Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beyler detaylı olarak takip eden varsa, pvpsi-pvmsi falan nasıl olacak kısa özetleyebiecek var mı ^^ yani ben hala ultima oynayan bir adamım mesela diğer devasa onlinedakiler gibi 2 taraf olacak questler yapılacak skill kasılacak falan şeklinde mi olacak, pvpsi falan nasıl olur anlatabilecek var mı.
Mesaj tarihi:
team up for epic fail daha uygun gelecek gibime geliyor. kotor serisini severim, ama yinede oyunun episode 4 zamanında yada biraz daha öncesinde başlamasını tercih ederdim, sonra expansion olarak episode 5 - 6 falan çıkardı hoth, bespin, endor falan açılırdı gibi. ama oyunun geçtiği zaman dilimi ne olursa olsun gördüklerim oynanabilirlik açısından pek ümit vermedi halen. jedilara sithlere neden zırh giydirirler anlamam gider.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Çıkış tarihi için "tahmini" olarak da olsa şöyle bişi buldum ne kadar doğru bilmiyorum.

31 Mart diyorlar:

http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=258996

Bana biraz yalan geldi, daha beta meta da var işin içinde
Mesaj tarihi:
dostum forumda geyik vardı 31 martta oyun çıkacak diye adamlarda açıklama yaptılar o zaman 31 mart mali takvim bitişinden sonra süreceğiz oyunu diye, olay bu.
Mesaj tarihi:
Snake said:

isminde "star wars" olmasa apbnin kapatılma rekorunu kırar dicem ama kırdırmaz fanboylar.

APB kapatılmadı, Release tarihinin geç olmasından dolayı firma dayanamadı iflas etti.( Ayrıca APB yeniden açılıyor. Şu an betada )

Bioware'in iflas edeceğini de sanmıyorum.

Ahanda yeni Bounty Hunter Videosu
Mesaj tarihi:
Video kötü falan da bence bu oyun sırf RP için bile oynanır ya. Ha bir ay oynanır, iki ay oynanır ama oynanır. Ne kadar eğlendirirse işte ...

En azından bir voice databesini görmüş, duymuş oluruz. Yanımıza kâr kalır asdf
  • Yeni Oluştur...