SturmVogel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Daha doğrusu TRT 4'ü çocuk kanalına dönüştürüyorlar. http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=996876 90ların başına dek yayınladıkları animelerin topu topu %10unu yayınlasınlar, başka bişi istemiyorum. TRTye kaç kere mail attık arşivlerindeki bu tür yapımları yeniden yayınlamayacaklarını söylediler. Umarım karar değiştirmişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 hd nerden yayinlancak yane digiturk mu yoksa su dogani ki mi d hedehodo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Çocuklara anime izletmesinler, yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 marlona katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 bomba dublajlar gelecek demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 hd geçmiyor haberde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 d-cocuk kanalindaki çizgi filmleri hd olarak orda gösterirler en fazla anime olarak yugioh pokemon felan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 iyide abi hd cocuk programi yok ki piyasada animelerde hd deil aten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 forgiver said: hd geçmiyor haberde son paragrafta geçiyor "mümkün olduğunca yüksek çözünürlüklü dijital kameralar kullanacağız" diyerek ben bu alıntıyı millliyet'den yaptım ama bu haber bugünkü Vakit'de de yeralıyordu. Haberde TRT Çocuk'un TRT'nin ilk HD kanalı olacağı yazılmıştı. TRT Çocuk kanalının ismi şu an belirsiz. Yöneticiler isim bulma amaçlı bir seçme başlattılar. Mail yolu ile kendilerine ulaşabilirsiniz. Ben şahsen uzakdoğu animasyonlarını bu kanal üzerinden yeniden yayınlamalrı yönünde istek mesajı yazacğım. @Cons inancıma hakaret var, ünlemine tıkladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 looney tunes>sikko japon çizgifilmleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 abi trt 4 türkiyede neredeyse türk sanat ve halk müziği yayınlayan tek kanal, dedemler falan her gittiğimde onu izliyorlar, neblim böyle içmelik ortamlarda hep o açık oluyo, öğretmenevleri, polisevlerinde de öyle aynen. yazık olur bence. trt 4 trt 1 2 3 ten daha çok izlenio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 dijitürk tarzı çocuk kanalları çok saykodelik oluyor haplanıp izlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 heh aynen roket adam'ın dediği gibi bir durum gözlemledim ben de, diğer kanllardan birini çevirsinler onun yerine. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 şirin baba yine cumaya gitmesin de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Cons said: dijitürk tarzı çocuk kanalları çok saykodelik oluyor haplanıp izlenebilir. Aynen ya, nerde bizim zamanimizda ki disney ve warner cizgi filmleri. Ben kendi cocugumda inanilmaz bir parental control yapmayi planliyorum. O piskopat cizgifilmlerin hicbirini izletmem. Disney'in en pure'lari ile saf bir evlat yetistirmek istiyorum. Belli yastan sonra Looney Tunes'da eklenir. Minimum violence ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 kardeşim öyle bir çocuk olarak yetişmiş ki bunların okulunda dağıtılan garip "ona buna karşı sorumluluklarımız" temalı ufak ödev kağıtlarından "hayvanlara karşı sorumluluklarımız" olana yazdıkları beni çok eğlendirdi: -onlara saldırmamak -boğazlarını kesmemek -kuyruklarını çekmemek -onlardan yahni yapmamak -ayinlerde onları kullanmamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 LathspeLL said: Cons said: dijitürk tarzı çocuk kanalları çok saykodelik oluyor haplanıp izlenebilir. Aynen ya, nerde bizim zamanimizda ki disney ve warner cizgi filmleri. Ben kendi cocugumda inanilmaz bir parental control yapmayi planliyorum. O piskopat cizgifilmlerin hicbirini izletmem. Disney'in en pure'lari ile saf bir evlat yetistirmek istiyorum. Belli yastan sonra Looney Tunes'da eklenir. Minimum violence ftw. direk Clementine ile başla ozaman. hahaha of abi of neydi ya clementine. acaba izlemeseydim nasıl bir insan olurdum çok merak ediyorum. http://www.students.itu.edu.tr/~gemerekliy/index.htm kesin bakın. insan eski günleri özlüyor be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 BonePART said: iyide abi hd cocuk programi yok ki piyasada animelerde hd deil aten HD animeler var bir süredir de FİLMA türü kazmatör firmaların lisansını kiraladıkları animeler HD değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 cogu anime hd deil yok emiyorum ayrica TRT4 NERDEN HD YAYIN YAPCAKMIS biri aciklasin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 bone bi senedir, butun animeleri hd bulabilirsin. Teoride son 3-4 seneın butun animelerinin yüksek cözünürlük dijital olarka da bulabilirsin. Rica etsen hd olarak verirler sana. TRT'nın arşivleri elbet betacamdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 said: ayrica TRT4 NERDEN HD YAYIN YAPCAKMIS biri aciklasin ya kablo şubatta hd yayına geçecek. başta 2 HD kanal olacakmış. tahminim onlardan biri olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 mani said: LathspeLL said: Cons said: dijitürk tarzı çocuk kanalları çok saykodelik oluyor haplanıp izlenebilir. Aynen ya, nerde bizim zamanimizda ki disney ve warner cizgi filmleri. Ben kendi cocugumda inanilmaz bir parental control yapmayi planliyorum. O piskopat cizgifilmlerin hicbirini izletmem. Disney'in en pure'lari ile saf bir evlat yetistirmek istiyorum. Belli yastan sonra Looney Tunes'da eklenir. Minimum violence ftw. direk Clementine ile başla ozaman. hahaha of abi of neydi ya clementine. acaba izlemeseydim nasıl bir insan olurdum çok merak ediyorum. http://www.students.itu.edu.tr/~gemerekliy/index.htm kesin bakın. insan eski günleri özlüyor be. Ya kizcagiz Uzay Serifi'ni eklemeyi unutmus. O cizgi filmi hatirlayan var mi? Uzay kovboyuda olabilir ismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 valla hatırlıyorum öyle birşeyler sanki ama emin değilim. görüntülerini görsem kesim hatırlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 LathspeLL said: mani said: LathspeLL said: Cons said: dijitürk tarzı çocuk kanalları çok saykodelik oluyor haplanıp izlenebilir. Aynen ya, nerde bizim zamanimizda ki disney ve warner cizgi filmleri. Ben kendi cocugumda inanilmaz bir parental control yapmayi planliyorum. O piskopat cizgifilmlerin hicbirini izletmem. Disney'in en pure'lari ile saf bir evlat yetistirmek istiyorum. Belli yastan sonra Looney Tunes'da eklenir. Minimum violence ftw. direk Clementine ile başla ozaman. hahaha of abi of neydi ya clementine. acaba izlemeseydim nasıl bir insan olurdum çok merak ediyorum. http://www.students.itu.edu.tr/~gemerekliy/index.htm kesin bakın. insan eski günleri özlüyor be. Ya kizcagiz Uzay Serifi'ni eklemeyi unutmus. O cizgi filmi hatirlayan var mi? Uzay kovboyuda olabilir ismi. Saber Rider and Star Sheriffs Bu normalde Bismarck adlı bir anime idi, SR&SS ise onun USA için dublajlanıp editlenmiş versiyonu. Japonca dublajlı orjinal versiyonunun DVD seti maalesef hala çıkmış değil ve artık çıkacağını da sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar