Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anlatılmaz mutsuzluk

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Dynun said:
Barney der ki:

Kız arkadaşın ile ileri yönlü plan yapma limiti = x
Çıkılan süre = y

x= y/2

en fazla 1.5 ay ileri dönük plan yapmalıydın evet.

ps: Geçmiş olsun bu arada.

çok doğru abi, bunu artık uygulamaya kesin kararlıyım. malesef yakın zamanda gördüm ben de bunu sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Çocuğu dövmen için bir sebep yok. Kızla da alakanı kes, hayatından çıkar. Ha illede intikam alcam diyorsan oturaklı bir laf koy ki gurur yapsın. Hatta buna bile gerek yok.
Yani kavga çıkartıp dövsen ne olcak? Rahatlıcaksın sanıyorsun ama öyle birşey olmayacak. Gene oturup düşündüğün zaman duygusal acı çekiceksin ki kavga çıkartıp dayak yemekte var. İşte o zaman hem duygusal hemde fiziksel acı çekersin.
İlişki tecrübesi olarak algıla bu ayrılığı, daha iyi ilişkilere bi kapı açıldı işte.
Sosyal ağlarda paylaş

BeIlow said:
normalde hiç öle biri gibi gözükmüyordu ama işte insanları tanımak çok zormuş :/

kötü olmuş be bellow ama dersinide almışsındır. öyle biri gibi gözükmemesi ayrı öyle biri olarak görmemek ayrı. nasıl görmek istersen öyle görürsün. üzüldüm gerçekten. umarım bundan sonra daha güzel zamanlar geçireceğin ve gerçekten seni seven birisini bulursun.

3 ayda sözlenme saçmalık ötesi. eğer ki birisi 2-3 ayda somut birşeyler istiyorsa bil ki sana yamanmaya çalışıyordur :S istisnalar hariç.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...