DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Bu nedemektir arkadaslar bilen varsa anlatirsa sevinirim demin gordum burayada yollamak istedim acaba bnm bilmedigim bi anlami warda ben mi paranoyak oldum diye. Link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 İnternet sitemizin Sağ üst köşesinde yer alan Gümrük Bayrağı, Osmanlı döneminden beri kullanılmakta olup 1615 sayılı Gümrük Kanununun 23. maddesi ile 4458 sayılı Gümrük Kanununun 224. maddesinde yer almaktadır. Ayrıca Bayrak Tüzüğünün 36. maddesinde de Gümrük Bayrağı ile İlgili açıklama yer almaktadır. Bu bayrak tüm sınır kapılarında kullanılmaktadır. Kamuoyuna duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Ahaha super cok sagol valla paranoyak olmusuz demekki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 yeşil var lan bayrakta. şeriyyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 şeriat geldi lolz cuları özlemiştik.biri çıktı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 anlamı neymis peki bunun o serit neyi temsil ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 sarı renk eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 şeriat bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Apache said: anlamı neymis peki bunun o serit neyi temsil ediyor? ekspresyonist duyguların sürreal patlamasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Dali'ye yaptırmışlar, sürrealist bir bayrak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 şeriat bayrağı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 greenpeace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 paranın rengi o, gümrükten mal sokmak isteyenlere bir mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 hepiniz paranoyak pisliklersiniz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 aman allahım site yasaklansın. olurmu hiç öyle bayrak cık cık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Sorulmuş, cevaplanmış, herşey tatlıya bağlanmış. KEşke her topiğimiz böyle olsa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 canola said: hepiniz paranoyak pisliklersiniz ya lol o beyaz kıçını kaldır da buraya gel adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 lanet olsun federaller. bu davaya artik biz bakiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 işbirliği yok. dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Yeşil sermayenin yeşili o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Jadelith said: canola said: hepiniz paranoyak pisliklersiniz ya lol o beyaz kıçını kaldır da buraya gel adamım. HAAHAHHAAHHAHAHAAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 gümrük bayrağı diye bir şeyin var olduğunu bilmeyen birinin kıllanması aslında gayet doğal. yalnız bu olayda "şeriyat lolz" tavrının saçmalığını anlayamıyorum. böyle devasa bir tepki, gereksiz bir sinir harbi görüyor da dalga geçseniz tamam da, eninde sonunda birinin göstermesi gereken, yararı olabilecek bir hassasiyet. beyle bir harun tekin havası falan garip.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 evet çünkü her türk vatandaşı rejim konularında panik atağa meyilli olmalıdır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 bilincsiz rejim olumle sonuclanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 ben anlamadım ki, gümrük mümrük tamam da niye yeşil şerit var. neyi temsil ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar