Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arabada dinlenesi parçalar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sexdrugsrocknroll said:
ne tarz dinlersen dinle kimi seversen sev arabada dinlencek şarkılar pop yada teknodur. serdar ortaç murat boz tarkan mustafa sandal burak kut demet akalın bengü kenan doğulu hande yener abartmak isteyenler ismail yk bas gaza:D

yabancılardan britney,pakito, kop kop

en yakın camdan atlıyorsun :) yahu ilk mesajı okumuyor musunuz konsept var belli bi ona göre yazın işte sdfds.
Mesaj tarihi:
Feridün Düzağaç - Düşlerime Kal

ilk kez dün gece dinledim saatlerce loop'a aldım, size de öneriyorum

"kalbimde bir pişmanlık olma
tenimde sıradan bir anı
yatağımda ki tükeniş olma
düşlerime kal"
Mesaj tarihi:
aquila said:
bircok foo fighters parcasi olabilir.

Geçen MTV Deutschland'da Foo Fighters'ı Nirvana'yla kapıştırıyorlardı. Bu grup bu kadar popüler mi ya?

5 kliplerini izledim programda yayınlanan. Bir tek şu çevik kuvvetin elemanlar çalarken üstlerine yürüdüğü, tam saldırırlarken arkadaki camın patladığı klip güzel ve akılda kalıcıydı. Ki sadece onu hatırlıyorum :P
Mesaj tarihi:
Yolculuklarda genelde ambient tarzı iyi buluyorum ben. Çünkü uykuya dalıp arabanın terkedilmiş bir bakır madenine dalışıyla uyanmak artık bir yaşam tarzı.
Mesaj tarihi:
foo fightersin klipleri eglenceli olur genelde. o klip pretenderin galiba. nirvananin davulcusu dave grohl, zaten foo fightersin vokali+gitari, ayrica uber bi insan.
Mesaj tarihi:
jorn lande nin cogu parcası mesela;
Edge of the blade
Bless the child
Gate of tears
Tungur knivur

bunlar bol gitar + solo combosuna sahip sarkılardır.
ama sadece gaz icin SOAD,prodigy,disturbed dinlenebilir.
Mesaj tarihi:
oha söyledim biliyordum ama yazmamışım (ama zaten biliyorsundur şarkıyı);

Pantera - 5 Minutes Alone

Anselmo'nun hayvani vokali, Dime'ın kesik ve bol riffleri şehir içinde makas yaparken kamyon altına sokmak için birebir.
Mesaj tarihi:
aquila said:
foo fightersin klipleri eglenceli olur genelde. o klip pretenderin galiba. nirvananin davulcusu dave grohl, zaten foo fightersin vokali+gitari, ayrica uber bi insan.

uber insan görmesek =d
Mesaj tarihi:
rhcp - road trippin
metallica - turn the page

özellikle road trippini tek geçerim, akustik gitarlarla çalınan cok tatlı bi yol şarkısı, konusu ise cogu iddianın aksine sadece yakın arkadaslarla yola cıkıp dertlerden kısa süreli uzaklaşmak...
Mesaj tarihi:
Uzun yolda arabada kapi gibi stoner dinlenir, cekiyorsun altina bir mustang 69 fastback, dayiyorsun Kyuss ve benzerlerini, basliyorsun arizona'dan ta colorado'ya kadar. Oh mis.
  • Yeni Oluştur...