aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 bircok foo fighters parcasi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 sexdrugsrocknroll said: ne tarz dinlersen dinle kimi seversen sev arabada dinlencek şarkılar pop yada teknodur. serdar ortaç murat boz tarkan mustafa sandal burak kut demet akalın bengü kenan doğulu hande yener abartmak isteyenler ismail yk bas gaza:D yabancılardan britney,pakito, kop kop en yakın camdan atlıyorsun :) yahu ilk mesajı okumuyor musunuz konsept var belli bi ona göre yazın işte sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Feridün Düzağaç - Düşlerime Kal ilk kez dün gece dinledim saatlerce loop'a aldım, size de öneriyorum "kalbimde bir pişmanlık olma tenimde sıradan bir anı yatağımda ki tükeniş olma düşlerime kal" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 aquila said: bircok foo fighters parcasi olabilir. Geçen MTV Deutschland'da Foo Fighters'ı Nirvana'yla kapıştırıyorlardı. Bu grup bu kadar popüler mi ya? 5 kliplerini izledim programda yayınlanan. Bir tek şu çevik kuvvetin elemanlar çalarken üstlerine yürüdüğü, tam saldırırlarken arkadaki camın patladığı klip güzel ve akılda kalıcıydı. Ki sadece onu hatırlıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Yolculuklarda genelde ambient tarzı iyi buluyorum ben. Çünkü uykuya dalıp arabanın terkedilmiş bir bakır madenine dalışıyla uyanmak artık bir yaşam tarzı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 foo fightersin klipleri eglenceli olur genelde. o klip pretenderin galiba. nirvananin davulcusu dave grohl, zaten foo fightersin vokali+gitari, ayrica uber bi insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 xunn niye uçtu yörüngeye. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 jorn lande nin cogu parcası mesela; Edge of the blade Bless the child Gate of tears Tungur knivur bunlar bol gitar + solo combosuna sahip sarkılardır. ama sadece gaz icin SOAD,prodigy,disturbed dinlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 80'ler yönetir kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 lan harbi okuma sorunu çekiyoruz ciddi ciddi toplum olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 oha söyledim biliyordum ama yazmamışım (ama zaten biliyorsundur şarkıyı); Pantera - 5 Minutes Alone Anselmo'nun hayvani vokali, Dime'ın kesik ve bol riffleri şehir içinde makas yaparken kamyon altına sokmak için birebir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 aquila said: foo fightersin klipleri eglenceli olur genelde. o klip pretenderin galiba. nirvananin davulcusu dave grohl, zaten foo fightersin vokali+gitari, ayrica uber bi insan. uber insan görmesek =d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Bob Dylan - Ome More Cup of Coffee Deep Purple - Soldier of Fortune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 hava yağmurluysa the doors dan riders on the storm der geçerim denemenizi şiddetle tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 ya başlatma gazına riffine efendim. sen direk leonard cohen - waiting for the miracle dinle. beğenmezsen gel, tam şuraya yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 BonePART said: doors - roadhouse blues creed versiyonunu mutlaka edin o da güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Testament - Gathering albümü de farklı tepkimeler yaratacaktır sürücü bünyesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 isteğini okudum ama yinede pop,club,electro,hadi hiç olmadı oldies dinlemeni şiddetle öneriyorum. ha evinde a.engine vardır,aç dinle riffini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Marl0_on said: 80'ler yönetir kanımca. hocamsın Cars - "Drive" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fellantis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 rhcp - road trippin metallica - turn the page özellikle road trippini tek geçerim, akustik gitarlarla çalınan cok tatlı bi yol şarkısı, konusu ise cogu iddianın aksine sadece yakın arkadaslarla yola cıkıp dertlerden kısa süreli uzaklaşmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Alex Gaudino Vs. Nari & Milani Feat. Carl - I'm A DJ (Extended Mix) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Uzun yolda arabada kapi gibi stoner dinlenir, cekiyorsun altina bir mustang 69 fastback, dayiyorsun Kyuss ve benzerlerini, basliyorsun arizona'dan ta colorado'ya kadar. Oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 cok uzun bi yolculuk olmaz o, colorado hemen arizonanin sag ust kosesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Mickey Avalon - My Dick http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=4457122 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 iggy pop - the passenger. toyota reklamında gibi hissedersin kendini gün batımına doğru giderken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar