Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 hiç healing dönmedi grupta veya anlatmak istemedi abi :p
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 healing gerekmeyecek dendi çoğu durumda akıllı oynarsan
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Sparkcaster said: abi oyunda 5 tane ırk yok, bütün gördüğünüz bildiğiniz hatta bilmediğiniz ırkları oyuna eklemişler, sadece playable değil Aaahahahahaha
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 bu consularların çift ağızlı kılıcı yokmuydu ya
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Gangren said: hiç healing dönmedi grupta veya anlatmak istemedi abi :p Level 10'dan sonra AC'ler secilince geliyor olmasi lazm healing spellerin, o dungeon muhtemelen healersiz yapilmak uzere dizayn edilmistir.
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Sparkcaster said: http://www.youtube.com/watch?v=1GhCEKFgNWI camdan bakınca karşıdaki uzay gemisi çok dadlu duruyo bunu daha önce vermişlerdi değil mi ? ilk gameplay videolarındandı diye hatırlıyorum. extended version olmuş.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 black talondu önceden verdikleri gemi içinde geçen ve sithdi galiba o videodakiler
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 çok önemli değil zaten de, ben republic diye hatırlıyorum. hatta trooper'ın ranged tank olacağı lafı geçmişti de baya konuşulmuştu falan. bu arada ara video çok iyiydi grup dark side seçeneğini seçtiğinde. müzikler falan şahane olmuş.
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 video ne tatlıymış.ilk dakikalarda ölücez diye atarlanan elemanda player mı yoksa npc mi? :D
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Ya oyunu madem mmo değil de düz multiplayer yapıyorlar, bari zorluk seçeneği de koysunlar. Arkadaşlarla dungeon yaparken dümdüz gitmesek.
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 ahah videoda osuruktan bir quest ve saldirip kesip duran 4 kisi var, ama anlatan arkadas sanki bambaska bir sey anlatiyor, bilmemne sunu yapiyor nicely done, jedi sunu oldurdu well done, ooo uuu, ya bi iktir git, kiytiriktan bir grup olayini nasil anlatiyorsun .. bi bok yok olayin butununde :)
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 bugüne kadar oynadığın mmoların hangisinde bi olay vardı
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 axedice said: Ya oyunu madem mmo değil de düz multiplayer yapıyorlar, bari zorluk seçeneği de koysunlar. Arkadaşlarla dungeon yaparken dümdüz gitmesek. dedi ilk bossta bombalardan kaçamayıp ölecek olan adam
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 anlatandan dem vurdum ben zaten farkindaysan, birde neden her olumsuz yoruma moderatorler olarak karsilik verme zorunda hissediyorsunuz ? oyunun sizinle alakasi yok ki, sizler bu bolumu modere edeceksiniz ve bize hizmet edeceksiniz, bizde sizlerin genel forum kurallari dahilinde koydugunuz kufursuz, bilincli muhabbeti gerceklestirecegiz :) her acilan begenmediginiz konuyu kapatmak, her olumsuz elestiriye karsi cevap vermek zorunda degilsiniz ki ? tek bir konuda salak sacma binlerce sey tartismaya calisiyoruz, acilan ya da acilmaya calisan her konu kitleniyor, acilmis ve izin verilmis konu 1 ay sonra ne oldugu ile ilgili bir konu, sith misiniz nesiniz :)
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 yapım böyle, ayrıca adam ballandıra ballandıra anlatçak tabi
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Bu kadar övüp göklere çıkardıkları oyunun tam anlamıyla bir başarısızlık abidesi olduğunu kabul etmek ve tükürdüklerini yalamak istemediklerinden birer fanatik gibi oyunu savunarak, ve tartışma farklı yönlere kayarsa oyunun olumsuz yönleri daha rahat ortaya çıkar düşüncesiyle yeni açılan konuları kitleyerek, bu saçma unmassively multiplayer tecrübesini sanki Mehdi'nin gelişi gibi bize pazarlamaya çalışıyorlar. Yeter artık. Anladınız mı YETEEEEER! http://theuniblog.evilspacerobot.com/wp-content/uploads/2011/07/f0swtw.gif ps : gife tıklarsanız etkisi artıyormuş
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 abi oyun eleştirenler o kadar kötü argümanlarla geliyorlar ki direkt olarak fanboy mode on oluyor
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Raidlerde difficulty settinglerin olucagi aciklandi bu arada
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Easy Consoletard Biowhorefan olacakmış zorluk dereceleri.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 lol eğer ithorianla twilek öpüşemeyecek diye eklenmediyse iade ediyim hiç kasmadan öyle şey mi olur
kopernik Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 abi adam haklı ama acaip bi anlatıştı o işte trooper aklını alırım skilliyle mobun ilgisini kendi üzerine çekerken bunu fırsat bilen grubun diğer üyeleri hışımla mobun arkasından saldırıp onu öldürüolar çok güzel hareket fln :D gülmüştüm baya yani dinlerken olayı bide şu videonun sith versiyonunu görmek istiorm asıl republic kısmı bu konuşmalarda daha temkinli yaklaşıolar fln sith kısmısı alayına gider yapınca ne oluo onu merak ediorm ben asıl :D
Öne çıkan mesajlar