Lexius Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 mokoko said: ben bi keresinde aynısının "a" için olanını izlemiştim. bi tek audi çıkmıştı ondada. 2 saat falan izledim sırf meraktan. herbişiyi solediler falan. soora açtılar zarfları. 2 tanesi çin markası 1 tanesi makedonya falan çıktı. açılan 5 araba markasınıda hayatımda hiç duymadım hiçde hatılamıorm adlarını. ondan pek umitli olma. adamlar 1 2 tane içine dooru duzgun marka koyuyolar dierleri hiç duyulmamış şeyler oluo. o yarışmada biri arayıp ananın a .. demişti xD
barbu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 starın avrupa kanalında bi yarısma var. aradaki 1 farkı bul diye. konsept hep aynı: çok kolay bi resim konur, fark adamın gozune sokulur. ekranda bi kadın sürekli "hadi yaaaa, inanmıyoruuuum 25dk olduuğ hala arayan yoohk. inanamıyorum sizlere. coohk kolayy. Arayın 800 euro anında vericem. hadi ama yaaa inanmiyorum size dicek bişi bulamadııım" der. Yaklasık 1 saat ise program hiç arayan olmaz ve kadın surekli bu tip laflar eder. arabalı olan gene iyiymiş.
Mal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 zaten direk bağlamıyolar yarışmaya. 24 eksi 17 gibi bi soru soruyolarmış en hızlı cevap veren bağlanıyomuş.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 fede said: iveco inanmıycaksın bi kadın söyledi bunu. :D
fede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 inandım ve iğrendim kendimden. iveco iyidir ama lan
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 sunucu "o olmaz, o otobüs kamyon, araba diil" dedi
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 o diil de adamın biri doğan dedi yaa :D
barbu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 ödülümü isterim. işte sana liste seç beğen aralarından Alfa Romeo Astonmartin Carlsson Chevrolet Citroen Daewoo De Tomaso Delorean Dodge Ford Holden Honda Lamborghini Lincoln Lotus Opel Peugeot Porsche Rollsroys Toyota Volkswagen Volvo B)-
Mal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 bizde içinde O geçmeyen araba markası bulmaca oynayalım. en çok bulana öpücük verelim. iki tane buldum başka bulamadım. mersedes ferrari
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 eunos cord isotto frascini molovan sonuncusunu unuttum bunlar çıktı. barbu kazanamadın.
barbu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 eunos mazdanın avusturalyada cıkarttıgı kolpa yancı firmasıymıs. molovan diye bişiyi bulamadım google da bile. kazanmalıydım ya. pff hırs yapmıstım :(
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 yazilmamis morgan war enfes arabalar ureten
Öne çıkan mesajlar