HD kanalı olacağı yazılmıştı.

TRT Çocuk kanalının ismi şu an belirsiz. Yöneticiler isim bulma amaçlı bir seçme başlattılar. Mail yolu ile kendilerine ulaşabilirsiniz. Ben şahsen uzakdoğu animasyonlarını bu kanal üzerinden yeniden yayınlamalrı yönünde istek mesajı yazacğım.

@Cons
inancıma hakaret var, ünlemine tıkladım
Sosyal ağlarda paylaş

Cons said:
dijitürk tarzı çocuk kanalları çok saykodelik oluyor haplanıp izlenebilir.

Aynen ya, nerde bizim zamanimizda ki disney ve warner cizgi filmleri.

Ben kendi cocugumda inanilmaz bir parental control yapmayi planliyorum. O piskopat cizgifilmlerin hicbirini izletmem. Disney'in en pure'lari ile saf bir evlat yetistirmek istiyorum. Belli yastan sonra Looney Tunes'da eklenir.

Minimum violence ftw.
Sosyal ağlarda paylaş

kardeşim öyle bir çocuk olarak yetişmiş ki bunların okulunda dağıtılan garip "ona buna karşı sorumluluklarımız" temalı ufak ödev kağıtlarından "hayvanlara karşı sorumluluklarımız" olana yazdıkları beni çok eğlendirdi:

-onlara saldırmamak
-boğazlarını kesmemek
-kuyruklarını çekmemek
-onlardan yahni yapmamak
-ayinlerde onları kullanmamak
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:
Cons said:

Ben kendi cocugumda inanilmaz bir parental control yapmayi planliyorum. O piskopat cizgifilmlerin hicbirini izletmem. Disney'in en pure'lari ile saf bir evlat yetistirmek istiyorum. Belli yastan sonra Looney Tunes'da eklenir.

Minimum violence ftw.

direk Clementine ile başla ozaman.

hahaha

of abi of neydi ya clementine. acaba izlemeseydim nasıl bir insan olurdum çok merak ediyorum.

http://www.students.itu.edu.tr/~gemerekliy/index.htm

kesin bakın. insan eski günleri özlüyor be.
Sosyal ağlarda paylaş

mani said:
LathspeLL said:
Cons said:

Minimum violence ftw.

hahaha

of abi of neydi ya clementine. acaba izlemeseydim nasıl bir insan olurdum çok merak ediyorum.

Ya kizcagiz Uzay Serifi'ni eklemeyi unutmus. O cizgi filmi hatirlayan var mi? Uzay kovboyuda olabilir ismi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
LathspeLL said:
mani said:
LathspeLL said:
Cons said:

Minimum violence ftw.

hahaha

Ya kizcagiz Uzay Serifi'ni eklemeyi unutmus. O cizgi filmi hatirlayan var mi? Uzay kovboyuda olabilir ismi.

Saber Rider and Star Sheriffs

Bu normalde Bismarck adlı bir anime idi, SR&SS ise onun USA için dublajlanıp editlenmiş versiyonu. Japonca dublajlı orjinal versiyonunun DVD seti maalesef hala çıkmış değil ve artık çıkacağını da sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...