Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Zamanimizdaki tum arabalarda fordun urettigi ilk arabanin kotu modifikasyonlari zaten , okuyan bilmeyen biriside uo yu bir halt sanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 hahaha,neyse yazdım yazdım sildim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Kanuni said: Zamanimizdaki tum arabalarda fordun urettigi ilk arabanin kotu modifikasyonlari zaten , okuyan bilmeyen biriside uo yu bir halt sanacak. emin ol o dönemde o forda binmek şimdi ki harkulade gelişmiş arabalara binmekten çok daha fazlasını ifade ediyordur kullanıcılara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 cengizhan üzerinden bir sayfa geyik döndü nerdesin cengizciğim , çınlamıyor mu kulakların? kampanya başlatıcam yakında , gereksiz ve sebepsiz yere cengihanı paticikten uzaklaştırma kampanyası. database harcıyor herif. işin kötüsü fake falan da olduğunu sanmıyorum yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 O donemdeki kullanici kalmadi artik, neyi kimle kiyasliyorsun ? O zaman 100k kisi oyuncu vardi simdi milyonlar ve bu milyonlar uo ile olmadi , gelisen diger oyunlarla oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nnp Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Kanuni said: Zamanimizdaki tum arabalarda fordun urettigi ilk arabanin kotu modifikasyonlari zaten , okuyan bilmeyen biriside uo yu bir halt sanacak. uo tekerleğin icadıdır çok daha önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 bildiginiz ve oynadiginiz ilk mmoyu uo sanip bu sekilde yazarsaniz pek bir sey tartisamayiz. buradan simdi bende cikip uo dan once massively mudlar vardi ardindan ilk grafik tabanli mmo meridian 59 cikti onun ardindan bir cok baska mmo cikti ama tabii haberimiz yok , hepsi amerikada oynaniyordu veya bizim o zamanlar netimiz dahi yoktu. sizler simdi ilk mmonuz uo oldugu icin mmolarin atasi oydu, su buydu diyip duruyorsunuz. meridian oynayan amerikaliya gore de ilk mmosu ve mmolarin atasi meridiandir. ya da mudlarla oynayanlara bakarsaniz ilk tekerlek onlarin oynadiklaridir. lutfen su ilk mmo oyunun size hissettirdiklerini unutup daha notr yorumlar yapin. su anda ilk mmosu wow olan birisi icin hayatinin sonuna kadar wow un hissettirdikleri ve guzelligi asla bir baska oyun tarafindan silinemeyecek. ilk ask gibi bir seydir bu. istediginiz kadar uo diyin wow veya bir baska gelismis mmoyu ilk kez oynayan birisi icin ilk girdigi arkadaslik ortami ve mmo su degismez bir birincidir cunku ilk kez deneyimledigi degisik bir oyun turudur. tekerlekde hala orada duruyor gidin binin cok istiyorsaniz uzerine. kaynak : http://en.wikipedia.org/wiki/MMORPG altta history kismini inceleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nnp Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 uo niçin tekerlek dedim ilk tattığım mmo olduğu için değil uo da o tekerlekle ister at arabası yapıyordun, ister bisiklet, istersen de araba. bütün oyun hayatını şehirlerde hırsızlık yaparak bile geçirebilirdin ya da canın sıkılınca tekne alıp denizciliğe başlayabilirdin. sonuçta ondan sonra çıkan mmolar hep lineer bir çizgide ilerleyen oyunlar oldu örneğin wow da ne kadar kasarsan kas oyunun belirlediği kalıp içinde gelişmek zorundasın. bunları yazmam gidip wow oynamama ya da başka yeni bir mmo oynamama engel olmasa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 iyide bir ustte yazdigin uo tekerlegin icadidir daha onemli yazisini ben simdi nasil ikinci yazdigin yazi gibi anlayabilirim ki ? uo nun icindeki serbestlik vs benim icinde onemli idi ama o serbestlik bir oyunun muhtesem olmasi icin yeterli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 boşuna yapıyorsunuz bukadar geyiği UO son derece overrated bir oyun ve neyazık ki bu yurdumdaki freeshard hadisesinden kaynaklanıyor yurtdışında ben bir tane uo diyen adam görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nnp Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mighty_THoR said: boşuna yapıyorsunuz bukadar geyiği UO son derece overrated bir oyun ve neyazık ki bu yurdumdaki freeshard hadisesinden kaynaklanıyor yurtdışında ben bir tane uo diyen adam görmedim tabi o free shardların emulatörlerini de biz yazdık zaten uo hastası olduğumuz için. konu uo değil daha fazla mesaj yazmayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 yahu UO UO denmesinin tek sebebi , skill based olması. "herşeyi yapabiliyoruz yihuuu" olmasının tek sebebi de , temelinin gayet basit ve herşeye olanak tanıması. "tık tık tık" adam peşinden koşmacalı bir combattan bahsediyosunuz sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 *ışın kılıcı efekti* Fark var! *Force push all* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 UO'yu mmorpg'nin babası ve ilki olarak görülmesinin sebebi,insanlara ondan önce ve sonra bir daha bir benzeri olmayacak şekilde geniş bir dünya sağlamış olması. Aklınıza gelebilecek herşeyi yapabildiğiniz bir oyun daha yapılmadı,yapılamayacak gibi de,SWG'nin Pre-Cu versiyonu buna çok yaklaştı hatta düzgün bir firmanın elinde olsaydı bugün piyasa belki WOW'un eline düşmezdi fakat olmadı. UO zordu,beceremezdi herkes,2D o yüzden çekici gelmez sevilmez anlarız ama oyunun içeriği söz konusu olduğunda UO'ya laf eden adam,bu işten anlamıyordur kusura bakmayın.İçerik bakımından şu forumda laf edilmeyecek 5-6 oyun çıkarsak,biri tartışmasız UO olur. Ha gün gelir hepsinin çağı biter,oynanmaz ve eski gelir.UO'yu bende artık oynamıyorum ve zorlasalarda oynamam artık fakat oyun iyi,yapmayın. Neyse konu UO vs. ALL değil :) Herşeyi de WOW'la karşılaştırmayın.Blizzard'ın kusursuz kampanyaları ve ilgili ekibi olmasaydı WOW bu kadar sükse etmezdi eminim,yoksa bazı başarılı yanları dışında aslında çok eksik bir oyun WOW bence,ha derseniz oynadım uzun süre bende asdfsad Bioware özgün bir firma,kötü bir iş çıkaracaklarını sanmıyorum.Her şekilde güvenirim her işlerine,bugün Star Wars tabanlı bir mmorpg değilde başka konuya ship bir oyun çıkarıyor olsalardı yine her şekilde oynardım.İyi olur kötü olur belli olmaz,çıkınca görürüz.O zamana kadar kimsenin herhangi bir oyunla karşılaştırmaya hakkı yok bu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 küstüm ben bütün mmo firmalarına. benim beklentilerime yakın bi oyunun çıkma ihtimalini vaki görmüyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 darkrider, uo yu oynayan insanlar icin gecerli olan hislerini tum oyun ve mmo dunyasina yayamaz ve genelleyemezsin. ornegin ben ilk mmo'm olarak everquest 1 oynadim, ardindan 2 sene sonra uo denedim , resmen kicimla guldum bumuymus uo dedim biraktim. bir oyunun free shardlar sayesinde ulkemizde populerliginin artmasinida unutmayin. mightynin dedigi gibi ben de bilmem yabancilardan uo uo uo diyen fazlaca. tunchun dedigi de o an hissetiklerim gibi, aynen tiktiktik pitpitpit seklinde ilerleyen sacma sapan bir sey gelmisti everquest 1 den sonra. hele oyunu oynayan communityi gorunce dedim bu ne, kahve ahalisi burada okey yerine uo oynuyor oldu. sizlerin hisleri ve uo nun gecmiste sizlere yasattiklari sizleri bagliyor ve gunumuz oyunlari ile uo yu kiyaslamak kadar hatali bir nokta da yok zaten. her oyun kendi icerigi ve vermek istedikleri ile kiyaslanmali bana gore ve bu yuzden de uo , everquest veya herhangi bir oyunun bizler uzerindeki etkisini silmek ve ona gore yargilamak zorundayiz. bana soracak olursaniz icten hislerim her zaman everquest 1 der. cunku o oyunu ilk oynadigimda benim namessar ve diger arkadaslarla levellemem, onlarin yardimi, ilk raidlerim, guild kurusum vs ele alindiginda degil uo su ana dek oynadigim hic bir oyun onun yerini tutamaz. ama mantigimla dusundugumde bu sekilde degil bence. sonucta yeni cikan oyunlar bize uo dan daha cok sey verecegiz , aha size deli gibi sandbox oyun demiyorlar ki, her birinin icerigi , oyunu ve hikayeyi ele alisi farkli. benim anlatmak istedigimde bu zaten. ama her oyuna bu paticik forumunda (yanilmiyorsan uo forumu olarak basladi burasi ya da genel yayilma sebebi bu oyundu.. emin degilim ama) uo dan kotu muamelesi yapmak cok agir ve hatali elestri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Yeni Video yayınlandı. Eğer ciddi anlamda oyun şu aşamada ise 2010 sonuna anca yetişir.... http://www.youtube.com/watch?v=_63rTxISXP8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Eğer bu aşamada olsaydı 2014te falan çıkardı, zaten bu vidyoyu da göstermezlerdi. Oyunun grafikleri hoşuma gitti, story driven story driven diye ısrar etmeseler bide lorelol olmasa keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Grafikler güzelmiş, herhalde benim için son mmo olacak, o da 2010 gibi çıkarsa. Daha geç bir süreyi beklemek bayar, bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 ben sanmiyorum bu kadar kisa bir surede cikacagini, sonucta duyurali uzun sure olmadi ve bu bir MMORPG. bioware, EA ve funcom'dan dersleri almistir diye dusunuyorum, adam gibi hale getirmeden cikarmazlar ve bioware bug'lari ile unludur biliyorsunuz 40 sene bekletirler bi de hatali cikarirlar ayrica bir de bunun icin ugrasacaklarini varsayarsak... umutlu degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 grafikleri o kadar muhteşem değil.en azından age of conan gibi değil.çok uzun süreceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 2 ay önce verdiğim beyanatı tekrarlıyorum 2010 Q3-4 E3 de betayı açıklamazlarda Q4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Atmosfer güzel (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Sith olmak istiyorum. Assassin olmak istiyorum. Imperial March eşliğinde kasıla kasıla yürümek istiyorum. Death to the Republic diyip Senatör öldürme questleri yapmak istiyorum. http://www.youtube.com/watch?v=-bzWSJG93P8 http://www.youtube.com/watch?v=Ptwxapn2b3I Aslında Kyle Katarn ve Mace Windu gibi bir jedi oynamak da zevkli olurdu da, öyle bir tadı elde edebileceğimizi pek sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 kyle katarn ne abi off. mace windu diyip yanına onu koyma plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar