Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şuan Oynayanlara Soru : Oyun başlamaya değer mi ?

AnqeR

Öne çıkan mesajlar

Sorum yukardaki gibi... Uzun zamandır Rpg dünyasındayım okuduğum oyun eksilerini okudukca oyundan soğuyorum ama pvp bazlı olması beni çok çekiyor... PvP manyağı olarak...Mesela PvP üzerine olan AoC'uda oynadık ama 80 olduğumuz halde adam gibi bir pvp görmemiştik(gank hariç) şuan bir değişiklikler oldumu bilmiyorum... Bana göre Dx10 ve pvp patch gelmeden ona başlanmaz... Bu WHO içinde geçerlimi???

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim
Sosyal ağlarda paylaş

oyundaki buglar veya eksiklikler seni karakterini oynamaktan alıkoymuyor sadece bazı can sıkıcı durumlar oluşuyor. grafik bugları gibi. rahatsız ettiği oluyor ama çoğununda çözüm yolları oluyor. mount a binmek zone değiştirmek vs gibi.

classlarda bozuk denebilecek kadar bug yok açıkçası. hemen hemen hepsi amaçlandığı şekilde oyundaki rollerini yerine getiriyorlar. AoC daki gibi oyundan soğutacak şekilde çalışmayan ability/spell ler yok.

zaten diğerlerininde dediği gibi PvP seviyorsan devamlı PvP nin içindesin bu oyunda sen istediğin sürece.
Sosyal ağlarda paylaş

Shaklaban said:
nerezinden uyduruyorsunuz bu lagi 1 kere kasmadi oyun oynarsaniz tarihi eser gibi pcle adamalr napsin paraya kiyin alin bi tane .....

1-bn lag var demedim,lagtan yada donanımdan kasıyor oyun dedim,altınada ii bir pc niz yoksa oynamayın bence dedim.
2-konuşma tarzın gerçekten hoş dgl ^^
Sosyal ağlarda paylaş

tek kelime: Başla

ben bi sürü mmorpg oynadım. Hiç biri gelip de ultimanın yerini tutar diyemedim. Gerçi bu da farklı hani o dostluklar arkadaşlıklar ayrıydı. Pepeleğin bile temelleri uo'dan atıldı.

Ama yani oynarken Ultima'dan çok eğlendiğim tek oyun budur heralde. ya da ultima kadar. (ulan ihanet de edemiyorum bak)
Sosyal ağlarda paylaş

Shaklaban said:
nerezinden uyduruyorsunuz bu lagi 1 kere kasmadi oyun oynarsaniz tarihi eser gibi pcle adamalr napsin paraya kiyin alin bi tane .....

çok bilinçsiz laf olmuş..

zira war'un en büyük eksiği programatik açıdan çok problemli olması.. misal oyun gereğinden fazla donanım gereksinimine sahip ve bilgisayara gereksiz yük bindiriyor. yani çok stabil yapamamışlar. orda problem donanımdan çok, oyunun gereksiz kaynak tüketimi.. saçma sapan uyumsuzluk hataları verebiliyor, crash olabiliyor vs. vs.. bu tarz problemlerle ilgili bir sürü topic bulabilirsiniz çeşitli forumlarda.

öte yandan..

oyun içi dinamikler süper. gerçekten eğlenceli bir oyun. pişman olacağını sanmam. oynaması zevkli olduğu için eksilerini görmezden gelebiliyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...