Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya uygulaması? Teklif etmek kolay. Misal bak ediyorum. Gökhan benimle evlenir misin? Ama uygulamaya gelecek olsak bi vazcayarım, teknik kısıtları öne sürerim.

Dipnot geçmek isterim tam evlenilecek adamsın gökhan.
Mesaj tarihi:
instance olarak grupla katildiginiz size ozel alanlari ilk ben everquest 1 de lost dungeon of norrathmi ne karin agrisi ise orada oynamistim. expansion ismi hatali olabilir ama belli bir alanda toplanip grup kurup kosturup bize ozel instance alana giriyorduk.
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

instance olarak grupla katildiginiz size ozel alanlari ilk ben everquest 1 de lost dungeon of norrathmi ne karin agrisi ise orada oynamistim. expansion ismi hatali olabilir ama belli bir alanda toplanip grup kurup kosturup bize ozel instance alana giriyorduk.

benim bildiim işte blizzard introduce etmişti bu instance sistemini, sonra daha wow cıkmadan yapan firmalar oldu.

ha wowdan önce de muhtemelen vardı instance sistemine cok benzerleri o uo da bahsedilen konu vs. gibi ama dediğim gibi bunu en "böyle olmalı" haliyle sunan blizzard

yani sey gibi düsünün leonardo da kanatlı bişeyler yapmış cizmiş deney yapmış. hezarfen var uçmuş vs denio, roketi yapanlar var ama ilk uçan ve uçağı keşfeden insan başka biri.

neyi nası yaptığından ziyade neyi olması gibi yaptığın önemli burda :P

phasing sistemi mesela age of conan da da var ilk tortage questlerinde ama ota boka loading yaptırıp, işte gece olsunmu gündüz olsunmu diye sorarak yaptırırsan phasing'in estetikliği kalmıyor. wow onu da güzelce kotarıp olması gerektiği gibi yaptığı icin diorum wow bunu ilk yapan oyun.
Mesaj tarihi:
bana ldon demeyin depreşiyorum

ldon şuandaki bütün instance sistemlerinden öte birşey,herşeyden önce hard mode normal mode hadisesinin ilk çıkışı ama en önemlisi ldon da dungeonlar bugün en kallavi wow raidinden kat kat zor ve zamana karşı yapılıyordu zaman bitimeden bitiremezseniz fail oluyordunuz.Bunun yanında dungeonların ladder ı vardı kaç kere başarılı oldunuz kaç kere fail oldunuz hangi mode da ne kestiniz vs bu bilgiler ışığında ladder da sıra atlıyordunuz ve millet bir sıra üste çıkmak için kendini paralıyordu.Ben ilk kez fail olduğumda feci üzülmüştüm,hayalim x/0 ratio tutturmaktı :) kısmet değilmiş
Mesaj tarihi:
scorch sana katiliyorum bir seyleri ilk yapmak cokda onemli degil muhim olan nasil gelistirdigin herseyi nasil bir butunde bir araya getirebildigin, dunyada bu isi en iyi beceren wow, yok birinin grafigi birinin sesi, digerinin craftingi, onun raid zonu degil mesele, muhim olan butun olmak, communitysi ile, yapilan addonlarla, fan karikaturleri , fan videolari , guidelari, oynanabilirligi, herseyiyle bambaska bir kultur olusturdu wow, bir urun degil bir pazardir wow bu bile basli basina su anki tum mmolardan ayri tutuyor wowu benim gozumde, keske swtoru blizz yapsa kimse bir tek ses etmez herhalde burada, ama konu wow olunca yillardir oynadigimiz devamli geri donup tekrar tekrar ele aldigimiz oyun yerden yere vuruluyor ama kimsede cikip aha budur bu daha guzel wowdan diyemiyor. komedi suruyor yani.

lanetlendik esasinda wow yuzunden yoksa diger ortalama oyunlari su anda oynuyor olurduk. herseye burun kivirip 1-2 ay sonra kenara atmazdik.
Mesaj tarihi:
valla uo'nun teklifini falan bilmem de ilk instanced dungeon olayıyla 1998'de üyesi olup 1 sene kadar oynadığım realm online'da karşılaşmıştım. kişi tek girerse o kişiye özel instance create ederdi server. grupla girerse gruba özel olurdu. wow'daki mevcut halinden hiç bir eksisi yoktu. zaten bu oyunun pek bilinmese de ilk mmo olması gibi bi özelliği de var. yani özetle instance olayı mmo'nun tarihiyle yaşıt.

bahane oldu sitesine bakyım oyun hala yaşıyormuş :) ben üye olduğumda oyun codemaster'ındı. başkası almış şimdi.

edit: eklemek lazım oyun ilk sierra tarafından yazılmış sonra codemasters almış. yani instance olayının mucidi sierra. kişi olarak da steve diye bi admin vardı ara ara garip giysilerle kalabalık yerlerde görünürdü... o adam.
Mesaj tarihi:
Lol :)

Kıskanmayalım lütfen...

Şaka bir yana allah herkese böyle askerlik bahşeder inşallah

Edit: 9 yılda 1000 mesaj atamadım su foruma askerdeyken atmak nasipmiş 1000 inciyi :D

Mesaj tarihi:
ya neyse işte aynı senelerin olayı hepsi. zaten bizim konumuz hangisi 1st değil, ilk instanced dungeon sistemi olan mmo. o da realm.

dungeon entrance'tan girmeye çalışınca server 10 saniyede falan instanzı oluşturup grubu içeri tp ederdi. bu süre içinde bi başkası da girme denemesi yaparsa queue'ya alırdı onu. bi update olmuştu yeni bi dungeon gelmişti. herkes oraya yüklenmişti tabi. dungeon girişinde izdiham olmuştu. map'ler max 20 oyuncu alırdı. queue'da 1. sırada olup da içeri giern oyuncunun yerine hemen etraftaki diğer maplerde mape girme sırası bekleyen birisi haritaya girerdi, sonra da entrance queue'ya 20. olarak yazılırdı falan. komik zamanlardı. muhtemeln server makina pentium133 falandı.
Mesaj tarihi:
Game Testing is an on-going process being rolled out in several phases. These phases began with smaller, more focused tests with community members from [b]North America[/b], and later will expand to other territories.

bize var daha
Mesaj tarihi:
oyun dandik olacak gibi.

oyunda contrastı ve saturationı abartmışlar.
her yer, her şey pırıl pırıl.
lightsaber kocaman boru gibi.
star wars for kids gibi olmuş.

kotor, jedi knight ve swg hayranları için değil de, "tank-healer-dps ile instance kasmak ve sürekli yeni item almak" oyuncuları için yapılmış gibi duruyor. eğer öyle olacaksa üzücü.

http://www.gametrailers.com/video/sith-warrior-star-wars/100719

http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-star-wars/101619

http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-star-wars/101644

hope of aldeeran cinematiği güzel ama oyundan umudum yok:

http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-star-wars/101162

yine de görcez bakalım beta nasıl olcak.
Mesaj tarihi:
Ben jedi lar için item kasmak olayını anlayabilmiş değilim.Yani lightsaber bildiğimiz lightsaber, lvl 5 lightsaber ile lvl 80 lightsaber arasında sadece renk farkı olacak gibi hayal ediyorum.Şekil değişikliği olabilir mi ?
  • Yeni Oluştur...