Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

özcaine

Öne çıkan mesajlar

Aslında bu gün ,aylar öncesinden belli olan demoyu bu kadar bekletmeleri ve videoyu ignde yayınlamalarına sinirlendim.Ama izlerken unuttum tabi bunların hepsini.Birçoğu Almanyada gamescomda meşgul bile olsa kalanlar daha fazla özen gösterebilirlerdi.Neyse yarın, öbür gün HD çıkar.Öyle daha çok ayrıntı görebiliriz.Önceki videoları da HD izledim ve inanılmaz farklı oluyor.
Bir de şu blog sitesini takip edin(şimdiye kadar açık ara bütün bloglardan iyiler) bir kaç saate videoyu sahne sahne incelemeye alacaklar.Ben belki uyurum onlar yapana kadar.
http://darthhater.com/
Sosyal ağlarda paylaş

Sizi bilmem ama son Walkthrough videolarından sonra benim oyun hakkındaki görüşlerim iyice pozitifleşti. Güzel animasyonlar, muhteşem grafikler ( neydi o BH dışarı çıktığındaki Hutta manzarası öyle ? ) sade ve çok kompleks olmayan oyun yapısı ( ikna oldum artık, SWG usulü template sistemi ancak 10 - 15 sene sonra nostalji amaçlı bir oyun firması tarafından falan yapılacak ) ve başarı ile yansıtılmış Star Wars atmosferi.
Sosyal ağlarda paylaş

Sufi said:

draedan said:

frf i kursana yine sufi, topla yine herkesi, bir guzel dalalim birbirimize oyun izin verirse.

tunch da demiş frf duruyor da hepimiz kocadık:(

işin doğrusu bağlantıyı koparmayan üyelerin hemen hepsi swtor'a başlar sanırım. oyunun durumuna göre tutunur muyuz yoksa aocdeki gibi 2 ayda toplar mıyız tası tarağı bilemiyorum.

Bizi birleştiren SW idi, tekrar toparlanışımız da umarım bir SW oyununda olur =)
Sosyal ağlarda paylaş

daha bisi gostermediler, allah askina. su anda 2 kisi nasil bir quest - instance beraber oynarlar onu gorduk. Ayrica starter area yi gorduk.

daha henuz, ne bir full grup encounter ne de raid encounter ne de craft vs hicbirseyden bahsetmediler ki FAIL diyelim ya da yok guzel degil diyelim, birakin bir anlatsinlar boyle boyle raid yapicaz boyle boyle mmo yanlari olacak deseler de beyenmesek ok.
Sosyal ağlarda paylaş

bu dallas amcam mmo camiasının en nefret edilen adamı forumlarda sadece buna hakaret etmek için açılan konular var, kendisi swg nin içine sıçtıktan sonra sony tarafından kovulmuş bir fert.Bu arkadaş aynı zamanda craft yapmak hiç heroic değil bizim oyunumuzda herşey heroic olacak deyip oyundan craftı kaldıran arkadaş (daha sonra kendi dev team inin baskısı sonucu 1 dev i craft a ayırmaya lütfetti)

Bunların üstüne sen kalkıp heroic combat heroic class diye wow un warrior ını kopyalayıp önüme koyarsan üzgünüm ama ben fail de değil EPIC FAIL i yapıştırırım
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.swtor-station.com/index.php?p=news&area=1&newsid=167&name=bye-gamescomhello-housing

Koca mikrofonlu alman arkadaşdan bir güzel haber daha.Her ne kadar kesin olmasa da son gün demo videosunu izlerken ; sadece pvp, auction houses, craftingden bahsetmemişler;listede housingi de duymuşlar.
Dediğim gibi daha kesinleşmemiş olmasına rağmen old republicde de bir ev sahibi olma ihtimalimiz var.
Sosyal ağlarda paylaş

bu oyunun başarılı olmasını kimse ben ve kanuniden fazla isteyemez artık fantasy mmolardan okadar baydık ki ruhumuzu şeytana satıcaz yakında

amma velakin olmamış kardeşim olmamış tarihin en büyük dev team mi en büyük bütçesi , hero engine gibi sanat harikası bir motor ve eldeki bu mu yani.

Bazı arkadaşlar aion için bunda yeni birşey yok bildik şeyler diyor haklılar ama aionun zaten böyle bir iddası yok öte yandan bu adamlar durmadan öyle yapacaz böyle yapacaz herşeyimiz heroic olacak vs dolayısıyla benim için bu kabul edilebilir değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...