dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Bone said: o yüzden dps değil de damage dealer gibi bir şey olsa daha iyi olurdu. ?
Argoel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 yunusemre said: healer trooper'da olur, jedi'de bence çok problem değil de bu jedi trooper kapışması olayıyla ilgili birşey yazıldı mı burada? Kaçırdım o kısmı herhalde benim takıldığım konu bu hepsi birbirini öldürsün de trooper jedi'ı kesebilcek mi yani :( Kesemezse saçma olur zaten.Madem multi yapacaklar tüm classlar bütün classları kesebilmeli.Öbür türlü herkez jedi açar sonra heryer ışın kılıçlarıyla şenlik yeri gibi pırıl pırıl parlar.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 dreagloth said: Bone said: o yüzden dps değil de damage dealer gibi bir şey olsa daha iyi olurdu. ? neye soru işareti? anlamadıysan şöyle izah edeyim. bir class vardır, 10 10 10 10 10 vurur. küçük küçük vurur ama hızlı vurur. saniyede 5 atak yapar, damage per second'ı iyidir. dps classı denir. bir başka class vardır, 40 vurur. öküz gibi vurur ama öküz gibi de hantaldır. saniyede 1 atak yapar, dps'si düşüktür, ama bir atakda verdiği damage de okkalıdır. bu class türüne ne dendiğini unuttum, nuker değil, ben de damage dealer diyerek tanımladım.
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 işi gücü damage . zarar ziyan başka bir halta yaramaz. değil mi?
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 .25 Sn de 10 dmg vuran class ın, dps`i 40 tır. (Damage per Second zaten) Sn. de 40 dmg vuran class ın da 40 tır. İkisi de dps tir, ikisi de damage dealer dır. Dps bir class tipi olmamasına rağmen artık damage delaer class lara dps de denmektedir.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 bırakın bunları, oyun bulun :) 2013 e kadar oyun yok
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 2020 ye kadar oyuna gerek yok sc2 cıkıyo sorun yok sakin.
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 d3 var, gw2 var sakin. Gerçi sana uymuyordu gw.
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Bone'un demek istediği DD ve DoT yani direct damage ve damage over time, yanlış izah etti sadece.
tunch Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 ben biliyodum böyle olucağını , wow'u bugünlere saklamıştım :P
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 bu gidişle kuralım bir wow guildi "zoraki oyuncular" diye
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 e3 videolarını izledim. bence insanların oynarım - oynamam tartışmaları çok uzadı. eminim buradaki çoğu insan oyun çıktığı zaman alacak, paşalar gibi de oynayacak. 1 haftada bırakan da olacak, 2 ay sonra bırakan da olacak, uzun süre devam eden de olacak. her ne kadar yeni özellikler barındırıyor olsa da bir yerde wow klonu bir oyun olacak, buna rağmen star wars atmosferi ben de dahil birçok kişiye yetip artacak. bioware gibi bir firmanın başta olması da her ne kadar videolar ve oyun hakkındaki yeni bilgiler bizleri pek fazla kesmese de oyunun geleceği için umut verici. aha bunlar da benim bulduğum e3 videoları, sıralı koymaya çalıştım : gameplay 1: http://www.youtube.com/watch?v=AHuNepyd53I&feature=related gameplay 2: http://www.youtube.com/watch?v=TvCUYD3HuQM&feature=related gameplay 3: http://www.youtube.com/watch?v=xvc_WIz3OOA&feature=related trooper - smuggler quest : http://www.youtube.com/watch?v=d99OScY67lU&feature=related sith warrior - sith inquisitor quest : http://www.youtube.com/watch?v=zgoUqq-_0BE&feature=related bounty hunter - imperial agent quest : http://www.youtube.com/watch?v=9o_GsfYhg3E&NR=1 players starships : http://www.youtube.com/watch?v=S8rVVAW5E7Y&NR=1 ve muhteşem ‘ hope ‘ isimli 2. trailer : http://www.youtube.com/watch?v=Y77BsaCoOMk&feature=related
scorch Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 ben halen free roaming olayının olmayacak olmasına üzülüyorum resmen orgasm killer gibi bişey oldu benim için ;p ya bırakın dağ taş koşturayım ben? ne diye bana "bak genç yol bu, burda gidecen" diye dayatıosun? wow bok denio ama adamlar free roamingi next levele taşıyorlar 6 ay içinde, her yerde serbest uçma sayesinde 3 boyutta da gezebilecez laylaylom modunda. bu çok önemli bir detay benim icin MMO da, kuytu köşede cyber yapanları basmak, RP yapıcaksan arkadaşlarınla buluşabileceğin bir mekan vs. yada insanların hic ugramadığı bir noktada cıkan bi yaratığı bulmak vs gibi öle tek düze yol olayını age of conan da gördük işte millet resmen nerd rage e girdi sonuc? 2 sene sonunda 80%ini kaldırdılar o invisible walların, kaldıramadıkları da zaten teknik olarak haritanın o bölgeleri olmadığı için oldu. o bile hata ya neyse suanki hali ile kurtardılar bi derece. ha ben bu fikire nerden vardım? adam koşuyo korriban da arkada mükemmel bi manzara var 50 adım sonra bile manzara aynı..... şaka gibi bişey halen 6 sene önceki kotor gibi bi mekan tasarımı yapıyorlar.. MMO bu be rahat bırakın insanları, battleground modunda haritalar sux. evet kızdım walla :P kimse efek mefek demesin starcraft 2 nin grafiklerinden +1 -1 i yok yani teknoloji olarak :P bi age of conan cok daha fazla detaya sahip surdaki efektlerden.
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 artik iyice suyu cikti bu konunun scorch said: 100% eminim böyle olucak direk içime doğdu yani yazık. =) Mighty_THoR said: ucunbiri said: Mighty_THoR said: iyide bioware diyor siz bu dünyadaki en büyük jedisınız diye biz demiyoruz ki şu anda içinde bulunduğumuz sayfada ve senin attığın e3 videosunda ortalama bir jedisınız, ama en iyi smugglerlardan birisiniz diyo. ki order 66 execute edilirken patır patır öldü jedilar 2 lazer tabancasına neyi tartışıyosunuz ya ashdashd. npc jedilar için diyor onu bunu nerde diyo video koyuosun bari ne koydugunu bil
scorch Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 100% eminim sözümünde arkasındayım :) tecrübe denen bişi var alla alla :P hatırlarsın bu sölediğimin ha 100% eminimin "100%" den farklı bir anlamda olduğunun da farkındasındır herhalde bold bold koyarken?
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Sıktıysa ya da uzadıysa bu topic kapatalım nuwanda ne dersin? ya da farklı bir yol daha var aslında.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 nuwanda said: Mighty_THoR said: ucunbiri said: Mighty_THoR said: iyide bioware diyor siz bu dünyadaki en büyük jedisınız diye biz demiyoruz ki şu anda içinde bulunduğumuz sayfada ve senin attığın e3 videosunda ortalama bir jedisınız, ama en iyi smugglerlardan birisiniz diyo. ki order 66 execute edilirken patır patır öldü jedilar 2 lazer tabancasına neyi tartışıyosunuz ya ashdashd. npc jedilar için diyor onu bunu nerde diyo video koyuosun bari ne koydugunu bil player tarafından oynanan smugler ın evrenin en iyi smugler ı olduğuna inanıyorsunda player tarafından oynan jedi ın olduğuna niye inanmıyorsun ayrıca bu adamlar 2 senedir çok heroic olacak siz büyük kahraman olacaksınız demiyorlar mı? Demek ki adamlar haklıymış okadar laf ettik niye 3 saniyede bir heroic diyorsunuz diye bazılarının kafası 2 sene ve 2000 tekrar sonunda bile hadiseyi kavrayamamış bir oyun hakkında yorum yapıyorsun bari ne hakkında yorum yaptığın konusunda bilgin olsun.
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 smuggleri en iyi hayal et jedi kesmen mantikli diyo. etrafta binlerce jedi var sadece tek bir sith lord bilmemne yok, yani smuggler tarafindan kesilince aglamana gerek yok cunku ortalama bi jedisin. hadi senin hatrina ortalama olmasin ama uber degilsin. gercekten, video koymussun ama anlayamamissin
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 free roaming olayının olmayışı gerçekten çok kotu olur keza aoc da bunun oyunu ne kadar baltaladığını gördük.gerçekten üzüldüm bu duruma. ayrıca oyundaki wow esintilerinden bahsedilmiş,eleştirilmiş. şahsen videolardaki "xp gain" yazısının rengi boyutu bile wow gibi fakat yadırgamadım. kendi görüşüm wow un oynanışı ve görsel olarak oyuna hakim olabilmenizi kolaylaştıran fontlar renkler kullanması veya kore oyunlarındaki arcade tarzı zıplayan rahatsız edici dmglerin olmaması güzel bir şey. varsın tüm oyunlar buna yakın bir düzeni oyunlarında kullansın. sizi bilmem ama ben aoc da dmg ve heallerin küçük olmasından çok rahatsız olmuştum. ayrıca grafikler bana çok şey vaad etmese bile gözü rahatsız edecek kadar absürd ve çağ dışı gelmedi. oyunu oluşturan diğer öğeler (oynanış,atmosfer,pvp,craft vb) sağlamsa bu grafiklerle 10 yıl bile oynanır bu oyun. buna en iyi örnek ultima olur sanırım. anarchy online dan beri sci-fi mmorpg oynamadım ama videolardaki ranged combatlar heyecansız görünebilir (ki bu konuyada bazı arkadaşlar değinmiş) fakat a.o da bile daha sade ve 2-3 ability ile yerimize çakılı olarak felan gayet eğlenceli pvpler yapılabiliyorduk. çok rezil bir kontrol olmasına, kullanabileceğiniz yeteneklerin az olmasına ve hatta koşarken ateş edemeyecek olmanıza rağmen. sırtınızda jet pack varsa, wow gibi karakteri çok rahat yönlendirebiliyorsanız, uçarcasına metrelerce zıplayabiliyorsanız ve kullanabiliecek bir çok yetenek ve saldırı tipi / silah varsa kalkan açmış bi tropera havaya yükselip roket sallamak pek eğlenceli olur gibi. ayrıca videolardaki questlerde kotor serisi gibi resmen. bu noktada hakkını yemeyelim solo playdede, quest yaparkende çok eğleneceğimiz ortada. "ünlemli adama tıkla, yazıyı okumadan kabul et, git görevi yap, teslim et" gibi ezberden oynamak yerine oyunu rpg havasına sokmak güzel fikir. aoc da destiny questlerindede şahsen ilk oynayışımda eğlenmiştim. son olarak bioware ve lucas arts dan bahsediyoruz. nazarımda blizzardan çıkacak her oyunu oynayacağım gibi bu iki firmada benim için aynıdır. ea e kimse sempati beslemesede, adamların güzel olmayacak bir ürün için tonlarca para yatırıp reklamını yapmyacak kadarda cin olduğunu biliyoruz. bence gerçekten sağlam ve eğlenceli bir oyun çıkacak. star wars hayranı olmayanları bile bağlayacağını düşünüyorum.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 yazık,öğretmenin evladım dersi dinle dediği zaman ingilizce dersini dinlemiş olsaydın sende bizim anladıklarımızı anlayabilirdin. ama üzülme çalışmaya devam et ingilizce öğrenmek okadar zor değil kavrayacağına inanıyorum.
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 100lerce sayfa hep ayni seyi konusur dururduk gencken, swtor denen bir oyun olacakti, bizler hep ayni teraneleri konusuyorduk, developerlarda bu forumu zaten bilmiyorlardi, bosu bosuna birbirimiz ustune isemis her tarafi pisletmistik, oyunun bu oldugunu, kendi icinde oyunu tartismamiz gerektigini bilmiyorduk, devamli ayni seyleri cikarip cikarip negatifleri gosterip baska bir sey yazmaz olmustuk, hatta wow ile baska oyunlarla kiyasliyorduk ama nedense o mukemmel saydigimiz oyunlarida oynamiyor hatta zamaninda ayni seyleri onlar icinde yazmistik, taki, o an gelene dek. sonrasinda bazilari oynadi bazilari oynamadi ama o topic uctu gitti icindekilerde yazilanlarda. oyunu tartismaktan cok takildik tek bir yere. tamam dediginiz gibi o sekilde bu oyun, tarzi bu, sizin istediginiz gibi degil, baskalarinin istedigi gibi belkide, baskalarinin bizim sevecegimiz gibi. bayatlamayan bir yemege benzedi topic :)
Öne çıkan mesajlar