Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gangren said:

hiç healing dönmedi grupta veya anlatmak istemedi abi :p

Level 10'dan sonra AC'ler secilince geliyor olmasi lazm healing spellerin, o dungeon muhtemelen healersiz yapilmak uzere dizayn edilmistir.
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

http://www.youtube.com/watch?v=1GhCEKFgNWI

camdan bakınca karşıdaki uzay gemisi çok dadlu duruyo

bunu daha önce vermişlerdi değil mi ? ilk gameplay videolarındandı diye hatırlıyorum. extended version olmuş.
Mesaj tarihi:
çok önemli değil zaten de, ben republic diye hatırlıyorum. hatta trooper'ın ranged tank olacağı lafı geçmişti de baya konuşulmuştu falan.

bu arada ara video çok iyiydi grup dark side seçeneğini seçtiğinde. müzikler falan şahane olmuş.
Mesaj tarihi:
ahah videoda osuruktan bir quest ve saldirip kesip duran 4 kisi var, ama anlatan arkadas sanki bambaska bir sey anlatiyor, bilmemne sunu yapiyor nicely done, jedi sunu oldurdu well done, ooo uuu, ya bi iktir git, kiytiriktan bir grup olayini nasil anlatiyorsun .. bi bok yok olayin butununde :)
Mesaj tarihi:
axedice said:

Ya oyunu madem mmo değil de düz multiplayer yapıyorlar, bari zorluk seçeneği de koysunlar. Arkadaşlarla dungeon yaparken dümdüz gitmesek.

dedi ilk bossta bombalardan kaçamayıp ölecek olan adam
Mesaj tarihi:
anlatandan dem vurdum ben zaten farkindaysan, birde neden her olumsuz yoruma moderatorler olarak karsilik verme zorunda hissediyorsunuz ? oyunun sizinle alakasi yok ki, sizler bu bolumu modere edeceksiniz ve bize hizmet edeceksiniz, bizde sizlerin genel forum kurallari dahilinde koydugunuz kufursuz, bilincli muhabbeti gerceklestirecegiz :) her acilan begenmediginiz konuyu kapatmak, her olumsuz elestiriye karsi cevap vermek zorunda degilsiniz ki ? tek bir konuda salak sacma binlerce sey tartismaya calisiyoruz, acilan ya da acilmaya calisan her konu kitleniyor, acilmis ve izin verilmis konu 1 ay sonra ne oldugu ile ilgili bir konu, sith misiniz nesiniz :)
Mesaj tarihi:
Bu kadar övüp göklere çıkardıkları oyunun tam anlamıyla bir başarısızlık abidesi olduğunu kabul etmek ve tükürdüklerini yalamak istemediklerinden birer fanatik gibi oyunu savunarak, ve tartışma farklı yönlere kayarsa oyunun olumsuz yönleri daha rahat ortaya çıkar düşüncesiyle yeni açılan konuları kitleyerek, bu saçma unmassively multiplayer tecrübesini sanki Mehdi'nin gelişi gibi bize pazarlamaya çalışıyorlar.

Yeter artık. Anladınız mı YETEEEEER!

http://theuniblog.evilspacerobot.com/wp-content/uploads/2011/07/f0swtw.gif

ps : gife tıklarsanız etkisi artıyormuş
Mesaj tarihi:
abi adam haklı ama acaip bi anlatıştı o işte trooper aklını alırım skilliyle mobun ilgisini kendi üzerine çekerken bunu fırsat bilen grubun diğer üyeleri hışımla mobun arkasından saldırıp onu öldürüolar çok güzel hareket fln :D gülmüştüm baya yani dinlerken olayı

bide şu videonun sith versiyonunu görmek istiorm asıl republic kısmı bu konuşmalarda daha temkinli yaklaşıolar fln sith kısmısı alayına gider yapınca ne oluo onu merak ediorm ben asıl :D
  • Yeni Oluştur...