AnqeR Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Sorum yukardaki gibi... Uzun zamandır Rpg dünyasındayım okuduğum oyun eksilerini okudukca oyundan soğuyorum ama pvp bazlı olması beni çok çekiyor... PvP manyağı olarak...Mesela PvP üzerine olan AoC'uda oynadık ama 80 olduğumuz halde adam gibi bir pvp görmemiştik(gank hariç) şuan bir değişiklikler oldumu bilmiyorum... Bana göre Dx10 ve pvp patch gelmeden ona başlanmaz... Bu WHO içinde geçerlimi??? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 bu oyun eksikleri olmasına rağmen aoc deki gibi major eksiklikler içermiyor sistematikleri oldukça güçlü ve güzel. Bence hiç vakit kaybetme başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 sorgusuz sualsiz gir... kafanla gir olaya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 pvp meraklısı isen kesinlikle evet, lvl 1'de pvp'ye başlıyorsun burada. lvl alma ve para kazanmak gene pvp'den, pve quest neredeyse hiç yapmadım henüz ben rank 27'ye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 oyundaki buglar veya eksiklikler seni karakterini oynamaktan alıkoymuyor sadece bazı can sıkıcı durumlar oluşuyor. grafik bugları gibi. rahatsız ettiği oluyor ama çoğununda çözüm yolları oluyor. mount a binmek zone değiştirmek vs gibi. classlarda bozuk denebilecek kadar bug yok açıkçası. hemen hemen hepsi amaçlandığı şekilde oyundaki rollerini yerine getiriyorlar. AoC daki gibi oyundan soğutacak şekilde çalışmayan ability/spell ler yok. zaten diğerlerininde dediği gibi PvP seviyorsan devamlı PvP nin içindesin bu oyunda sen istediğin sürece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnqeR Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 teşekkürler kardeşler AoC'a kimseyi dinlemeden atıldım ama 80 olunca ortada sap gibi kaldım... aynı olay burda da başıma gelebilir diye çekiniyordum :) Yardımlarınız için çok teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 bence başlama,ben kasılmadan geçen bir mekan hatırlamıyorum,ya lag yada donanımla ilgili,ortalama bir pc ye sahipsen asla başlama hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 nerezinden uyduruyorsunuz bu lagi 1 kere kasmadi oyun oynarsaniz tarihi eser gibi pcle adamalr napsin paraya kiyin alin bi tane ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Shaklaban said: oynarsaniz tarihi eser gibi pcle adamalr napsin paraya kiyin alin bi tane ..... Herkes parasal açıdan senin kadar rahat olmayabilir, üslubuna dikkat et biraz lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Shaklaban said: nerezinden uyduruyorsunuz bu lagi 1 kere kasmadi oyun oynarsaniz tarihi eser gibi pcle adamalr napsin paraya kiyin alin bi tane ..... 1-bn lag var demedim,lagtan yada donanımdan kasıyor oyun dedim,altınada ii bir pc niz yoksa oynamayın bence dedim. 2-konuşma tarzın gerçekten hoş dgl ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 tek kelime: Başla ben bi sürü mmorpg oynadım. Hiç biri gelip de ultimanın yerini tutar diyemedim. Gerçi bu da farklı hani o dostluklar arkadaşlıklar ayrıydı. Pepeleğin bile temelleri uo'dan atıldı. Ama yani oynarken Ultima'dan çok eğlendiğim tek oyun budur heralde. ya da ultima kadar. (ulan ihanet de edemiyorum bak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 şuan oynamıyorum ama. değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 ben ondan daha çok eğlendim, ilk gözağrısı olması nedeniyle ayrı bir yeri var ama söylemekten çekinmem doğrusu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 daoc>pre trammel uo>war>...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 alpg said: Ama yani oynarken Ultima'dan çok eğlendiğim tek oyun budur heralde. ya da ultima kadar. (ulan ihanet de edemiyorum bak) kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Shaklaban said: nerezinden uyduruyorsunuz bu lagi 1 kere kasmadi oyun oynarsaniz tarihi eser gibi pcle adamalr napsin paraya kiyin alin bi tane ..... çok bilinçsiz laf olmuş.. zira war'un en büyük eksiği programatik açıdan çok problemli olması.. misal oyun gereğinden fazla donanım gereksinimine sahip ve bilgisayara gereksiz yük bindiriyor. yani çok stabil yapamamışlar. orda problem donanımdan çok, oyunun gereksiz kaynak tüketimi.. saçma sapan uyumsuzluk hataları verebiliyor, crash olabiliyor vs. vs.. bu tarz problemlerle ilgili bir sürü topic bulabilirsiniz çeşitli forumlarda. öte yandan.. oyun içi dinamikler süper. gerçekten eğlenceli bir oyun. pişman olacağını sanmam. oynaması zevkli olduğu için eksilerini görmezden gelebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
do9uz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 level atlarken eglenmek istiyorsan kesinlikle su an en iyi secenek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Biz oynuyoruz mutluyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Gözün kapalı değer az vaktin varsa bile o vakitde eğleniyorsun :) Gidip grind for win yapmıyorsun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 bana gore eglencelik bir mmo ve pvp si baya zevkli bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 LvLlarken ciddi ciddi PvP yapma keyfini yaşatıyor. 40 olunca nasıl olur bir fikrim yok ama 40a kadar sıkılmadan oyananılacağı kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 40 dan sonra bide 80 e kadar renown rank kasmak var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Yok artık, renown 80 kasılarak olucak iş değil... zamanla kendi kendine oynadıkça olsun. Abartmayalım isterseniz =P Kesinlikle ve çok rahatlıkla tavsiye edilebilcek bir oyun. Başlayan pişman olmaz diye düşünüyorum bende... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 sadece pvp yapmayı seviyorsan başla sevmiyorsan hiç yaklaşma bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar