knox Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Senaryoda 5 10 fps arası quest yaparken vs arada takılmalar...Bilmiyorum aynı sistem ile AoC bile bu kadar kasmıyordu yahu sanırım bu oyun parça seçiyor XX firmasın X seri kartı gibi...Hayır çok deli grafikleri olsa gam yemicemde bu grafiklere bu fps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Cuce said: aa ile animasyonun ne alakası var yahu, ben herşey full aax2 ile oynuyodum mesela Ne bileyim, grafikler güzelleşince belki bana öyle gelmiştir diye dedim zaten. Ama benim gözüme batmıyo artık animasyonların kalitesi ya da kalitesizliği. Doombolt hakkaten çok kötü ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 valla ben çıkan dört haneli büyük rakamlarına bakıyorum kendisi yerine ama evet doombolt feci. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 oyunun artworkünü çok sevdim ama grafik olarak batmış durumda. bu kadar iddiali bir mmorpg'de olmayacak grafik glitchleri, bugları, sync bozuklukları var. işin teknik kısmı dışında görsel olarak da zayıf, daha önce dediğim gibi sanki grafikler low-medium ayarında seçilebiliyor, high grafikler yok. kaplamaların kalitesi aoc'a göre kötü. antialiasing, antisoptropic felan ayarları yok, hdr, bloom gibi şeyler de yok. aoc half-life 2 ise, bu da doom 3 gibi sanki :D buna rağmen pc'mi çok kasıyor. unreal tournament 3 ve jericho gibi oyunlarda en maximum ayarlarda zerre kasmayan pc ile warhammer'da kasılarak oynuyorum. ki bu akşamdan itibaren laptopta oynuycam, nasıl olcak çok merak ediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 - animasyonlar ya da spell efectler için kendi classınız için konuşun. Shaman 4/4 :) - Grafiklerde bloom eksikliği çok hissediliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 abi sorcerer ın rank 25 de gelen bir spell i var. pit of shadow ismi sanırım tam net hatırlamıyorum. o nasıl bir grafik ve animasyon bug ıdır arkadaş. öleyimde düzelsin diye dua ediyorsunuz. ulan ekranın tamamını kaplayan kocaman bir halka duruyor altınızda ne corpse görüyorsunuz ne bişi. umarım bi sonraki patch de düzeltirler animasyon ve grafik buglarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 atma o büyüyü zorla mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 mulgear6 said: atma o büyüyü zorla mı? alkış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 mulgear6 said: atma o büyüyü zorla mı? defol çık lan bu forumdan istemiyoruz seni burda gelip burda yapıcı konuşmak varken insanları rencide etmek için saçma sapan şeyleryazıpdelirtiyosunmilletizatenuykumvarbideseningibiitlerleugrasmıyım basgitlan burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Gereksiz bir mesaja daha gereksiz bir patlama olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 tamam len arıyorum Mythic Entertainment'ı abso haklı :( ekmek sevmiyo beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 İyi anlamda dedim ama ben onu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Grafikleri WoW ve AoCtan sonra yetersiz gelmedi bana açıkcası. Şu an tek sorun en son patch ile gelen hatalı grafik ayarları bugı. Low settingde dahi bir sürü şey highest olarak kullanmak zorunda kalıyormuşuz herhalde bugunkü bakımda bi patch gelecek ona veya geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 oyunda sadce sync bug ı var, gerisi normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 benim 512vram li 4gb ramli 2.4 ghz dual core laptopu kastırıyo bir şekilde. optimizasyon gerçekten felaket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Benim 6600 3 gb ram 8800 ekran kartı var gayet temiz oynuyorum valla 35 40 fps ile senaryolarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 islemci darbogaz yaratan en onemli faktor benim gozlemledigim kadariyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Bende karanlık sorunu var karanlık mekanlarda hiçbişi gözükmüyo nası açıcaz contrastı bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emokhan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 açıkçası grafiklerde özel veya insanı etkileyen bir şey göremedim ben. Kimi mekanların atmosferiyle grafikler oldukça uyum sağlamış hakkaten güzel mekanlar var ama toplamda grafik olarak ele alındığında sanki bazı mekanlarda epey grafikten kaçınmışlar gibi duruyor. Karakter animasyonları zaten barajın çok altında. Bi oyuncaksı havası var sanki, hele bazı skillerin animasyonları resmen komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Bone said: antialiasing, antisoptropic felan ayarları yok, hdr, bloom gibi şeyler de yok. bu ayarları ekran kartı sürücüsünden yapmanın mümkün olduğunu biliyorsundur herhalde sevgili bone. :) (hdr & bloom hariç elbette) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mum_Chamber said: grafikler gayet guzel ... ayrica optimizasyon berbat. İşte bu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Sam said: Bone said: antialiasing, antisoptropic felan ayarları yok, hdr, bloom gibi şeyler de yok. bu ayarları ekran kartı sürücüsünden yapmanın mümkün olduğunu biliyorsundur herhalde sevgili bone. :) (hdr & bloom hariç elbette) biliyorum elbette ama bende olmayı. en basit ayarlar bile yok ki oyunda. bloom felan tabii hayal biraz (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 oyunda grafikleri ben de begenmiyorum,animasyonlar biraz odunumsu gibi ,bu kadar methedilen bir oyunda daha fazlasını beklerdim şahsen.Ha icerik bazı yerlerde iyi , bazı yerlerde kötü, şu an baymış vaziyetteyim envai çeşit grafiksel bugdan. x2 AA varken biraz duzelme oluyor, ( işin ilginçi eger daha fazla AA acayım dediğinde x4 mesela ayarları kalite yapınca etraf sanki walhack acmış gibiyim saydamlaşiyor her taraf,karakterimin ağızının ici gorunuyor kafatasının altından :), surucu demeyin HD4850 ile 8.5 tan başayıp 8.9 catalyste kadar hepsini denedim)ama yine de cok farklı yerlerde anlamsız kasılmalar cokmeler takılmalar oluyor, bu gidişle ben uzatmayı filan duşunmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar